Verdim canım doktorumu bulamayınca acile gittim doktorum servisteymiş. Sonradan öğrendim ki doğumhanedeymiş bi işe yaramadı. Baktılar sonucuma gebelik olabilir bi kan alalım dediler. Bekliyorum şimdi.Kan verdi n.mi canım seni bekliyorum hı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdim canım doktorumu bulamayınca acile gittim doktorum servisteymiş. Sonradan öğrendim ki doğumhanedeymiş bi işe yaramadı. Baktılar sonucuma gebelik olabilir bi kan alalım dediler. Bekliyorum şimdi.Kan verdi n.mi canım seni bekliyorum hı![]()
Hadi hayirlisi sonucunu bekliyoruz canim yaz hemen :)Gittim canım doktor servisteymiş serviste bakamaz dediler. Bende sonucu aldım koştum acil servise. Dedim kasık ağrım ve hafif kanama var diye mümkünse kendi doktorum olabilir mi dedim o doğumhanede dedi
Bende başka bi doktora muayene oldum sonucuma baktı nasıl dedim yüksek dedi eşimde sinirlendi yüksek ne demek oluyor adam gibi açıklayın şunu ağzınızdan cımbızla laf alıyoruz dedi. Tamam kızmayın büyük bir ihtimal gebelik var dedi. Kan aldılar bhcg bi de bişey daha. 2 tüp. İleriki günlere doktorunuza randevu alıp muayene olun dedi. Beklemedeyim şimdi.
Canim hadi ins bebis vardir ya.biz gördük de sen göremedin.bide sana demistim.5 yumurtadan 2 si büyük 3ü kücük demistim.Gittim canım doktor servisteymiş serviste bakamaz dediler. Bende sonucu aldım koştum acil servise. Dedim kasık ağrım ve hafif kanama var diye mümkünse kendi doktorum olabilir mi dedim o doğumhanede dedi
Bende başka bi doktora muayene oldum sonucuma baktı nasıl dedim yüksek dedi eşimde sinirlendi yüksek ne demek oluyor adam gibi açıklayın şunu ağzınızdan cımbızla laf alıyoruz dedi. Tamam kızmayın büyük bir ihtimal gebelik var dedi. Kan aldılar bhcg bi de bişey daha. 2 tüp. İleriki günlere doktorunuza randevu alıp muayene olun dedi. Beklemedeyim şimdi.
Yazıcam canım:) acilden olduğu için çabuk çıkar heralde.Hadi hayirlisi sonucunu bekliyoruz canim yaz hemen :)
Hadi bakalımVerdim canım doktorumu bulamayınca acile gittim doktorum servisteymiş. Sonradan öğrendim ki doğumhanedeymiş bi işe yaramadı. Baktılar sonucuma gebelik olabilir bi kan alalım dediler. Bekliyorum şimdi.
İnşallah canım benim yaa. Allah razı olsun. Dediğin çıkacak galiba. Eşime gebelik olabilir demedim heyecanlanmasın diye doktor söylemiş şimdi kıpır kıpır duramıyor yerindeCanim hadi ins bebis vardir ya.biz gördük de sen göremedin.bide sana demistim.5 yumurtadan 2 si büyük 3ü kücük demistim.
2 si benimle bi arkadasim.kalan ücün icinden biri naz digeri sen diye düsündüm.ins ikinizde bu ay hamis çikarsiniz.
Kız nasıl heyecanlanmasin adamcağız.biz senden gelecek haberi bekliyoruz.heyacan doruktaİnşallah canım benim yaa. Allah razı olsun. Dediğin çıkacak galiba. Eşime gebelik olabilir demedim heyecanlanmasın diye doktor söylemiş şimdi kıpır kıpır duramıyor yerinde![]()
Bende öyle dedim belirti falanda aramadım bakalım ne olacakBenimde 3 kaldı bat a. bu ay hiç takmadım olursa olur olmazsa da yine Allah tan dedim... Rabbim göndereceği zamanı biliyordur dedim![]()
Aynen öyle beklemedeyim geçer inşallahBenim de 3 gün kaldı. Hayırlısıyla bekliyoruz bakalım. Çabuk geçse bari
Yumurtlama olsa adetim daha geç olurdu heralde ben iki üç güne adet oluyorumO zaman yumurtlama da olmuyor
Bakar bence canım bir şansını dene derim yinede belli olmazDüşünüyorum canım. Şimdi yoldayım dünkü doktor servisteymiş başka doktor bakar mı acaba sonucuma. Genelde hep aynı doktora gösterirdim.
Randevu da almadım sonuç diye.
Kizzz hala cikmadimi ay catlicamİnşallah canım benim yaa. Allah razı olsun. Dediğin çıkacak galiba. Eşime gebelik olabilir demedim heyecanlanmasın diye doktor söylemiş şimdi kıpır kıpır duramıyor yerinde![]()
Ay iyi hadi sevindim canım gözün aydın:))Gittim canım doktor servisteymiş serviste bakamaz dediler. Bende sonucu aldım koştum acil servise. Dedim kasık ağrım ve hafif kanama var diye mümkünse kendi doktorum olabilir mi dedim o doğumhanede dedi
Çıktı canım negatif yaa. Nasıl oluyor off
Çıktı canım negatif yaa. Nasıl oluyor off![]()