Canım bence mutlaka başka doktorlarla git ön görüşme yap. Ayrıca bu bahsettiği ek hizmetler için senden bir tup bebek parası daha isteyebilir gibi geldi banaKizlar doktorla gorusmem bitti. Uzun protokol uygulanicakmis bu sefer vitamin detoks yuruyus ve yoga 2 ay boyunca tup bebek kocuyla bir yol izleyecekmisim bunun nisan ayinda toplama islemi olucakmis. Dondurulan yumurtam cc kaliteymis transfer etmicem cok kotu kalitesi ama dondurduk dediNe dusunuyorsunuz bosa vakit kaybimi sizce doktor degistirmeliyim
Canım çok sevindim Allah kucağına aldırsın insallahEki Görüntüle 2785007
Kızlar kan sonucum 123 çıktı transferin 6. Günü
5. Gün embriyosu çift embriyo transferi
Rabbim hepinizin pozitif sonuç almasını nasip etsin tüm gebelerinki de sağlıkla ilerlesin inşallah
Çatlatma iğnesi ne kadar önce vuruluyır? Benim pazat günü toplama olacak, cuma akşamı vuracaksın dedi doktorBu catlatma iğnesi olayı benim de kafamı çok meşgul etti canım. Keske o an operasyon iptal edilseydi, bence çok önemli o iğne olayı. Ben devlette oldum, benim opu günü 5 kişi opu olduk, hepimize yarım saat aralıklarla iğne saati vermişler ve defalarca saatini sordular ve saat sırasına göre işleme alındık. Umalım ki saatten sıkıntı çıkmış olsun
Benim cuma günü toplamam oldu carsamba gecesi 12.00 da ignemi oldum...senin de cuma gece olman gerek cnimÇatlatma iğnesi ne kadar önce vuruluyır? Benim pazat günü toplama olacak, cuma akşamı vuracaksın dedi doktor
Doktor bana da ayni şeyleri söyledi canım. Sayı artmaz kaliteyi artıralım dedi. Bana ar sütü değil pahalı vitaminler verdi. Toplam 4 ay vitamin kullanmış olucam ve vitaminlere total 2500 TL verdim.Benim amh’ım düşük, yumurta sayım az dolayısıyla kalitesi daha da önemli oluyor..rezerv artmıyor ama kalite arttırılıyor diye biliyorum ben, doktor biraz gözün korksun sonra diyeceği herşeye tamam de diye mi öyle dedi acabaen az 2-3 ay kullanmak gerekiyor sanırım. Bence etkili, değerlerini kürlerle, vitaminlerle düzelten çok kişi var..arı sütünü de doktorum önerdi, hatta pahalı vitaminlerdense arı sütü öneririm dedi. Tüp bebek eğitimini harward’dan almış benim doktorum, ilk önerdiğinde ben de şaşırmıştım tıbbi bi uygulama değil diye ama demek ki farkı görülüyor.. denemeye değer
Ayyyy huni takarim ozamanAslında en çok istediğim seydi küçüklükten beri hep 3 kizim olsun isterdim tabi hani lise yıllarında falan....simdi tabi oyle deme lüksüm yok ta ne bileyim olur mu ki
Bana da canim yaa 22 dile kolay benden 1 yılda toplanamaz o sayiben gercekten cok sasirdim hic olmazsa 2 tane kalmaliy
Bakalim bu ikinci tedaviyle olanlarin kalitesini arttirabilirim umarim umudumu kaybetmiyorum daha yolun basindayim 24 yas 2 senelik evlilik sonuctaBana da canim yaa 22 dile kolay benden 1 yılda toplanamaz o sayiben gercekten cok sasirdim hic olmazsa 2 tane kalmaliydi
Kavs cım çok tşk ederim canımCanım çok sevindim Allah kucağına aldırsın insallah
Ben de arı sütünün yanında promotil women kullanıyorum, 2. Ayım bu ay, evet pahalı vitaminler ,600’dü kutusu.. gerçek arı sütü de ucuz değil, inşallah işe yaramıştır, haftaya bugünler görücemDoktor bana da ayni şeyleri söyledi canım. Sayı artmaz kaliteyi artıralım dedi. Bana ar sütü değil pahalı vitaminler verdi. Toplam 4 ay vitamin kullanmış olucam ve vitaminlere total 2500 TL verdim.
Sisli memorildanda randevu alip gorusmeye gitmeyi dusunuyorum yarin icime sinmezse yine doktoruma devam ederim tabii ama baska doktorlarada danismakta fayda var diye dusunuyorumCanım bence mutlaka başka doktorlarla git ön görüşme yap. Ayrıca bu bahsettiği ek hizmetler için senden bir tup bebek parası daha isteyebilir gibi geldi bana
Evet doktorda boyle buyuk bi hata varken tamamen senden kaynakli bi problem yumurtalarin kotu diyemiyorum ama kotuymus gibionlem alarak ilerlemek zorundayim bir hekim olarak varsayimlarla hareket edemem dediBu catlatma iğnesi olayı benim de kafamı çok meşgul etti canım. Keske o an operasyon iptal edilseydi, bence çok önemli o iğne olayı. Ben devlette oldum, benim opu günü 5 kişi opu olduk, hepimize yarım saat aralıklarla iğne saati vermişler ve defalarca saatini sordular ve saat sırasına göre işleme alındık. Umalım ki saatten sıkıntı çıkmış olsun
Ay bizi de bilgilendir canım, inşallah ise yaratmıştır bol bol yumurtan olurBen de arı sütünün yanında promotil women kullanıyorum, 2. Ayım bu ay, evet pahalı vitaminler ,600’dü kutusu.. gerçek arı sütü de ucuz değil, inşallah işe yaramıştır, haftaya bugünler görücem
Hakkında hayırlısı olsun canım, mutlaka başka kişilerden görüş al, git görüş doktorlarla. İst çok iyi yerler var gerçekten, insan demedikçe yoruluyor. Hem yaisn genç hem bu işe yeni başlamışsın, bu yüzden farklı doktorlardan görüş alarak git tabii. Hayırlısı olsun canjmEvet doktorda boyle buyuk bi hata varken tamamen senden kaynakli bi problem yumurtalarin kotu diyemiyorum ama kotuymus gibionlem alarak ilerlemek zorundayim bir hekim olarak varsayimlarla hareket edemem dedi
EmbriyolarjnAyyyy hadi guzel haberlerle gel insallah guzel pozitif haberini de aliriz canimmm
Kac tane olacak ki
Peki faydası oldu mu cnmAnladim canim bana da vermisto doktorum onceki tedavimde yumurta kalitesi icin
Amiinn hepimizin hakkinda hayirlisi olsun bir gun bu blogda hepimiz cocuklarimiza kavusma haberimizi verecegiz inaniyoruum rabbim kucagimizi bos birakmasinHakkında hayırlısı olsun canım, mutlaka başka kişilerden görüş al, git görüş doktorlarla. İst çok iyi yerler var gerçekten, insan demedikçe yoruluyor. Hem yaisn genç hem bu işe yeni başlamışsın, bu yüzden farklı doktorlardan görüş alarak git tabii. Hayırlısı olsun canjm
Yenii adetle başlarız dedi ama bir bakacak canim ultrasonla uygunsa toplayacak...Bende küçükken 3 çocuk isterdim, tup bebek o kadar yordu ki aklımın ucundan bile geçmiyor şimdi. İkiz olursa şimdi yorulursun ama sonra da pek keyifli olur hayırlısı olsun hakkında canım. Yeni opu ne zaman olucak, adetınle başlayacak misin yoksa beklenecek mi canım
Bakalim bu ikinci tedaviyle olanlarin kalitesini arttirabilirim umarim umudumu kaybetmiyorum daha yolun basindayim 24 yas 2 senelik evlilik sonucta
Canim olmuştur elbette ama merkezden mi benden mi o ayki durumdan mi bilemiyorum ki iste 6 da 1 blast zor oldu geriden gele gele 6.gune kadar beklettiler 1 embriyoyu sonra da 6.gun blast oldu dediler o da.negatif sonuclandi.Embriyolarjn
Peki faydası oldu mu cnm
Yaa icimi pozitif enerjiyle doldurdunuzzAyyyy genceciksin canim benim sakin umudunu yitirme tabi..bak rezervin de gercektrn sahanemasallah ben cok umutluyum senden...merkezi degistir diyecegim ama tabi karar vermek te zor iyi düşünmeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?