Amin inşallah.. sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahCanım 4 çok iyi Rabbim tamamına erdirsin inşallah hiç moralini bozma sana sağlıklı bir tanede yeter önemli olan senin ihtiyacın olan sağlıkla kalsın sana gelsin benim 5 yumurtamdan 1 tane 3. Gün dondurdular şimdi onu bekliyorum Rabbim tamamına erdirirse
Hay maşallah Rabbim hep böyle güzel haberler nasip etsinBu topic sessizlesti baya
Dun 4 olan embriyolar bugun 5’e yukselmis
3 tanesi 1. Kaliteymis, hersey yolunda dedi doktor kizlar
Mesude senin kan değerlerin gün gün kaç çıkmıştı?Canım 4 çok iyi Rabbim tamamına erdirsin inşallah hiç moralini bozma sana sağlıklı bir tanede yeter önemli olan senin ihtiyacın olan sağlıkla kalsın sana gelsin benim 5 yumurtamdan 1 tane 3. Gün dondurdular şimdi onu bekliyorum Rabbim tamamına erdirirse
8. Gün 15 10. Gün 53 13. Gün 253Mesude senin kan değerlerin gün gün kaç çıkmıştı?
Teşekkür ederim ne zaman kese göreceksin gün verdi mi doktorun8. Gün 15 10. Gün 53 13. Gün 253
Bugünde kan verdim yarın çıkacak sonuç ona göre verir sanırımTeşekkür ederim ne zaman kese göreceksin gün verdi mi doktorun
Hayırlı olsun bize yaz bariBugünde kan verdim yarın çıkacak sonuç ona göre verir sanırım
Tamam canım inşallahHayırlı olsun bize yaz bari
Ayyy ne guzel birnhaber buu canim...nasil yani 1 tanesi hizlanmis mi vay sipa vayBu topic sessizlesti baya
Dun 4 olan embriyolar bugun 5’e yukselmis
3 tanesi 1. Kaliteymis, hersey yolunda dedi doktor kizlar
Valla bana da supriz oldu, azalmazlar bu gune diye umarken cogalmislar bile. Insallah 5. Gune devam ederler.. hep boyle guzel haberler alalimAyyy ne guzel birnhaber buu canim...nasil yani 1 tanesi hizlanmis mi vay sipa vaycan olacak sana bak gor cok sevindim yaaa
Hayırlı olsun bize yaz bari
Çok şükür maşallah bayağı güzel artmış bugün kaçıncı gündü1409 çıktı çok şükür
17. GünÇok şükür maşallah bayağı güzel artmış bugün kaçıncı gündü
Amin Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahSağol mesude Allah kucağına almayı nasip etsin
Orta kalite diye biliyorum ama hamile olan da çok var bu kaliteyleIyi akşamlar arkadaşlar, sizce 3ab ve 2bc yumurta kalitesi iyi midir?
İnşallah onlardan biri de ben olurum. Teşekkürler cevabınız için.Orta kalite diye biliyorum ama hamile olan da çok var bu kaliteyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?