Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Hayirli olsun şimdiden canim hosgeldin.
Hangi merkezde olacak ilk denemem mi yas kaç probleminiz neydi
.ay cok mu sordum
Adana Bülent Haydardedeoğlu'nun kliniğinde başlayacağım canım. 2. Tüp bebek denemem. 35 yaşındayım. 6 yıllık evliyim. Öncesinde sebepsiz infertilite idi kendi şehrimde. Sağ tüpüm hidrosalpenks sebebiyle alındı. Adanada Bülent Beyle görüştük. İlk denememde sadece tek embriyom olduğu için dna hasar testi istedi.yüzde 30 hasar çıktı. Eşim 3 ay takviye kullanacak. Hasar düştüyse tüp bebeğe başlayacağız. Ben de çok uzun yazdım

Hayirli olsun tedavin insallah bu son olsun bebisli olsun insallah canim

Senin bulantın oluyormu hamileliginde..
Ben benim bulamaz diyordum ama benimde bulantili kusmali geçiyor razıyım ama
Yok benim bulantım hic olmadi cok sukur diye sevinirken pat diye sekerim cikti dusuk tehlikem cikti 3 ay yattım sekerim cok cok fırladı fena bi hamilelik geçirdim kizimda canim. ama hepsi unutuluyor hepsi

Yok benim bulantım hic olmadi cok sukur diye sevinirken pat diye sekerim cikti dusuk tehlikem cikti 3 ay yattım sekerim cok cok fırladı fena bi hamilelik geçirdim kizimda canim. ama hepsi unutuluyor hepsi
Ne kadar değişik bı bulantı. şekerler sabun kokuyordu..
Yediklerim ayran tadindaydi.. enteresanmis hamilelik bulantisi.. ama razıyım bebeğim benle kalsin
Çok.sukur kucağına almışsın

Ne kadar değişik bı bulantı. şekerler sabun kokuyordu..
Yediklerim ayran tadindaydi.. enteresanmis hamilelik bulantisi.. ama razıyım bebeğim benle kalsin
Çok.sukur kucağına almışsın
Tabi yaa o bile güzel demi. insan herseye katlaniyor yoklugu daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…