Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Yaa icimi pozitif enerjiyle doldurdunuzz Yarin sisli memorialdan da bi randevu alicam insaallah gorusmekten zarar gelmez
Yaaa ben senin yaşındayken evli bile değildim 28 yasinda evlendim..valla karamsarlığa girecek hic birseyin yok ki...bak o şimdiki doktorun cok suphelendirdi beni de...neredeyse 10 yıldır tup bebek uzmanı oldum ben malesef ki hic cok cok yumurta toplanıp ta seninki gibi bir sonuç alanla karşılaşmadım en az 2 kalmalıydı diyorum ben gene de...6 da 4..6 da 1...2 de 2... bendeki sonuclar ki benim rezervim zaten azdı iyice azaldı gene de blast oldu...1.sonuc İstanbul memorialde 3.sonuc ise Ankara memorial de oldu...Ben cok inanıyorum oranin labratuvarina...Memorial topigi var baya da aktif sonuçlarını yazışmaları da bir incele istersen...ve sakin umutsuz olma

Evet doktorda boyle buyuk bi hata varken tamamen senden kaynakli bi problem yumurtalarin kotu diyemiyorum ama kotuymus gibionlem alarak ilerlemek zorundayim bir hekim olarak varsayimlarla hareket edemem dedi
Sinirimi bozdu bu adam ya. Varsayımla hareket etmiyor, yumurtayı kalitesiz ama donduruyor. Amacı ne anlamadım. Ben Adanada olmazsa, Şişli Memorialde denerim bir kez

Hahahahaha gercekten tecrubeli insanlari dinlemek doktordan daha cok motive ediyor beni yengemde 9 sene sonunda 5 dusuk sonrasinda ilk tup bebek tedavisiyle ikiz bebis sahibi olmustu onun yonlendirmeleride beni cok motive ediyor doktorun soyledigi her seyi onada danisiyorum memorial topigini yarin mutlaka inceleyecegim

Sinirimi bozdu bu adam ya. Varsayımla hareket etmiyor, yumurtayı kalitesiz ama donduruyor. Amacı ne anlamadım. Ben Adanada olmazsa, Şişli Memorialde denerim bir kez
Yumurtayi dondurma amacini bende anlamadim sordum cevap alamadim neden imha edilmedi madem kalitesiz dedim bir cevap alamadim Memorialida degerlendirecegim mutlaka hepiniz cok olumlusunuz oraya karsi bu cok etkiledi fikrimi

Hayirli kandiller kizlar❤
Rabbim bu mubarek gunun hurmetine tup bebek asilama topiklerinde guzel haberi almayi bekleyen herkese hayirlisiyla tez vakitte nasip etsin insallah
Olanlarinda saglikla kucaklarina almayi nasip et Allahim bu salgin belasindan bizleri kurtar feraha cikar Rabbim amin

aminnn inşallah. Senin de transferini bu güzel günde hayırlı kılsın Rabbim

Transfer yok bugun kizlar. Vucut hormonlari atamamis dinlensin adetle vucudu hazirlayalim dedi, 3 embriyo kalmis ve tek transfer olcakmis ilk deneme oldugu icin ve yasim gencmis.
Sabr cım tahlil yapmalarına sevindim aksi takdirde istediğimiz sonuca ulaşamayabilir dik geç olsun güç olmasın güzel haberlerini bekliyorum
Güzel haber alanı herkes adına çok sevindim
LaRisaCca Allah bebislerini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
Canım H M Allah razı olsun bu mübarek günde rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Oyle canim hayirlisi..
Tahlil bile deil canim ultrasonda bakinca dedi direk rahimde bisiler hissediomusn die. Ne gb dedim bisi oldugunu anladim Kasilma gibi deyince adet olcakmisim gb his var dedim. Hormonlar henuz atilmamis hic risk almayalim dedi

Oyle canim hayirlisi..
Tahlil bile deil canim ultrasonda bakinca dedi direk rahimde bisiler hissediomusn die. Ne gb dedim bisi oldugunu anladim Kasilma gibi deyince adet olcakmisim gb his var dedim. Hormonlar henuz atilmamis hic risk almayalim dedi
Canim rahim dinlendirmek daha iyi olur hem az kaldı zaten inşallah hayırlısıyla olur

Oyle canim hayirlisi..
canım senin yumurta toplama sonrası ağrın falanmı vardı genelde aygül hoca transferden önce hiç muayene yapmaz genelde baştan karar verir taze transfer veya dondurulmuş olacağına şaşırdım ertelemesine kaç yumurta toplanmıştı hani çoksa ohss den mi şüphelendi diycemde

12 toplandi canim, hayir agrim olmadi. Ztn opudan beri gitmedim ki agrim olsa nerden haberi olcakti. Dun embriyologda dedi onden muane ederiz rahim durumu iyiyse transfer olursun dedi. Ben kalingini diolar die dusunmustum oda iyiydi son muanede ztn.

Olsun çoğu gitti inşallah tez vakitte gelir o süreç yine hemen bı bakmışsın olucak inşallah
Insallah canim neyse ki zor asama bitti
Simdi bu dondurulmus olurken az mi hormon yuklenicek yani. Progestan igne fitil vermisti sadece onlari mi kullanirim transfer zamani

12 toplandi canim, hayir agrim olmadi. Ztn opudan beri gitmedim ki agrim olsa nerden haberi olcakti. Dun embriyologda dedi onden muane ederiz rahim durumu iyiyse transfer olursun dedi. Ben kalingini diolar die dusunmustum oda iyiydi son muanede ztn.
anladım canım ağrım var diye sen söylemişsen belki dedim..böylesi daha hayırlıymış demekki inşallah en güzel şekilde sonuçlanır

Insallah canim neyse ki zor asama bitti
Simdi bu dondurulmus olurken az mi hormon yuklenicek yani. Progestan igne fitil vermisti sadece onlari mi kullanirim transfer zamani
dondurulmuş tedavimde bana estrofem ve progestan caps birde progestan iğnesi vermişti sonrasında oksapar iğne omegaven serum bağışıklık için lipit tedavisi olarak geçiyor sanırım ama malesef sonuç negatif olmuştu temmuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…