• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba araniza yeni katıldım biz de nasipse bu ay çocuk sahibi olmayı istiyoruz yum günlerini değerlendirdim gibi düşünüyorum ama hayırlısı tabi benim bat 9 şubat umarım hayırlısıyla olur. ins hepimiz mutlu haberler alırız beni de bat â ekler misiniz

hoşgeldin canım bir hafta varmış sana da hayırlısıyla çift çizgiyi görürsün inşallah

Nadiren çıkıyormuş canım. Ama olmasa da üzülmiycem Rabbimin vardır benle ilgili güzel planları :)
Tarif edemediğim çok değişik minik minik sancılarım var şimdi. Bacaklarım çekiliyor gibi kasık kısmından aşağı doğru. Psikolojik diye geçiştiriyorum. Kendimi dinlemiycem.
Canım 9 aylık evliyim 1 ay korundum. Evlenmeden önce ne ağrım olurdu ne sızım ne yumurtlama ağrısı ne sonrası :) o evlendikten sonraki 1 ayda aynı şekilde. 2 ayda iltihap oldu çok kasık ağrısı çektim sonra buraya girmeye başladım okudukça 6 aydır her ay hamileyim sanıyorum çünkü kendimizi çok dinliyoruz aslında var olan olağan sandığımız ağrılarımızı farketmeye başladık. Bende bel fıtığı var mesela zaten belim ağrır ama biraz artsın hıh diyorum hamilelik belirtisi deli misin fıtık var zaten sende diyemiyorsun kendine :)

Kizlar benm psikolojik olarak hissettigim belrtilerim gitti. Ovu. gunum 24 ocakti. Tahlil vs yaptirmadim ama bu aydan umudum kalmadi. Ilk denemeydi bu arada..

Selam kızlar hayırlı cumalar :)
Neler olmuş neler ara ara okuyabildiğim kadar okuyorum :)
E Efulimm41 canım inşallah erken olduğu için negatiftir. Seni o kadar iyi anlıorum ki geçen ay yaşadıgım hayal kırıklığından sonra gerçekten çok kötü oluuomuş inşallah senin öle değildir.

naz2018 naz2018 canım belli mi olur bu ay verimli değildi diyosun da du bakalım hiç belli olmaz belki tek atışta tutmuştur. Ama şu ateş olayı sıkıntı hakkaten de geçen ay sabah ölçtüğümde düşmüştü ateşim akşamına hcg yaptırdım negatifi gördüm ve adet olmuştum. Yani ateş düşünce gerçekten peşine adet geliyomuş. Efulim derdi de inanmazdım. İnşallah senin öle değildir kuzum. Sıkıntılarını atlattın mı çok fazla geriye dönük okuyamadım ama. İnşallah sorunlar çözülmüştür.

U Umudumbitmedi_ kuzum nasıl gidiyo bakim ne zaman duycakmışsın kalp atışını dr a gittin mi :)

@Hilal coban canısı sen de duymuşsun kalp atışını hadi gözün aydın senin nasıl gidiyor hamilelik bakim :)

yvz13 yvz13 canım senin de hayırlı olsun hamileymişsin çok sevindim :)

Rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin kızlar darısı isteyen herkese :)
Simdilik iyi gidiyor canim.Rabbim.korusun bebisimi.dra gudemedim canim.tatildeyiz.dr yok burda.
Eve varinca gidecem.daha keseyi bile gormedik.

Canım 9 aylık evliyim 1 ay korundum. Evlenmeden önce ne ağrım olurdu ne sızım ne yumurtlama ağrısı ne sonrası :) o evlendikten sonraki 1 ayda aynı şekilde. 2 ayda iltihap oldu çok kasık ağrısı çektim sonra buraya girmeye başladım okudukça 6 aydır her ay hamileyim sanıyorum çünkü kendimizi çok dinliyoruz aslında var olan olağan sandığımız ağrılarımızı farketmeye başladık. Bende bel fıtığı var mesela zaten belim ağrır ama biraz artsın hıh diyorum hamilelik belirtisi deli misin fıtık var zaten sende diyemiyorsun kendine :)
:-) hepimiz aynıyız demekki canım.
Bende 7 aylık evliyim 1 ay korundum. Benziyoruz yani. Sorun var mıydı sende veya eşinde. Baktırdın mı hiç ?

Kızlar cin takvimi yaptim.cinsiyeti kız olarak görünüyor.ama ben erkek yada kız diye hissedemiyorum.çok garip.
Oncekinde adete bir hafta kala kasigimj gostererek burda bi erkek bebis var diyordum esime.bunda hicbisey hissedemiyorum.yoksa bi kiz bi oğlan olmasin?

Selamun aleykum kardeşlerim ben bata 9 gün kala gebelik testi yaptım negatif cikti su an 5 gun var yapsam çıkar mı? Belirtilerim azaldı şu an goguslerimin hassasiyeti falan çok az normalde adetim yaklaşırken çok olurdu. Sizce ne yapmalıyım beklemelimiyim ?

Kızlar cin takvimi yaptim.cinsiyeti kız olarak görünüyor.ama ben erkek yada kız diye hissedemiyorum.çok garip.
Oncekinde adete bir hafta kala kasigimj gostererek burda bi erkek bebis var diyordum esime.bunda hicbisey hissedemiyorum.yoksa bi kiz bi oğlan olmasin?
Ayyy insaAllah hayırlısıyla ikizdir canım belli olmuyor mu daha bebislerin kaç tane olduğu )))

Selamun aleykum kardeşlerim ben bata 9 gün kala gebelik testi yaptım negatif cikti su an 5 gun var yapsam çıkar mı? Belirtilerim azaldı şu an goguslerimin hassasiyeti falan çok az normalde adetim yaklaşırken çok olurdu. Sizce ne yapmalıyım beklemelimiyim ?
Testin çoksa yap canim.hem heyecanli oluyo:)

Hadi inşallah :) ama bhcg artışından anlarsın onu 2 günde 2 kat değil 3-4 kat artar ikizde

Back
X