Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Anladim canim hakkimizda hayirlisi olsun. Dedigin gb az olunca kiymetli oluyo hepsi kalsin istio insan sanirim :)

Canım şuan tedavi sürecinde olduğun doktoru asla kötülemek istemem ama bu resmen moral bozmak.. benim 7 yumurtam vardı 4ü gitti 5. Güne. O işler hiç belli olmaz. Sen içini ferah tut inşallah herşey senin açından iyi olacak.
Gözün aydın kavs İnşallah senin açından herşey yolunda gider
Doktor bu şekildeyse Allah sana sabır versin canım

Genelde doğru benim ilk deneme 8 toplandı 2 tanesi 5. Güne gitti. İkinci denememde 7 toplandi yine 2 tanesi 5. Güne gitti. Tabi kişiye görede değişiyor 4 yumurtası olup 4 ude 5. Güne gidenler var.
Evet burda yazan yumurtası fazla olan arkadaşların da oranı öyle genelde. Kısmet tabi birazda, o kıymetli 1 tanesi denk gelir umarım herkese..

Evet burda yazan yumurtası fazla olan arkadaşların da oranı öyle genelde. Kısmet tabi birazda, o kıymetli 1 tanesi denk gelir umarım herkese..
Öyle gerçekten. Benim arkadaşımın 29 yumurtası toplandı sadece 2 tanesi 5. Güne gitti. Kaliteside pek iyi değildi 4bc ile hamile kaldı. Geriyede embriyosu kalmadı ama sonuç aldı gerisi önemli değil

Unutuyorlar. Dosyayı kontrol etmedikleri sürece hatirlamiyorlar. Bende hatırlatmak durumunda kalıyorum hep. Doktor bin kez görmüştür yinede bazen ne için geldigimi bile hatirlamiyor.
Demek ki tüm doktorlar böyle ya dünyanın parasını veriyoruz yaşadığımız stres çabası ama bir dosyaya bile bakmaya useniyorlar. Cok sinir bozucu bir durum bence

Off valla yildik canım. Eşim komple bırakmak istiyor. Onu darlayip yollayabilirim urologa ama ona da yazık diyorum. Artık manevi olarak çöktük. Bunu da yapıp ara vericez belki de denemeyecegiz.

Maşallah çok güzel gitmiş senin yumurtaların, darısı başıma

Canım çok ciddi varikosel sorunu var. Doktor çok fazla demiş ama ameliyattan sonra sayın sifirlanabilir, sperm dondurmadan sakın ameliyat olma diye önerdi. Ama ameliyat demek min 6 ay beklemek demek. Benim amh düşük yumurta az. Yani beklemek de benim için kötü mü olur bilmiyorum off kafam çok karışık ve üzgünüm

Bnde iğnenin 5 .gunu ilk kontrole gittim 5 yumurtam varmış sonradan artiyomu kızlar yoksa 5 mi kalir
Canım çok fazla artmaz. Bazı küçükler ya da ultrasonda gorunmeyenler çıkıyor o zaman 7-8 tane oluyor yumurta ama 10-15 gelmeyebilir, üzülme diye söylüyorum. İnsan beklenti içine girince daha çok üzülüyor. Ne yapalım bizim kaderimiz bu

Yumurtayida donduruyolar ya acaba onuda mi sorsan doktora, esinde dondurcak madem. Geriye bi tek dollenme asamasi kalir. Haklisin birini iyilestiriyim derken dierinden olabiliyoruz. Allah yardincin olsun

Ilkinde 6 yumurtadan 3 u kalmıştı 2 si dollenmisti biri tuttu.bu kez 5 neyse kaliteli olsunda

Tek yumurta olarak bakıyoruz genelde ama sperm kötü oldumu çok dollensede gitmiyor. Dolleniyorsa yumurtadan 2.gunden sonra sperm yüzünden gitmiyor. Spermi kaliteli olanların çoğu gidiyor
Aa öyle mi? Ben bunu hiç düşünmedim açıkcası, sperm varsa zaten labrotuvarda hallediyorlardır diye düşünüyordum. Ee o zaman sperm testinin sonuçları iyiyse sadece sayı olarak değil, 5. Güne gelmesi açısından da olumlu oluyor?

Ay sorma valla canım, yumurta stresi çok geriyor insanı ya. İnsallah sağlıkla gelisip ilerler hepsi hepimizin
Aynen canim az yumurta stresi cok cok zor yaaa...6 idi 2 oldu benim nasil o kadar azaldı ne oldu anlmadim ama insallah 2 si de ilerlerse 6 7 8 gözüm gormeyecrk

Öyle diyorlarda halledemiyorlar Eşimin DNA hasarı çok yüksek mikroçip yaptılar. Dedim mikroçiple hasarsız sperm seçilebiliyor mu? Doktorda hasarsız spermi seçen bı yöntem şuan yok dedi. Şuan için en iyisi mikroçip dedi oda secemiyor pek yani.

Insallah oyle olur benim 2 senin 3 oldu. 5leride gorelim insallah
Bu gobekten igne sende de agri yaptimi, dipleri beze halinde aci hissi var bnde. Dokunsam da dokunmasam da aciyo. Bide igne yakmio die sevinmistim erken sevinmisim
Bende aci agri olmadi canim yag dokusu fazla bende belki ondan hissetmiyorumdur

C Capanin Gururu Teyom

O arada siz tedaviye başlayıp yumurta toplayabilirsiniz aslında, böylelikle zaman da boşuna geçmemiş olur. Hatta havuz yapanlar vardı, üst üste yumurta toplatıp. Benim de transferim 2 ay sonra en iyi ihtimal, canınızı sıkmayın, sonu güzel olsun da bu beklemeler hiç aklınızda kalmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…