• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benmde kanda pozitif çıktı.
Beta hcg değerimi yarın öğrenicem.
Ayy çok sevindim canım. Hadi sağlıklı sıhhatli devam eder inşallah hamileliğin. Darısı başımıza inşallah :KK200:
Test doğruymuş demi o zaman.
Yumurtlamanın kaçıncı günündeydin?

Canim bikemiyirum ki.25.gün 43 çiktı.
29.gün 403 ciktı.sence kaç kat artmistir?
Fazla artmış canım. 27sinde 100 civarlarında olsa 29unda 200 civarlarında olurdu. Fazla artmış. Ama devamı da öyle olmalı. İnşallah böyle devam eder de ikizdir bebişler :)

Ayy çok sevindim canım. Hadi sağlıklı sıhhatli devam eder inşallah hamileliğin. Darısı başımıza inşallah :KK200:
Test doğruymuş demi o zaman.
Yumurtlamanın kaçıncı günündeydin?
Canım çok tşk ederim darısı isteyen herkese
7. Günü galiba cnm
İğnenin etkisinden pozitif çıkma ihtimali varmış

U Umudumbitmedi_ canım benim birazcık daha kanamam oldu bugün. Yine aynı şekilde 1-2 damla kahverengi. Ve kasıklarım ateşler içinde içten içten yanıyor yaa. Bi de bacaklarım çekiliyor. Sağ kasıkta da solda da aynı şeyler oluyor. Böyle şeyler olmuş muydu sende ? :(

U Umudumbitmedi_ canım benim birazcık daha kanamam oldu bugün. Yine aynı şekilde 1-2 damla kahverengi. Ve kasıklarım ateşler içinde içten içten yanıyor yaa. Bi de bacaklarım çekiliyor. Sağ kasıkta da solda da aynı şeyler oluyor. Böyle şeyler olmuş muydu sende ? :KK43:
Tatlım yerleşme kanaması olabilir.

Fazla artmış canım. 27sinde 100 civarlarında olsa 29unda 200 civarlarında olurdu. Fazla artmış. Ama devamı da öyle olmalı. İnşallah böyle devam eder de ikizdir bebişler :)
Bana da fazla geldi canim ama hcg cok yüksek olup tek olan oluyormus.
Hayirlisıyla doğsunlar bebişler.yirim ben onlari yirim.
Ins canim senin de ikizlerin olur:)

Bana da fazla geldi canim ama hcg cok yüksek olup tek olan oluyormus.
Hayirlisıyla doğsunlar bebişler.yirim ben onlari yirim.
Ins canim senin de ikizlerin olur:)
Hep böyle devam etmesi gerekiyor. İnşallah canım. İçime öyle doğuyor. Benim tarafımda 1 ikiz var eşimde bir sürü :) olur mu olur. Sağlıklı olsunlar da ne cinsiyet ne de o önemli değil.

U Umudumbitmedi_ canım benim birazcık daha kanamam oldu bugün. Yine aynı şekilde 1-2 damla kahverengi. Ve kasıklarım ateşler içinde içten içten yanıyor yaa. Bi de bacaklarım çekiliyor. Sağ kasıkta da solda da aynı şeyler oluyor. Böyle şeyler olmuş muydu sende ? :KK43:
Ilk hamileliğimde sağ kasıgim adeta yaniyordu.ve ağrı vardı.yumustan 1 hafta sonraydi.ama kahverengi akintım olmadı.
Bebeğimin kalbi durduğu hafta kahverengi akinti olmustu sadece.
Sağ bacagim ćok huzursuzdu.ağrı oluyordu
Ayaklarim buz gibiydi akşamlari.

Ilk hamileliğimde sağ kasıgim adeta yaniyordu.ve ağrı vardı.yumustan 1 hafta sonraydi.ama kahverengi akintım olmadı.
Ayaklarım üşümüyor normal. Onun dışında aynı. Kabızlıkta geçti 1-2 gün oldu. Akıntı aynı devam.

Topik açıp sorucam smear testinden sonra kanaması olan oldu ki diye belki yazan olur.

Back
X