Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Saolasin canim iste bu ilerlememe durumu korkutuyo insani sayi az onlarda giderse die insan dusunmeden edemio. Insallah yarin yine bu 4u ilerliyo gayet iyi derler
Inşaallah canim sen gönlünü ferah tut nasipte varsa 4u de kalır dua edelim inşaallah istediğiniz gibi olur

şimdiden bunu söylemeleri tedavi açısından doğru değil aslında. ister istemez moral bozukluğu yapar

Tabii erkek kaynaklı olunca dahs bi önemli oluyor laboratuvar. Bakalım hayrlisi kuzum hepimiz için insaallah
Canım bizde de hem eşimde hem bende sıkıntı var. Eşimin sayısı çok düşük. Varikosel çıktı birde. Aslında aklıma biseyler takıldı kızlar, size sormak istiyorum. İlk doktora gidince eşimde urologla görüştü. Tavsiye olarak önce varikosel ameliyatı sonra tup bebek dedi. Ancak ameliyatta spermler sifirlanabilir, sperm dondurup sonra ameliyat olun dedi. Eşime sen takviye kullan sonra sperme bakalım dedi. Takviye kullanıp gittik, benim rahme baktı, eşim için sperm testi yapalım mı dedim, anlamadı önce sonra isterseniz yapın dedi, bizde doktor unuttuysan onei değildir dedik yaptırmadım. Bugun gittiğimizde eşiniz varikosel ameliyatı oldu mu, sperm dondurucakti dondurmamis dedi. Ama bunlar hiç konuşulmadı. Eşim yazın ameliyat olucak. Ameliyat öncesi deneyelim diye konuşmuştuk dedim. Sonra eşime sen sperm dondur, önümüzdeki ay tedaviye başlayalım dedi. Bu nasıl iş ben anlamadım. Doktor bizi mi unutuyor yoksa aslında ameliyat sonrasında mi tedavi olunmalı?

Ay sorma valla canım, yumurta stresi çok geriyor insanı ya. İnsallah sağlıkla gelisip ilerler hepsi hepimizin

Canım bizde varikoselden ameliyat olduk cift taraflı ve çok yüksekti gayet başarılı geçti 6 ay bekleyelim dedi doktor ama değişen bişey olmadı. Yani doktorların unuttuğunu bende düşünüyorum. Gerçkten işini hakkıyla yapan nadir insanlar var. Bu arada varikosel bazen tüp bebekte önemsenmiyor değer düşük ise.

Zaten eşim bir kez ameliyat oldu sayı artmadı hiç canım. Su an sayımız 200 bin. Doktor herşeyi unutup duruyor. Bu durum beni sinir ediyor. Yani açıkça ameliyat olup ya da olmadan yapın bu işi demiyorlar. Sana bişey dediler mi doktorlar canım, ameliyat zaman kaybı mi olur off valla cevap alamamaktan yoruldum

Unutuyorlar. Dosyayı kontrol etmedikleri sürece hatirlamiyorlar. Bende hatırlatmak durumunda kalıyorum hep. Doktor bin kez görmüştür yinede bazen ne için geldigimi bile hatirlamiyor.

Canım biz tüp bebek tedavisine başlamadan önce olduk 6 ay geçti ve tüp bebeğe başladık. Değerler düzelmiyor çok düşük ise. Bilmiyorum iyi bir ürologa gitmenizi tavsiye ederim. Buda önemli bir kriter çünkü

Inşaallah canim sen gönlünü ferah tut nasipte varsa 4u de kalır dua edelim inşaallah istediğiniz gibi olur
Amin insallah canim saolsin❤
Mubarek gunler hurmetine Rabbim guzel haberler vermeyi nasip etsin birbirimize

şimdiden bunu söylemeleri tedavi açısından doğru değil aslında. ister istemez moral bozukluğu yapar
2 tane kalır kısmını mı diyorsunuz? Aslında onu ben sorduğum için söyledi, embriyolardan biyopsi alınıp gen testi yapılacak bizde, e masraflı bir işlem o da ben de 8 tanesinede mi yapmamız gerekiyor diye sorunca genelde %25’i kalır o aşamaya dedi. zaten burda yazılanlardan aşağı yukarı bu sayıyı bekliyordum ama belli olmaz tabi 1 tane sağlıklı olsun yeter

aynen öyle canım 8i kalsa da hepsini doğurmayacaksın. İnşallah güzel olacak

Ozeldemisin devlette mi canim. Varikoseli eger coksa tup bebek ameliyat olmadan onerilmiyo die biliorum. Burda da oyle ornek cok okudum. Oncesinde tup denemek zaman ve para kaybi die. Insallah oyle yuksek bi varikoseli yoktur o zamaj etkilemeyebilir. Doktorun unuttugunu dusunmende kotu gercekten. Insan hatirlanmak ister her defasinda sormayim ister. Benim gittigim yerde herseye bi doktor bakiyo. Yeri geliyo beklioruz ama tek doktorun bakmasi ve seni her gittiginde hatirlamasi guzel bisey.

O zmn benim 9 dan 4e inmesi gercekten normal yani, biz bilmedigimizden coktan aza inmis hissi geliyo duyunca

Cok sağol canim iste yarin ki habere göre sevinip sevinmeyecegim belli olacak 3
Gunu atlatan 5.gune geliyor genelde
Insallah oyle olur benim 2 senin 3 oldu. 5leride gorelim insallah
Bu gobekten igne sende de agri yaptimi, dipleri beze halinde aci hissi var bnde. Dokunsam da dokunmasam da aciyo. Bide igne yakmio die sevinmistim erken sevinmisim

Genelde doğru benim ilk deneme 8 toplandı 2 tanesi 5. Güne gitti. İkinci denememde 7 toplandi yine 2 tanesi 5. Güne gitti. Tabi kişiye görede değişiyor 4 yumurtası olup 4 ude 5. Güne gidenler var.

O zmn benim 9 dan 4e inmesi gercekten normal yani, biz bilmedigimizden coktan aza inmis hissi geliyo duyunca
Evet bence normal böyle yarı yarıya inmesi.. tabi bizde sayı zaten az olduğu için herbiri kıymetli oluyor, yumurta sayısı çok olanlar da aslında 5. Günde ilk baştaki kadar kalmıyor burdan yazılanlardan gördüğüm, 20’den 8-9’u kalıyor..4 tanesi kalırsa biyopsisini alıp öyle dondururuz 2’sini gen’e göndeririz 2’si kalır dedi doktorum, yani 4 kalma ihtimali de var yine benim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…