Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Ben şuana kadar hiç hamile kalamadım maalesef
Doğal yolla ben de hic hamilenkalamadim canim tup bebekle de zar zor 1 kez iste...

4 kez denemem oldu 1 kizim var...kardes yapamadık olmadi bir türlü..38 yaşındayım amh 0.5 olmus sınırdaki artık.

Insallah hepimiz sevinç gözyaşları akitiriz burda

İnşallah canım benim nasıl iyi geldin anlatamam
Bak benim sali günü test günümdü 0.03 cikti yani 5 10 bile çıksa tuttu diye sevinecektim...ilk kan değerinin kac olduğu cok onemli değil onemli olan 2 gun sonra 2 kat artması...insallah ta artar canim..merakla bekleyecgim

Merhaba bende Ocak ayında başlayacak inşallah ama doktorda kararsız kaldım sizce bahçeci cem Çelik mi yoksa Memorial Şişli Semra kahraman mi kararr veremiyorum

Hadi inşallah hayırlısı olsun .Evet ocakta zam gelecek malesef .Biz Şişli memorialle görüştük orası geçen ay 10.500 bu aY 12.000 olmuş
Bende bgn aradım Memorial hastanesini 12 bin dediler ama yumurta dondurma rahim dinlendirme içinde galiba öyle anladım sizin bilginiz varmı bu konuda

Bende bgn aradım Memorial hastanesini 12 bin dediler ama yumurta dondurma rahim dinlendirme içinde galiba öyle anladım sizin bilginiz varmı bu konuda
Rahim dinlendirme yumurta toplama vs.İçinde ama İlk transfer dışında kalan embriyoları dondurmak için ekstra ücret .Ocakta tekrar artar mı diye sorduk belli olmaz dediler size bilgi verdiler mi bu konuyla alakalı ?

Rahim dinlendirme yumurta toplama vs.İçinde ama İlk transfer dışında kalan embriyoları dondurmak için ekstra ücret .Ocakta tekrar artar mı diye sorduk belli olmaz dediler size bilgi verdiler mi bu konuyla alakalı ?
Yaa öylemi 1 yumurta harici dier yumurta dondurma ekstra ücret mi o ne kadar biliyormusunuz
Onu sormadım ama yeni zam geldi yazmissniz ya daha gelmez herhalde ya olmadı ben bı yarın tekrar arayıp sorayım
Bide görüşme öncesi test istecez dedi o testler covid testimi bilginiz varmi

Yok tedavi için gerekli testlerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…