Nasil yani ya 5 tane yumurtadan nasil hic biri gitmemiş 5.gune..neresi burası
Doktorum Ali Osman koyuncuoglu islemleri istanbul şişli kolan hastanesinde yapiyor. 22 yumurtadan 9 tanesi dollenmis sadece bunlarin hepside kalitesizmisNasil yani ya 5 tane yumurtadan nasil hic biri gitmemiş 5.gune..neresi burası laboratuvarları iyi degildir
Bosver bence de biriktir canım, biriktirmek daha ucuzmus zaten, koy kenara, zamana takilmazsinYok gene de yapmayacak canim..ille de biriktirecegim senin yumurtalarını dedi
Ay amin insallah hepimiz bebişi bitiririz bu yoluAyy ne guzel bir haber buhadi hayırlı olsun tedavin canim..sonu bebisli olsun insallah
Tahlillerimiz onceden yaptırmıştık yenice onlari götürmüştük..
Insallah herbirimizden insallahMasallah canim hadi bakalım pazartesinin bekleyeceksin..insallah guzel haberler gelecek
Ya canim 22 yumurtadan 1 tane bile kaliteli çıkmamasını inanamam ben ya bilmiyorum da aklima yatmadı..Doktorum Ali Osman koyuncuoglu islemleri istanbul şişli kolan hastanesinde yapiyor. 22 yumurtadan 9 tanesi dollenmis sadece bunlarin hepside kalitesizmis
Canim bana yarin aramayyiz dediler ama bilmem ki ararlar mi...onceki merkezde pazar aramiyorlar diInsallah herbirimizden insallah
Yarin aramazlar mi beni simdi, senin gb dollendi die
Oyle mi diyosunuzzYa canim 22 yumurtadan 1 tane bile kaliteli çıkmamasını inanamam ben ya bilmiyorum da aklima yatmadı..
Canımmmm gözünaydın ben gördüm ikinci cizgiyiiiiYorumlarmısınız
Canım çizgi görünüyor. Inşallah vardır.Yorumlarmısınız
Ben silik olarak 2. Cizgiyi goruyorum kan verin bence varsa kesin cikar insaallah vardirYorumlarmısınız
Hastanedeyim bekliyorum birbuçuk saat sürer dediBen silik olarak 2. Cizgiyi goruyorum kan verin bence varsa kesin cikar insaallah vardir
Hayirli haberler insaallahHastanedeyim bekliyorum birbuçuk saat sürer dedi
Ayyy Allahim gördüm gördüm var canimYorumlarmısınız
Bekleyim bakalim hergun bilgilendirilceksin dediler pazar oldugu aklima gelse sorardim. Kaci dollendi acaba cok merak ediorumCanim bana yarin aramayyiz dediler ama bilmem ki ararlar mi...onceki merkezde pazar aramiyorlar di
Canım ben de c.tesi opu olmuştum ama pazar aradılar bilgi verdiler seni de muhakkak ararlar çünkü hastanelerin tüp bebek kısmı pazar da çalışıyorBekleyim bakalim hergun bilgilendirilceksin dediler pazar oldugu aklima gelse sorardim. Kaci dollendi acaba cok merak ediorum
Demi gunluk takip edilcek bisi sonucta. Hergun arancaksin da demezlerdi, bekliorum bakalim. Guzel haberler alirim insallahCanım ben de c.tesi opu olmuştum ama pazar aradılar bilgi verdiler seni de muhakkak ararlar çünkü hastanelerin tüp bebek kısmı pazar da çalışıyor
Alacaksın inşallah canımm haber ver muhakkakDemi gunluk takip edilcek bisi sonucta. Hergun arancaksin da demezlerdi, bekliorum bakalim. Guzel haberler alirim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?