Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Bende aci agri olmadi canim yag dokusu fazla bende belki ondan hissetmiyorumdur
Ay ne guzel iste. Evet yagli oldugu icin dagilmayip beze olusturuyomus ondan agri oluyo diolar. Ilk gun anlamamistim bnde bisi, dunku yer morardi bile. Bugunku nolucak bakalim

Canim bence sperm dondur ve tedaviye basla sen...su an sayi sıkıntınız cok yok sanirim degil mi yani tüp bebeğe engel olacak bir durum yok

Çok zor süreçler canım bizi anlamıyor doktorlar gözlerinin içine bakıyoruz bi umut ama ne deyim ki ticarethaneye dönmüş çoğu yer. Umudumuzu kaybetmeyin merkezler doktorlar vesile olacak sadece Rabbim inşaallah dilemiştir inşaallah enne baba olmanızın zamanı gelmiştir. Iste o zaman tıp ne derse desin. Ben içimi öyle ferahlatiyorum

Yumurtayida donduruyolar ya acaba onuda mi sorsan doktora, esinde dondurcak madem. Geriye bi tek dollenme asamasi kalir. Haklisin birini iyilestiriyim derken dierinden olabiliyoruz. Allah yardincin olsun
Evet bana da mantıklı geldi aslında, hocayla konusucam önümüzdeki ay mutlaka, sag ol canım
Evet bence de akla yatkın bir çözüm canim. Bakalım konusucam ne olucak

Canim bence sperm dondur ve tedaviye basla sen...su an sayi sıkıntınız cok yok sanirim degil mi yani tüp bebeğe engel olacak bir durum yok
Sayımız 200 bin canım ama yıkamaya falan dollenmeye rahat rahat yetecek sperm çıkıyor. Sadece varikosel olması, tupte kullanacağımız spermleri çok etkiler mi, yani embriyolar dollenmezse diye korkuyorum zaten bende başlamak istiyorum, başlasın ve bitsin diyorum

Ayy canim sen onu diyorsun ben kullanmıyorum ki onu transfer olmayacağım ya ben...
Ben öncekileri diyorsun sandim...ama o igneyi buluyorum evet elimdeki transferinde kullanmıştım o cok acirrrrrrrr
Dogru unutmusum ben onu.
Aciyo valla gece yuz ustu yatmisim acisina uyandim gunduz iyiydi aksam yine basladi. 3 tanede boyle olduysa bilmiorum nolucak

Icine sinen cevabi bulana kadar bak canim, deneyelim diyene de guvenme onlar icin bisi yok ama biz yoruluyoruz. Olumlu olumsuz yonlerini anlatan ve baslarsak su acidan guzel baslamazsak sunu kaybederiz die anlatan birine denk gelirsin insallah. Her acidan degerlendiricek ki seninde aklinda soru isareti kalmicak

Etkileyeceğini pek sanmam ama tup bebeğe başlamadan bir analiz yaptırın cok saglikli her şeyiyle sağlam sperm sayısı nedir bi bakılsın onun dışında varikosel neden etkilesin ki..o sadece sayiyi etkiler

Dna hasarı sperm testinde mi görünüyor? Ayrı bir test mi yaptırmak gerekiyor onun için? Eşimin sperm testinde bir sorun çıkmadı, ama benim de doğal hamilelikten 1 düşüğüm olduğu için ve yumurta rezervim az olduğu için( reserv az olunca yumurta kalitesi de düşüyor demişti bir doktor) benim doktorum da genetiğe önem verdi, bakalıö ne çıkacak.. sayıdan çok kalitesi strese sokuyor beni de gerçekten

Dogru unutmusum ben onu.
Aciyo valla gece yuz ustu yatmisim acisina uyandim gunduz iyiydi aksam yine basladi. 3 tanede boyle olduysa bilmiorum nolucak
Canim bagisiklik serumu diye birsey varmis o nasil oluyor ki Aygül hoca uyguluyirmus hic bahsettiler mi sana...simdi sen hangi ilaçları kullanıyorsun transfer oncesi

Canim bagisiklik serumu diye birsey varmis o nasil oluyor ki Aygül hoca uyguluyirmus hic bahsettiler mi sana...simdi sen hangi ilaçları kullanıyorsun transfer oncesi
Evet duydum onu kendisi soylemezse ben sorucam aklimda o. 5gunluk bi ilac verdi ve fitille igne
Opudan sonra seni hiç çağırdılar mi rahim kalınlığında vs bakmak icin
Transfer oncesi cagircaz seni dedi. Muhtemelen yarin ararlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…