dünyanın ilacını kullanıyoruz şahsen 2018den beri kullanıyorum bu ilaçları korkum bunların yan etkilerini ilerleyen yıllarda göstermesi bazen öyle bir an geliyorki o iğneleri yaparken zorumdan ağlıyorum Allah bir an evvel bizi evlatlarımıza kavuştursun kurtarsın bu dertten inşallahdondurulmuş tedavimde bana estrofem ve progestan caps birde progestan iğnesi vermişti sonrasında oksapar iğne omegaven serum bağışıklık için lipit tedavisi olarak geçiyor sanırım ama malesef sonuç negatif olmuştu temmuzda
Bilmiorum valla noldu bide folikul fln dedi sivida olusmus dedi. Onlar neden oldu acaba.anladım canım ağrım var diye sen söylemişsen belki dedim..böylesi daha hayırlıymış demekki inşallah en güzel şekilde sonuçlanır
Hayirlisi canimdondurulmuş tedavimde bana estrofem ve progestan caps birde progestan iğnesi vermişti sonrasında oksapar iğne omegaven serum bağışıklık için lipit tedavisi olarak geçiyor sanırım ama malesef sonuç negatif olmuştu temmuzda
aynen öyle hayırlısı olsun transfer tedaviside yine adetin 2-3.günü başlıyor 1-2kere kontrol oluyo transfer adetin 20.günü falan oluyor tabi yine kişiden kişiye değişir mutlakaBilmiorum valla noldu bide folikul fln dedi sivida olusmus dedi. Onlar neden oldu acaba.
Hayirlisi canim
Ne dielim takdir diip devam edioruz her seferinde. Bu defa kucagina alirsin insallah
Adetin kacinci gunu baslio tedavi peki, bide transfer ne zamana denk gelio yumurtlamadan sonraya
Ztn bisi yapmicagi supheli..dünyanın ilacını kullanıyoruz şahsen 2018den beri kullanıyorum bu ilaçları korkum bunların yan etkilerini ilerleyen yıllarda göstermesi bazen öyle bir an geliyorki o iğneleri yaparken zorumdan ağlıyorum Allah bir an evvel bizi evlatlarımıza kavuştursun kurtarsın bu dertten inşallah
amin inşallah sen folikül sıvı falan deyince ohss aklıma geliyor ama ağrın olurdu karnın şiş olurdu niye öyle demiş anlayamadımZtn bisi yapmicagi supheli..
Ztn yorucu bi sure bide baska puruzler cikinca ister istemez bi stres oluyo. Bi an once Rabbim her birimizin ugraslarini son buldursun kucaklarimiz dolsun insallah
Anladim canim saol ❤aynen öyle hayırlısı olsun transfer tedaviside yine adetin 2-3.günü başlıyor 1-2kere kontrol oluyo transfer adetin 20.günü falan oluyor tabi yine kişiden kişiye değişir mutlaka
Ohhs yumurtalar toplanmadan once catlamasi deilmiydi. Ben oyle bisi yasamadim ki derlerdi yoksaamin inşallah sen folikül sıvı falan deyince ohss aklıma geliyor ama ağrın olurdu karnın şiş olurdu niye öyle demiş anlayamadım
yok ohss yumurta toplama sonrası aşırı ağrı ateş karında sıvı birikmesi idrar yapamama vs gibi durumlara deniyor bazıları hafifte olsa bunu geçiriyormuş genelde fazla yumurta toplananlarda olabiliyormuş ben ilk tedavimde yaşamıştım bazı belirtileri ve dr çok iyi değildi o halde bana transfer yaptıOhh yumurtalar toplanmadan once catlamasi deilmiydi. Ben oyle bisi yasamadim ki derlerdi yoksa
Ayy terimleride bilmiorum hic keske ogrenmesekyok ohss yumurta toplama sonrası aşırı ağrı ateş karında sıvı birikmesi idrar yapamama vs gibi durumlara deniyor bazıları hafifte olsa bunu geçiriyormuş genelde fazla yumurta toplananlarda olabiliyormuş ben ilk tedavimde yaşamıştım bazı belirtileri ve dr çok iyi değildi o halde bana transfer yaptı
Doktor korkutmamak icin soylemedi bana galiba.yok ohss yumurta toplama sonrası aşırı ağrı ateş karında sıvı birikmesi idrar yapamama vs gibi durumlara deniyor bazıları hafifte olsa bunu geçiriyormuş genelde fazla yumurta toplananlarda olabiliyormuş ben ilk tedavimde yaşamıştım bazı belirtileri ve dr çok iyi değildi o halde bana transfer yaptı
geçer korkma belliki hafif geçiriyorsun varsa bile benim 1hafta sürmüştü ağrılarım ve şişkinlik sonra zaten adet oldu sonrasında düzeldiDoktor korkutmamak icin soylemedi bana galiba.
Simdi baktikca anliorum neyin ne oldugunu, kramp yasayip yasamadigimi da o yuzden merak etti. Insallah bi an once gecer ve zarari olmaz
Insallah canim, tek oyle hafif olsun da bekleriz napalim. Kendiliginden gecmesine sevindim.geçer korkma belliki hafif geçiriyorsun varsa bile benim 1hafta sürmüştü ağrılarım ve şişkinlik sonra zaten adet oldu sonrasında düzeldi
Hayirlisi olsun canim benim o kadar uğraştık tum tedbirleri alarak baslayacak olmasi cok gizel bence cogu bitti azi kaldi zatenDoktor korkutmamak icin soylemedi bana galiba.
Simdi baktikca anliorum neyin ne oldugunu, kramp yasayip yasamadigimi da o yuzden merak etti. Insallah bi an once gecer ve zarari olmaz
Telefon trafiğinden net e giremedim canım ailemizle bu güzel haberi paylaşıyoruz çok şükür bugün test günümdü 253 çıktı pazar günü 15 değerle öğrenmiştim çoknsevindim ağlamaktan içim çıktı :)MMMesude nerelerdesin
Aynen sadece soylemeyis olmasi bi an soka sokuyo, sonucta skisik gel transfer 4te die belirtildi. Bi anda olmucagimi ogrendim. Anlatsa iyiki olmadim derdim. Krampta cogalio sanki, gercekten tutmucakti belki. Biide bakmasi iyi oldu bakmadan transfere alsa emek bosa giderdi. Hayirlisi olsun bi an once adet olsamda atsam su odemi vucuttanHayirlisi olsun canim benim o kadar uğraştık tum tedbirleri alarak baslayacak olmasi cok gizel bence cogu bitti azi kaldi zaten
Ayy canim 2.haber mi oldu burda simdiTelefon trafiğinden net e giremedim canım ailemizle bu güzel haberi paylaşıyoruz çok şükür bugün test günümdü 253 çıktı pazar günü 15 değerle öğrenmiştim çoknsevindim ağlamaktan içim çıktı :)
Canimm cok sevindim yaaa 3.gun ve tek embriyoydu degil miTelefon trafiğinden net e giremedim canım ailemizle bu güzel haberi paylaşıyoruz çok şükür bugün test günümdü 253 çıktı pazar günü 15 değerle öğrenmiştim çoknsevindim ağlamaktan içim çıktı :)
Ay inşallah canım. Bende tup bebekte çok yoruldum, Gerçekten süreç çok zor, daha çocuk doğmadan yoruluyoruzYenii adetle başlarız dedi ama bir bakacak canim ultrasonla uygunsa toplayacak...
Aslında bende cocuk bakacak sabir pek te.kalmadi gibi geliyor ama Allah sabrını verir sanirim canim...Tup bebek o kadar yoruyor ki insani olsun da bakariz
Canım ne yaptın görüştün müYaa icimi pozitif enerjiyle doldurdunuzzYarin sisli memorialdan da bi randevu alicam insaallah gorusmekten zarar gelmez
Canım hakkında hayırlısı olsunOyle canim bi yandan iyide oldu. hayirlisi olsun insallah, sadece yine yeniden bekleneni duymadim o sey yapti biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?