Doğal yolla ben de hic hamilenkalamadim canim tup bebekle de zar zor 1 kez iste...Ben şuana kadar hiç hamile kalamadım maalesef
İnşallah canım benim nasıl iyi geldin anlatamamGec tutunma olmuştur erkendir daha belli olmaz ki ama degerin tuttuğunu gösteriyor...20 25 40 larda çıkan cok duydum ben canim insallah artacak degerin
Bak benim sali günü test günümdü 0.03 cikti yani 5 10 bile çıksa tuttu diye sevinecektim...ilk kan değerinin kac olduğu cok onemli değil onemli olan 2 gun sonra 2 kat artması...insallah ta artar canim..merakla bekleyecgimİnşallah canım benim nasıl iyi geldin anlatamam
Hic korkma olacak insallah kac yasindaydinÖyle gerçekten.. ogururken bile karnımı tutuyorduminşallah bidahaki benle kalır dua edelim korkularım var ama olacak bı şekilde artık..
30Hic korkma olacak insallah kac yasindaydin
Sonra ne oldu peki değerinBak benim sali günü test günümdü 0.03 cikti yani 5 10 bile çıksa tuttu diye sevinecektim...ilk kan değerinin kac olduğu cok onemli değil onemli olan 2 gun sonra 2 kat artması...insallah ta artar canim..merakla bekleyecgim
Tutmadi ki canim negatif oldu o yüzden yükselmedi de.Sonra ne oldu peki değerin
Çok gençsin daha canim hic üzülme
Acaba adete 1 hafta var ondan bu değer düşük olabilir miSonra ne oldu peki değerin
Acaba adete 1 hafta var ondan bu değer düşük olabilir adet 12 Kasım
Olabilir henuz cok yeni adete de cok varmış....cok yeni tutunmuş bak 2 gun sonra artacakAcaba adete 1 hafta var ondan bu değer düşük olabilir mi
İnşallah canım içime su serptin benim rabbim herkesin gönlündekini versinOlabilir henuz cok yeni adete de cok varmış....cok yeni tutunmuş bak 2 gun sonra artacak
Çok güzel olacak herseyYarin 4 te randevum var cok heyecanliyim kizlar
Bende bgn aradım Memorial hastanesini 12 bin dediler ama yumurta dondurma rahim dinlendirme içinde galiba öyle anladım sizin bilginiz varmı bu konudaHadi inşallah hayırlısı olsun .Evet ocakta zam gelecek malesef .Biz Şişli memorialle görüştük orası geçen ay 10.500 bu aY 12.000 olmuş
Rahim dinlendirme yumurta toplama vs.İçinde ama İlk transfer dışında kalan embriyoları dondurmak için ekstra ücret .Ocakta tekrar artar mı diye sorduk belli olmaz dediler size bilgi verdiler mi bu konuyla alakalı ?Bende bgn aradım Memorial hastanesini 12 bin dediler ama yumurta dondurma rahim dinlendirme içinde galiba öyle anladım sizin bilginiz varmı bu konuda
Yaa öylemi 1 yumurta harici dier yumurta dondurma ekstra ücret mi o ne kadar biliyormusunuzRahim dinlendirme yumurta toplama vs.İçinde ama İlk transfer dışında kalan embriyoları dondurmak için ekstra ücret .Ocakta tekrar artar mı diye sorduk belli olmaz dediler size bilgi verdiler mi bu konuyla alakalı ?
Yok tedavi için gerekli testlerdirYaa öylemi 1 yumurta harici dier yumurta dondurma ekstra ücret mi o ne kadar biliyormusunuz
Onu sormadım ama yeni zam geldi yazmissniz ya daha gelmez herhalde ya olmadı ben bı yarın tekrar arayıp sorayım
Bide görüşme öncesi test istecez dedi o testler covid testimi bilginiz varmi
Her adım bı heyecan..Yarin 4 te randevum var cok heyecanliyim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?