- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Ne güzel ya oralar.hele sarnıçtaki fistıklı taşkadayifBizim kocapınar derler İçme suyunun alındığı yer var ya orda evimiz
Kisin da karda sucuk.
Ben hamisim ya canim istedi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel ya oralar.hele sarnıçtaki fistıklı taşkadayifBizim kocapınar derler İçme suyunun alındığı yer var ya orda evimiz
Aman tanrıııım nerden hatırlattınnn. Tatlıcı ruhiiiiNe güzel ya oralar.hele sarnıçtaki fistıklı taşkadayif.
Kisin da karda sucuk.
Ben hamisim ya canim istedi:)
en sevdiğim tatlı ama oradan olacak illaCanım değerin normal artmış maşallah tam olması gerektiği gibi. Allah tamamına erdisin.Canim bikemiyirum ki.25.gün 43 çiktı.
29.gün 403 ciktı.sence kaç kat artmistir?
Tşkler kuzum. ÇAtlatma iğnesinin etkisidir diye korkuyorum
Yok canım Mersinde oturuyorum 1500 lira veriyorum
Amin inşallah canım. Çok doğru düşünmüşsünüz valla. Takdir ettim. Evin kazancıyla işin kazancı bir olmaz tabi. Zamanla o da olur. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin, bereket versin inşallah.Bizde alacaktık canım sonra eşim iş kurdu. Ev para kazandırmaz iş ev aldırır dedik yatırımı işe yaptık. İnşallah düşündüğümüz gibi olur genciz çalışıp yapıcaz bir şekilde zor tabi zor olmaz mı. Çok iyi almışsınız birde tanıdıktan almışsınız ondanda öyle olmuş. Güle güle oturun ağız tadıyla inşallah
Bende çok severim orayi ya.en güzel taşkafayifı orasi yapiyor.yukarida da çay icmisligimiz var.ahsap bi salonAman tanrıııım nerden hatırlattınnn. Tatlıcı ruhiiiien sevdiğim tatlı ama oradan olacak illa
Saol canim.darisi basina olsun ins.Canım değerin normal artmış maşallah tam olması gerektiği gibi. Allah tamamına erdisin.
Canım umarım iğnenin etkisi değildir de iki katına çıkar hep. Bat ne zamandı senin?
Off o nasıl bir kira ev aldırır cinsten:)))
Kızlar ben de Ankaradayım. Var mı buralarda ankaralılar
Canım eşim ev alamadım hangi evi istiyorsan tutacam dedi bende burayı istedim. Tabi bende çalışıyorum para kazanıyorum diye yoksa yüklenmezdim ona.Canım değerin normal artmış maşallah tam olması gerektiği gibi. Allah tamamına erdisin.
Canım umarım iğnenin etkisi değildir de iki katına çıkar hep. Bat ne zamandı senin?
Off o nasıl bir kira ev aldırır cinsten:)))
Kızlar ben de Ankaradayım. Var mı buralarda ankaralılar
9 ay sonra gelir inşallah canım :)BAT’ı bekliyorum bekliyorum gelmiyor.....![]()
Amin Allah razı olsun canım. Kalbinin güzelliği içinde ayrıca teşekkür ederim :)Amin inşallah canım. Çok doğru düşünmüşsünüz valla. Takdir ettim. Evin kazancıyla işin kazancı bir olmaz tabi. Zamanla o da olur. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin, bereket versin inşallah.
Bingo. İzmitteyim, doğma büyüme istanbulluyum ama aslen Rizeliyiz :) biraz karışık :)
Keşke... Hataya yolunuz düşerse beklerim mutlaka ve bu gerçekten bir davet laf olsun diye söylemiyorum :)
Amin Allah razı olsun canım. Kalbinin güzelliği içinde ayrıca teşekkür ederim :)
Kızlar bende adanaliyim nem ve sıcak başka bişey gelmiyor aklıma akdenizden
Canım sanada yazamadım geçen ay üzüntünü paylaştık şimdide mutluluğunu tüm kalbimle paylaşıyorum. Tebrik ederim hayırlı, en önemlisi sağlıklı olsun inşallah.. Umarım herşey güzel olur bu sefer.kız sen hataydamısın ben hataylıyım memlekete dediğim ordaydık işte tatilde :)
Canım sanada yazamadım geçen ay üzüntünü paylaştık şimdide mutluluğunu tüm kalbimle paylaşıyorum. Tebrik ederim hayırlı, en önemlisi sağlıklı olsun inşallah.. Umarım herşey güzel olur bu sefer.
Heee bendeki idrar yolu enfeksiyonuydu canım onda kan gelmişti biraz. Acile kaldırıldım onda da gebelikten şüphe etmişlerdi yerleşme olup yanlış anlamış olabilirsin demişlerdi.Ala
alla cok ılgınc ya ordanenfeksıyon var mı yokmu cıkar bende cıkmıstı eylulde ekımde engeksıyon varmıs farkında dgldım belkıde oyuzden ozaman hamıle kalamadm
2. Bebekmi cnm,ikiz olmasinKızlar cin takvimi yaptim.cinsiyeti kız olarak görünüyor.ama ben erkek yada kız diye hissedemiyorum.çok garip.
Oncekinde adete bir hafta kala kasigimj gostererek burda bi erkek bebis var diyordum esime.bunda hicbisey hissedemiyorum.yoksa bi kiz bi oğlan olmasin?
2. Bebekmi cnm,ikizdir belkiKızlar cin takvimi yaptim.cinsiyeti kız olarak görünüyor.ama ben erkek yada kız diye hissedemiyorum.çok garip.
Oncekinde adete bir hafta kala kasigimj gostererek burda bi erkek bebis var diyordum esime.bunda hicbisey hissedemiyorum.yoksa bi kiz bi oğlan olmasin?
2. Bebekmi cnm,ikizdir belkiKızlar cin takvimi yaptim.cinsiyeti kız olarak görünüyor.ama ben erkek yada kız diye hissedemiyorum.çok garip.