Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Canım bence mutlaka başka doktorlarla git ön görüşme yap. Ayrıca bu bahsettiği ek hizmetler için senden bir tup bebek parası daha isteyebilir gibi geldi bana

Çatlatma iğnesi ne kadar önce vuruluyır? Benim pazat günü toplama olacak, cuma akşamı vuracaksın dedi doktor

Doktor bana da ayni şeyleri söyledi canım. Sayı artmaz kaliteyi artıralım dedi. Bana ar sütü değil pahalı vitaminler verdi. Toplam 4 ay vitamin kullanmış olucam ve vitaminlere total 2500 TL verdim.

Ayyyy huni takarim ozaman Aslında en çok istediğim seydi küçüklükten beri hep 3 kizim olsun isterdim tabi hani lise yıllarında falan....simdi tabi oyle deme lüksüm yok ta ne bileyim olur mu ki
Bende küçükken 3 çocuk isterdim, tup bebek o kadar yordu ki aklımın ucundan bile geçmiyor şimdi. İkiz olursa şimdi yorulursun ama sonra da pek keyifli olur hayırlısı olsun hakkında canım. Yeni opu ne zaman olucak, adetınle başlayacak misin yoksa beklenecek mi canım

Bana da canim yaa 22 dile kolay benden 1 yılda toplanamaz o sayi ben gercekten cok sasirdim hic olmazsa 2 tane kalmaliy
Bana da canim yaa 22 dile kolay benden 1 yılda toplanamaz o sayi ben gercekten cok sasirdim hic olmazsa 2 tane kalmaliydi
Bakalim bu ikinci tedaviyle olanlarin kalitesini arttirabilirim umarim umudumu kaybetmiyorum daha yolun basindayim 24 yas 2 senelik evlilik sonucta

Doktor bana da ayni şeyleri söyledi canım. Sayı artmaz kaliteyi artıralım dedi. Bana ar sütü değil pahalı vitaminler verdi. Toplam 4 ay vitamin kullanmış olucam ve vitaminlere total 2500 TL verdim.
Ben de arı sütünün yanında promotil women kullanıyorum, 2. Ayım bu ay, evet pahalı vitaminler ,600’dü kutusu.. gerçek arı sütü de ucuz değil, inşallah işe yaramıştır, haftaya bugünler görücem

Canım bence mutlaka başka doktorlarla git ön görüşme yap. Ayrıca bu bahsettiği ek hizmetler için senden bir tup bebek parası daha isteyebilir gibi geldi bana
Sisli memorildanda randevu alip gorusmeye gitmeyi dusunuyorum yarin icime sinmezse yine doktoruma devam ederim tabii ama baska doktorlarada danismakta fayda var diye dusunuyorum Tup bebek kocuna bi tedavi parasi vermeye hic niyetim yok vallahi ben kendime kocluk yaparim

Evet doktorda boyle buyuk bi hata varken tamamen senden kaynakli bi problem yumurtalarin kotu diyemiyorum ama kotuymus gibionlem alarak ilerlemek zorundayim bir hekim olarak varsayimlarla hareket edemem dedi

Ay bizi de bilgilendir canım, inşallah ise yaratmıştır bol bol yumurtan olur

Evet doktorda boyle buyuk bi hata varken tamamen senden kaynakli bi problem yumurtalarin kotu diyemiyorum ama kotuymus gibionlem alarak ilerlemek zorundayim bir hekim olarak varsayimlarla hareket edemem dedi
Hakkında hayırlısı olsun canım, mutlaka başka kişilerden görüş al, git görüş doktorlarla. İst çok iyi yerler var gerçekten, insan demedikçe yoruluyor. Hem yaisn genç hem bu işe yeni başlamışsın, bu yüzden farklı doktorlardan görüş alarak git tabii. Hayırlısı olsun canjm

Amiinn hepimizin hakkinda hayirlisi olsun bir gun bu blogda hepimiz cocuklarimiza kavusma haberimizi verecegiz inaniyoruum rabbim kucagimizi bos birakmasin

Yenii adetle başlarız dedi ama bir bakacak canim ultrasonla uygunsa toplayacak...

Aslında bende cocuk bakacak sabir pek te.kalmadi gibi geliyor ama Allah sabrını verir sanirim canim...Tup bebek o kadar yoruyor ki insani olsun da bakariz

Ayyyy genceciksin canim benim sakin umudunu yitirme tabi..bak rezervin de gercektrn sahane masallah ben cok umutluyum senden...merkezi degistir diyecegim ama tabi karar vermek te zor iyi düşünmeli...
Bakalim bu ikinci tedaviyle olanlarin kalitesini arttirabilirim umarim umudumu kaybetmiyorum daha yolun basindayim 24 yas 2 senelik evlilik sonucta

Ayyyy genceciksin canim benim sakin umudunu yitirme tabi..bak rezervin de gercektrn sahane masallah ben cok umutluyum senden...merkezi degistir diyecegim ama tabi karar vermek te zor iyi düşünmeli...
Yaa icimi pozitif enerjiyle doldurdunuzz Yarin sisli memorialdan da bi randevu alicam insaallah gorusmekten zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…