• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun canım herşey yolunda olsun da gerisi olur Allah'ın izniyle. İsteksiz sevgisiz olmasındansa az daha geç olsun bişey olmaz. Güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda. Ama eşine tahlil yaptırmakta geç kalma olur mu. İhmal etmeyin.
Canım inşaat temizliğine sakın sen girme. Ben sıfır evde oturuyorum yani ilk ben oturdum inşaat temizliğinden çok çektim. Ben kadın değil temizlik şirketiyle anlaşacaktım. Sonra temizlik şirketi elemanı tanıdığımız ben yaparım gerek yok dedi 450 lira istemişti temizlik şirketi ben 250 liraya yaparım dedi tamam dedim. Sabah getirdim eve bıraktım öğlen bir telefon ben tek başıma yapamıcam dedi sinirimden ağlaya ağlaya gittim annemi aldım eve geldik yerlerde süründük temizlicez diye düğüne 1 ay kala hergün eve gelip yerleri sildim ben sildikçe parkeler alçı kustu bir türlü parlamadı. Sizin yapacağınız iş değil yani

Arkadaşlar bugün adet oldum çooook Üzgünüm çok. Kaç saati ağlıyorum kendimi tutumiyorum. Drlirecrm resmen
Canim niye aģliyirsun sen ya.deger mi senin gözyaslarina.hem daha yeni kürtajdan çiktin sen.hele bi dur.bu ilk adetin galiba.vücudun bi toparlansin.
Elbet yine bebegin olacak.Rabbim çok büyük.
Zannetme ki tek sen yasadin bunları.sil gözyaslarıni.ićine biraz umut serpiteyim dinle beni...
Ben kasımın 1 inde kürtaj oldum.bebisimin kalbi 6.haftada durmus.3 hafta daha bekledik gelmedi.9.haftada kürtaj oldum.cok agladim.ama giden gitti.heo dua ettim.sonra Rabbim bana yeniden bi bebis verdi.
Simdi yeniden hamileyim.kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldim.
Seninde olacak ins.üzülme bu kadar.

Canım inşaat temizliğine sakın sen girme. Ben sıfır evde oturuyorum yani ilk ben oturdum inşaat temizliğinden çok çektim. Ben kadın değil temizlik şirketiyle anlaşacaktım. Sonra temizlik şirketi elemanı tanıdığımız ben yaparım gerek yok dedi 450 lira istemişti temizlik şirketi ben 250 liraya yaparım dedi tamam dedim. Sabah getirdim eve bıraktım öğlen bir telefon ben tek başıma yapamıcam dedi sinirimden ağlaya ağlaya gittim annemi aldım eve geldik yerlerde süründük temizlicez diye düğüne 1 ay kala hergün eve gelip yerleri sildim ben sildikçe parkeler alçı kustu bir türlü parlamadı. Sizin yapacağınız iş değil yani
Aynen canim.bende cok çektim hala çekiyorum.benim halim daha berbatti.kimsem yoktu yanimda tek basima tîrnaklarimin arası oyuldu.3 günlük gelinken.

Canim.esin dogru söylüyor.sakin temizligi siz yapmayin.eve girince zaten ufak tefek temizlik bile seni mahvedecek.esyalari yerlestirmesi toz alması.ve bir sürü ayrinti seni zaten yoracak.
Ben evlenirken esimin tuttuğu ev 3 yıllik binaydi ama oturan bekar bi bayan ogretmenmis.sadece salona oturmus diger yerleri temizlememis.camlarin disi insaat kalintisi.neyse esime dedi.bi temizlikci tut.tutmadi.evlendikten sonra gider annemlerle temizleriz heoimiz dedi.benim ailem gelemedi.
3 gunluk gelinken gittik.doguda bi ilce.
Kaynanamin tutar tarafi yok.kayinbabamda sadece su tasidi.esimle ben icinde oldük bittik.ev büyük ama öyle pis ki.surekli kızdim esime.niye temizlikvi tutmadin diye.derken belim tutuldu 1 ay.
Esya da yoktu.kartonlarin ustune dösek serip yattik.anlayacagin yeni gelinligimi bilemedim.
Bu insaattan cikmiş ev lafini duyunca uyuz oluyorum.
Bacim caninin kiymetini bil yapma.
Daha uygun birilerini bulun.bu soğuk kıs gunünde üsütme kendini.temizlik sirketiyle anlasin.onlar bu isin teknigini biliyor.
Haklısın canım. İlk bulduğum yer 450 dedi. Az önce bi yer daha buldum 140 dedi. Kabul edicem. Doğru söylüyorsun. Yerleştirme toplama bile yeter de artar.

Haklısın canım. İlk bulduğum yer 450 dedi. Az önce bi yer daha buldum 140 sesi. Kabul edicem. Doğru söylüyorsun. Yerleştirme toplama bile yeter de artar.
Canim bak anlaş.seni yari yolda birakmasinlar.sakin ödemeyi basta yapma.is bitsin öyle.bide başlarinda dur.durmazsanız önemsemezler.üstünkörü yapıp kaçarlar.

Kızlar size birşey sorucam. Arkadaşım tıp fakültesinde bir profa gitmiş. O erkeklerinde bir üreme döneminin olduğu 90 günlük bir süreç olduğu ve bu 90 günlük sürecin son 15 günü kuyruklu sperme sahip olduklarını söylemiş. Bunun tespit edilemediği denk geleceğini bunu uzman bir doktorun bilemeyeceğini kadın doğum konusunda ben olmam şart değil ama profa görünün mutlaka gerçekten çok bilgi farkı var demiş duyan oldu mu böyle birşey
90 günde bir sperm kalitesi alınan besinlere göre yeni değerlerde üretime geçiyor deniyor. Ama genelde 90 güne kalmıyor. Eski bilgi bu. Daha doğrusu aldığımız hormonlar bile o süreyi kısalttı eşime 30 günde etki etti. Aslında hiç normal değil.
Diğer dediğini duymadım ama bu işin uzmanlarınca bilinecek bişey belli. Her ay hamile kalıp kimyasal yaşayan var o nasıl olacakki o zaman.

Arkadaslar eslerinizden ne deyip de tahlil aldirdiniz doktora? Ve kac ay sonra aldirdiniz? Yani ben doktora tahlil yaptirmak istiyorum esimden de dedigim zaman yapiliyor mu? Benm doktorum benden bile hormon tahlili vs istemedi. Ben kendi calistigim yerde aldirdim

Canim bak anlaş.seni yari yolda birakmasinlar.sakin ödemeyi basta yapma.is bitsin öyle.bide başlarinda dur.durmazsanız önemsemezler.üstünkörü yapıp kaçarlar.
Sağol canım yaa bir bilenle konuşmak iyi geliyor. Ben valla düşünmeden parayı verirdim direkt aklımdan çıksın diye. Dikkat edicem dediklerine. Başlarında dururum sıkıntı değil. Karşı daireye taşınıyorum zaten. Çok yakın.

Aynen canim.bende cok çektim hala çekiyorum.benim halim daha berbatti.kimsem yoktu yanimda tek basima tîrnaklarimin arası oyuldu.3 günlük gelinken.
Çok çokk yemin ettim bir daha asla kullanılmamış eve taşınmam. Birde bizim klima tesisatı duvarın içinden geçiyor bir balkonda toplanıyor. O boru delikmiş. Odanın bütün boyası şişti parkelerim şişti giyinme odamdaki dolap küflendi çekmeceye küçük çantalarımı koymuştum hepsi küflendi. Duvar delindi. İlk sen oturdun mu bütün cefasını çekiyorsun.

Haklısın canım. Şu andaki evimde inşaattan çıktı ama öldürdü bizi. Bir yumurta kırıp kahvaltı yapacak dermanımız kalmıyordu. Düğünden önce yaptık bizde. Ama şimdi olsam asla yapmam. Gerçekten değmezmiş. Siz de böyle deyince vazgeçtim. Kalan işler bile yoracak beni yavaş yavaş yaparım ama.

Sağol canım yaa bir bilenle konuşmak iyi geliyor. Ben valla düşünmeden parayı verirdim direkt aklımdan çıksın diye. Dikkat edicem dediklerine. Başlarında dururum sıkıntı değil. Karşı daireye taşınıyorum zaten. Çok yakın.
Sende sağol canim.insan gençligine güveniyor bazen ama canımızın kiymetini de bilmek gerekiyor.
Para mevzusu da dedigim gibi alir kacarlar senin sinirin bozulur.sonra kimseye ispat edemezsin.
Esin de sende ayrilmayin.özellikle pcvlere dikkat et.banyo seramiklerini zimparalattir ve favanslarda leke varsa kazıttirirsiniz.
Mutfak dolaplarini da güzelce silsinler.
Eve girince zaten sen bastan yine bi her tarafı sileceksin.garanti:)

Çok çokk yemin ettim bir daha asla kullanılmamış eve taşınmam. Birde bizim klima tesisatı duvarın içinden geçiyor bir balkonda toplanıyor. O boru delikmiş. Odanın bütün boyası şişti parkelerim şişti giyinme odamdaki dolap küflendi çekmeceye küçük çantalarımı koymuştum hepsi küflendi. Duvar delindi. İlk sen oturdun mu bütün cefasını çekiyorsun.
Ayy bendede küf çok var. Bahçe dubleksi oturduğum ev güneş almıyor. Alt katta duvarların köşesi yerden yarım metre küf resmen. Koku yapıyor bi de. İğrenç. Karşı dairede yok o güneş alıyor hiç küf yok çok şükür. Daha rahat olurum Allah'ın izniyle şu temizlik işini de halledersem.

Canim sen bemli olan yada sobali bi evde mi oturuyorsun.benim evim kaloriferli ve doguda.küf sıkintısı yok.
Bende ahdettim ev alirsam kesinlikle temizlik sirketine verecem temizlesinler.canimı kısmicam.

Sende sağol canim.insan gençligine güveniyor bazen ama canımızın kiymetini de bilmek gerekiyor.
Para mevzusu da dedigim gibi alir kacarlar senin sinirin bozulur.sonra kimseye ispat edemezsin.
Esin de sende ayrilmayin.özellikle pcvlere dikkat et.banyo seramiklerini zimparalattir ve favanslarda leke varsa kazıttirirsiniz.
Mutfak dolaplarini da güzelce silsinler.
Eve girince zaten sen bastan yine bi her tarafı sileceksin.garanti:)
Gerçekten hakkını vererek temizlerlerse üstüne temizlik yapmam :) onlara bağlı. başlarında durcam hep.

90 günde bir sperm kalitesi alınan besinlere göre yeni değerlerde üretime geçiyor deniyor. Ama genelde 90 güne kalmıyor. Eski bilgi bu. Daha doğrusu aldığımız hormonlar bile o süreyi kısalttı eşime 30 günde etki etti. Aslında hiç normal değil.
Diğer dediğini duymadım ama bu işin uzmanlarınca bilinecek bişey belli. Her ay hamile kalıp kimyasal yaşayan var o nasıl olacakki o zaman.
Doğru söylüyorsun hiç öyle düşünmemiştim. Belki onun kendi eşi için bu yorumu yaptı bizimki yanlış anladı yada boş hava atmış.

Kan sonucum 7.5 çıkmış
İğnenin etkisinden dolayı
Şimdi üZülsem eşime söz verdim üzülmeyecrğim die. Adamcazğız işten geldi beni kan vermeye götürdü. Pffffff

Canim sen bemli olan yada sobali bi evde mi oturuyorsun.benim evim kaloriferli ve doguda.küf sıkintısı yok.
Bende ahdettim ev alirsam kesinlikle temizlik sirketine verecem temizlesinler.canimı kısmicam.
Canım yok kaloriferli de yazın kullanıyoruz klimayı başımıza bunlar geldi bak atıyorum resmini dolabın haline bak duvarın içinden su emmiş giyinme odamdaki dolap kendi vardı evde duvara yapışık o da duvardan suyu çekmiş öyle küflendi.

Eklentiler

• 18487BAD-DFB6-4921-A180-FE439AE3B78B.webp
    18487BAD-DFB6-4921-A180-FE439AE3B78B.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 46
  • D288988C-1626-4FAE-99A1-F97233FF4F74.webp
    D288988C-1626-4FAE-99A1-F97233FF4F74.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 08340123-9CF6-40CB-8311-ACA6759B8B9B.webp
    08340123-9CF6-40CB-8311-ACA6759B8B9B.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 40
Back
X