- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Anladim canim hakkimizda hayirlisi olsun. Dedigin gb az olunca kiymetli oluyo hepsi kalsin istio insan sanirim :)Evet bence normal böyle yarı yarıya inmesi.. tabi bizde sayı zaten az olduğu için herbiri kıymetli oluyor, yumurta sayısı çok olanlar da aslında 5. Günde ilk baştaki kadar kalmıyor burdan yazılanlardan gördüğüm, 20’den 8-9’u kalıyor..4 tanesi kalırsa biyopsisini alıp öyle dondururuz 2’sini gen’e göndeririz 2’si kalır dedi doktorum, yani 4 kalma ihtimali de var yine benim de
Canım şuan tedavi sürecinde olduğun doktoru asla kötülemek istemem ama bu resmen moral bozmak.. benim 7 yumurtam vardı 4ü gitti 5. Güne. O işler hiç belli olmaz. Sen içini ferah tut inşallah herşey senin açından iyi olacak.Kızlar bugün kontrolüm vardı, 8 yumurtam var. Herşey iyi görünüyor dedi doktor. Bugün ilaçların 6. günüydü, 2 gün daha uzattı. Bu 2 gün cetrotide’da vuracağım, çarşamba tekrar bakacak- belki biraz daha iğne ekleriz dedi çarşamba günü. %25 gözüyle bakarız yumurtalara, 8 tane toplansa 2 tanesi kalır 5. güne dedi. İnşallah güzel gelişirler, az yumurta stresi bir başka oluyor, allah hepimizin yardımcısı olsun
Gözün aydın kavsKızlar ben geldim, 5 yumurtam gözüktügeçen ay 3 vardı şimdi 5. Sanırım kullandigim takviyeler ise yarıyor. Ancak yumurtalar eşit değilmiş, ondan esitlwmek için ilaca başladım. Tedavi önümüzdeki aya kaldı
Doktor bu şekildeyse Allah sana sabır versin canımCanım bizde de hem eşimde hem bende sıkıntı var. Eşimin sayısı çok düşük. Varikosel çıktı birde. Aslında aklıma biseyler takıldı kızlar, size sormak istiyorum. İlk doktora gidince eşimde urologla görüştü. Tavsiye olarak önce varikosel ameliyatı sonra tup bebek dedi. Ancak ameliyatta spermler sifirlanabilir, sperm dondurup sonra ameliyat olun dedi. Eşime sen takviye kullan sonra sperme bakalım dedi. Takviye kullanıp gittik, benim rahme baktı, eşim için sperm testi yapalım mı dedim, anlamadı önce sonra isterseniz yapın dedi, bizde doktor unuttuysan onei değildir dedik yaptırmadım. Bugun gittiğimizde eşiniz varikosel ameliyatı oldu mu, sperm dondurucakti dondurmamis dedi. Ama bunlar hiç konuşulmadı. Eşim yazın ameliyat olucak. Ameliyat öncesi deneyelim diye konuşmuştuk dedim. Sonra eşime sen sperm dondur, önümüzdeki ay tedaviye başlayalım dedi. Bu nasıl iş ben anlamadım. Doktor bizi mi unutuyor yoksa aslında ameliyat sonrasında mi tedavi olunmalı?
Evet burda yazan yumurtası fazla olan arkadaşların da oranı öyle genelde. Kısmet tabi birazda, o kıymetli 1 tanesi denk gelir umarım herkese..Genelde doğru benim ilk deneme 8 toplandı 2 tanesi 5. Güne gitti. İkinci denememde 7 toplandi yine 2 tanesi 5. Güne gitti. Tabi kişiye görede değişiyor 4 yumurtası olup 4 ude 5. Güne gidenler var.
Öyle gerçekten. Benim arkadaşımın 29 yumurtası toplandı sadece 2 tanesi 5. Güne gitti. Kaliteside pek iyi değildi 4bc ile hamile kaldı. Geriyede embriyosu kalmadı ama sonuç aldı gerisi önemli değilEvet burda yazan yumurtası fazla olan arkadaşların da oranı öyle genelde. Kısmet tabi birazda, o kıymetli 1 tanesi denk gelir umarım herkese..
Demek ki tüm doktorlar böyleUnutuyorlar. Dosyayı kontrol etmedikleri sürece hatirlamiyorlar. Bende hatırlatmak durumunda kalıyorum hep.Doktor bin kez görmüştür yinede bazen ne için geldigimi bile hatirlamiyor.
Off valla yildik canım. Eşim komple bırakmak istiyor. Onu darlayip yollayabilirim urologa ama ona da yazık diyorum. Artık manevi olarak çöktük. Bunu da yapıp ara vericez belki de denemeyecegiz.Canım biz tüp bebek tedavisine başlamadan önce olduk 6 ay geçti ve tüp bebeğe başladık. Değerler düzelmiyor çok düşük ise. Bilmiyorum iyi bir ürologa gitmenizi tavsiye ederim. Buda önemli bir kriter çünkü
Maşallah çok güzel gitmiş senin yumurtaların, darısı başımaCanım şuan tedavi sürecinde olduğun doktoru asla kötülemek istemem ama bu resmen moral bozmak.. benim 7 yumurtam vardı 4ü gitti 5. Güne. O işler hiç belli olmaz. Sen içini ferah tut inşallah herşey senin açından iyi olacak
Sana daha iyisi olsun inşallah canımMaşallah çok güzel gitmiş senin yumurtaların, darısı başıma
Canım çok ciddi varikosel sorunu var. Doktor çok fazla demiş ama ameliyattan sonra sayın sifirlanabilir, sperm dondurmadan sakın ameliyat olma diye önerdi. Ama ameliyat demek min 6 ay beklemek demek. Benim amh düşük yumurta az. Yani beklemek de benim için kötü mü olur bilmiyorumOzeldemisin devlette mi canim. Varikoseli eger coksa tup bebek ameliyat olmadan onerilmiyo die biliorum. Burda da oyle ornek cok okudum. Oncesinde tup denemek zaman ve para kaybi die. Insallah oyle yuksek bi varikoseli yoktur o zamaj etkilemeyebilir. Doktorun unuttugunu dusunmende kotu gercekten. Insan hatirlanmak ister her defasinda sormayim ister. Benim gittigim yerde herseye bi doktor bakiyo. Yeri geliyo beklioruz ama tek doktorun bakmasi ve seni her gittiginde hatirlamasi guzel bisey.
Canım çok fazla artmaz. Bazı küçükler ya da ultrasonda gorunmeyenler çıkıyor o zaman 7-8 tane oluyor yumurta ama 10-15 gelmeyebilir, üzülme diye söylüyorum. İnsan beklenti içine girince daha çok üzülüyor. Ne yapalım bizim kaderimiz buBnde iğnenin 5 .gunu ilk kontrole gittim 5 yumurtam varmış sonradan artiyomu kızlar yoksa 5 mi kalir
Yumurtayida donduruyolar ya acaba onuda mi sorsan doktora, esinde dondurcak madem. Geriye bi tek dollenme asamasi kalir. Haklisin birini iyilestiriyim derken dierinden olabiliyoruz. Allah yardincin olsunCanım çok ciddi varikosel sorunu var. Doktor çok fazla demiş ama ameliyattan sonra sayın sifirlanabilir, sperm dondurmadan sakın ameliyat olma diye önerdi. Ama ameliyat demek min 6 ay beklemek demek. Benim amh düşük yumurta az. Yani beklemek de benim için kötü mü olur bilmiyorumoff kafam çok karışık ve üzgünüm
Tek yumurta olarak bakıyoruz genelde ama sperm kötü oldumu çok dollensede gitmiyor. Dolleniyorsa yumurtadan 2.gunden sonra sperm yüzünden gitmiyor. Spermi kaliteli olanların çoğu gidiyorMaşallah çok güzel gitmiş senin yumurtaların, darısı başıma
Ilkinde 6 yumurtadan 3 u kalmıştı 2 si dollenmisti biri tuttu.bu kez 5 neyse kaliteli olsundaCanım çok fazla artmaz. Bazı küçükler ya da ultrasonda gorunmeyenler çıkıyor o zaman 7-8 tane oluyor yumurta ama 10-15 gelmeyebilir, üzülme diye söylüyorum. İnsan beklenti içine girince daha çok üzülüyor. Ne yapalım bizim kaderimiz bu
Aa öyle mi? Ben bunu hiç düşünmedim açıkcası, sperm varsa zaten labrotuvarda hallediyorlardır diye düşünüyordum. Ee o zaman sperm testinin sonuçları iyiyse sadece sayı olarak değil, 5. Güne gelmesi açısından da olumlu oluyor?Tek yumurta olarak bakıyoruz genelde ama sperm kötü oldumu çok dollensede gitmiyor. Dolleniyorsa yumurtadan 2.gunden sonra sperm yüzünden gitmiyor. Spermi kaliteli olanların çoğu gidiyor
Aynen canim az yumurta stresi cok cok zor yaaa...6 idi 2 oldu benim nasil o kadar azaldı ne oldu anlmadim ama insallah 2 si de ilerlerse 6 7 8 gözüm gormeyecrkAy sorma valla canım, yumurta stresi çok geriyor insanı ya. İnsallah sağlıkla gelisip ilerler hepsi hepimizin
Insallah canim memorial labratuvarina gercektrn cok güveniyorum ama bilmiyorum ki insallah sabah ta güzel haber alirim yaa geçmiyor zamanBence çok güzel laboratuvar buldun, gelıcek o embriyolar 5. Güne
Öyle diyorlarda halledemiyorlarAa öyle mi? Ben bunu hiç düşünmedim açıkcası, sperm varsa zaten labrotuvarda hallediyorlardır diye düşünüyordum. Ee o zaman sperm testinin sonuçları iyiyse sadece sayı olarak değil, 5. Güne gelmesi açısından da olumlu oluyor?
Bende aci agri olmadi canim yag dokusu fazla bende belki ondan hissetmiyorumdurInsallah oyle olur benim 2 senin 3 oldu. 5leride gorelim insallah
Bu gobekten igne sende de agri yaptimi, dipleri beze halinde aci hissi var bnde. Dokunsam da dokunmasam da aciyo. Bide igne yakmio die sevinmistim erken sevinmisim
C Capanin Gururu TeyomÖyle diyorlarda halledemiyorlarEşimin DNA hasarı çok yüksek mikroçip yaptılar. Dedim mikroçiple hasarsız sperm seçilebiliyor mu? Doktorda hasarsız spermi seçen bı yöntem şuan yok dedi. Şuan için en iyisi mikroçip dedi oda secemiyor pek yani.
O arada siz tedaviye başlayıp yumurta toplayabilirsiniz aslında, böylelikle zaman da boşuna geçmemiş olur. Hatta havuz yapanlar vardı, üst üste yumurta toplatıp. Benim de transferim 2 ay sonra en iyi ihtimal, canınızı sıkmayın, sonu güzel olsun da bu beklemeler hiç aklınızda kalmaz inşallahCanım çok ciddi varikosel sorunu var. Doktor çok fazla demiş ama ameliyattan sonra sayın sifirlanabilir, sperm dondurmadan sakın ameliyat olma diye önerdi. Ama ameliyat demek min 6 ay beklemek demek. Benim amh düşük yumurta az. Yani beklemek de benim için kötü mü olur bilmiyorumoff kafam çok karışık ve üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?