• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın Kızlar bende dünkü predictor vakasından sonra kırmızıları bekliyorum yarın ya da öbürgün gelir bakalım önümüzdeki maçlara bakacağız :KK55::oops::KK73:

F30B69F8-2B7C-46C6-A649-C827982F14BF.webp
Canim bak bu parametrelerin olduğu bi labaratuvarda çektir bizim kini atayim örnek olarak sana üroloji doktoru çok iyi bi yerde bakılmış dedi biz kendi isteğimizle bağımsız labaratuvarda baktirmistik konsantrasyon bakılmalı ml deki ve toplam sperm örneğindeki motilite sperm hareketliliği demek ileri hızlı hareketli yavaş hareketli yerinde hareketli ve hareketsiz burda ileri hızlı hareketli ve yavaş hareketli önemli canım morfoloji ise iki kritere göre bakılıyor kruger ve who iki farklı şekilde bakan yer varsa oraya baktir morfoloji önemli senin testini aradım bulamadım bakacaktım ama kacirmisim bi daha atar misin
Evet bu test baya teferruatlı çekilmiş canım . Bu şekilde çeken yeri nasıl bulacağıZ onu bilmiyorum . Eşim testi yaptıracağını söyleme bile utandım diyor ayrıntısını sorabileceğini pek sanmıyorum :( bildiğiniz yer var mı acaba ama biz Gebze Kocaeli tarafındayız tabi . Bizimkileri göndereyim sana canım

Eklentiler

• 65636A16-0D9D-423C-ADA2-4C1DAC94331E.webp
    65636A16-0D9D-423C-ADA2-4C1DAC94331E.webp
    8 KB · Görüntüleme: 52
  • 0566E13D-2135-432D-AA83-1C70890B6795.webp
    0566E13D-2135-432D-AA83-1C70890B6795.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 53
Eki Görüntüle 2105663
Evet bu test baya teferruatlı çekilmiş canım . Bu şekilde çeken yeri nasıl bulacağıZ onu bilmiyorum . Eşim testi yaptıracağını söyleme bile utandım diyor ayrıntısını sorabileceğini pek sanmıyorum :KK43: bildiğiniz yer var mı acaba ama biz Gebze Kocaeli tarafındayız tabi . Bizimkileri göndereyim sana canım
Biz bursadayiz canım o tarafta hic bilmiyorum bu test önemli zaten erkek icin tek bu testi vermesi yetiyor çok takımlasın birde urolojiye muayene olsun tamam sorun yoksa yoktur kadınlar gibi olsalar ne yapacaklar hic bilmiyorum benimkini gorseydin sen doktordan çıktım doktor bana esin muayene olmadıysa olsun dedi çıktığım gibi gel surda vi labaratuvar var sperm testini soralım dedim kadın vardı girişte perhiz süresi tutuyordu yanımdaydı ben konuştum şimdi hemen verebiliriz dedim kocam şok oldu hayır da diyemedi bugun vermeyelim baska gun olsa falan dedi olmaz dedim yanlarinda birsey de diyemedi stresten bayılacak sandım laborant aldı götürdü 3 dk sürmedi geldi dedim noldu vermedinmi verdim dedi inanamadım bi sonucları görünce tamam dedim vermişsin urolojiyede sıra aldım kapıya gittik dedim doktor oraya bakacak gerek görürse ultrason ister bak yine bi telaş sardı girdi cıktı sorun yokmuş öyle olunca rahatladı bende biraz yumurtayı kapıya dayattim yoksa kaciyorlar canim ki benim eşim çok çocuk istiyor hic ikiletmiyor beni ona rağmen böyle kaçıyorsa istemese dusunemiyorum

Son düzenleme:
Canim gitmeden once cinsel perhiz e girmeli esin bu önemli 3 yada 4 gun bosalmamali
beş gün perhizle gitti canım onu araştırmıştık ama bu vermiş olduğun diğer değerlere bakarlar sanmıştım . Tek tip test var diye düşünmüştük canım . Bakalım doktorum eşinizin testiyle birlikte bakıyım hormona demişti. Pazarteside kurul toplantısı var erken biterse ikisini tekrar bi götüreceğim bakalım bana mı eşime mi sıkıntı var diyecek. Dün aktara gitti adamlar ne için diye sordukça benim ki soğuk terler dökmüş hiç de çekingen değildir ama konu cinsellik olunca :)))

beş gün perhizle gitti canım onu araştırmıştık ama bu vermiş olduğun diğer değerlere bakarlar sanmıştım . Tek tip test var diye düşünmüştük canım . Bakalım doktorum eşinizin testiyle birlikte bakıyım hormona demişti. Pazarteside kurul toplantısı var erken biterse ikisini tekrar bi götüreceğim bakalım bana mı eşime mi sıkıntı var diyecek. Dün aktara gitti adamlar ne için diye sordukça benim ki soğuk terler dökmüş hiç de çekingen değildir ama konu cinsellik olunca :)))
Konu cinsellik olunca erkekler öyle canım ya kadınlar gibi değil biz kadın kadına konuşuyoruz doktora gidiyoruz sorun var mi diye sorunumuz yok yinede kimseye bişey deme diye kızıyor bana nolcaksa :)

Biz bursadayiz canım o tarafta hic bilmiyorum bu test önemli zaten erkek icin tek bu testi vermesi yetiyor çok takımlasın birde urolojiye muayene olsun tamam sorun yoksa yoktur kadınlar gibi olsalar ne yapacaklar hic bilmiyorum benimkini gorseydin sen doktordan çıktım doktor bana esin muayene olmadıysa olsun dedi çıktığım gibi gel surda vi labaratuvar var sperm testini soralım dedim kadın vardı girişte perhiz süresi tutuyordu yanımdaydı ben konuştum şimdi hemen verebiliriz dedim kocam şok oldu hayır da diyemedi bugun vermeyelim baska gun olsa falan dedi olmaz dedim yanlarinda birsey de diyemedi stresten bayılacak sandım laborant aldı götürdü 3 dk sürmedi geldi dedim noldu vermedinmi verdim dedi inanamadım bi sonucları görünce tamam dedim vermişsin urolojiyede sıra aldım kapıya gittik dedim doktor oraya bakacak gerek görürse ultrason ister bak yine bi telaş sardı girdi cıktı sorun yokmuş öyle olunca rahatladı bende biraz yumurtayı kapıya dayattim yoksa kaciyorlar canim ki benim eşim çok çocuk istiyor hic ikiletmiyor beni ona rağmen böyle kaçıyorsa istemese dusunemiyorum
çok güldüm canım ya şimdi eşime söyledim nasıl yani bir daha mı vericem diyor :)) bende dedim doktora göstereyetim bakalım ne Dicek bu hafta perhiz yapamayız haftaya perşembe yumurtlama günüm dedim . Eğer bu ay da olmazsa doktor da sıkıntıyı sende bulursa bi daha ki ay özele teferruatlı verirsin dedim rahatladı biraz :) :KK43:

Bunu devlette mi yaptırdın pek değerler yok yüzdelik değerler olası lazım morfoloji için sperm sayısı vs harekeli sayısı yavaş hareketli vs pek yok
Evet canım tek tip sanıyorduk testi meğer çok teferruatlı değilmiş yaptırdığımız

çok güldüm canım ya şimdi eşime söyledim nasıl yani bir daha mı vericem diyor :)) bende dedim doktora göstereyetim bakalım ne Dicek bu hafta perhiz yapamayız haftaya perşembe yumurtlama günüm dedim . Eğer bu ay da olmazsa doktor da sıkıntıyı sende bulursa bi daha ki ay özele teferruatlı verirsin dedim rahatladı biraz :) :KK43:
Aynen canım komediydik çok tuhaf hareket ediyordu şimdi rahatladık:)) evet bi gidin sorun görürse tekrar bi muayene olursunuz özelde sor sen önce gidip hangi parametrelere baktıklarını ona göre verdir tekrar tekrar strese girmemiş olursunuz

Aynen canım komediydik çok tuhaf hareket ediyordu şimdi rahatladık:)) evet bi gidin sorun görürse tekrar bi muayene olursunuz özelde sor sen önce gidip hangi parametrelere baktıklarını ona göre verdir tekrar tekrar strese girmemiş olursunuz
Evet canım aynen onu soracağız mutlaka , ekstra bir testi daha yüreği kaldırmaz eşimin. Allahtan bebek istiyor da zorlanmıyorum çok fazla .. :) ama bu test olayı çok kastı eşimi :(

Evet canım aynen onu soracağız mutlaka , ekstra bir testi daha yüreği kaldırmaz eşimin. Allahtan bebek istiyor da zorlanmıyorum çok fazla .. :) ama bu test olayı çok kastı eşimi :KK43:
Oyledir canım ona yapacak birşey yok sen biraz rahatlatirsin biraz zaman verince kabullenir ama yine stres yapıyorlar ellerinde değil:))

Back
X