Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Memorial kendisi yapmıyor muymuş?Özel labratuvarlarda yaptırabilirsiniz. Ankara’da iseniz biz Genart’ta yaptırmıştık.
Memorial yapiyo ama doktor devlette yaptirin maliyetli olmasin dedi ama devlette bu testleri yapan hastaneyi bulamadim ozeldede ne tutar hicbir fikrim yok istanbuldayim siz ne kadara yaptirmistiniz

Memorial yapiyo ama doktor devlette yaptirin maliyetli olmasin dedi ama devlette bu testleri yapan hastaneyi bulamadim ozeldede ne tutar hicbir fikrim yok istanbuldayim siz ne kadara yaptirmistiniz
Üniversite hastanelerinden kadın doğuma randevu alıp görüştüğünüz doktordan isteyebilirsiniz sanırım ama orada devamlı takipte olmayınca da yaparlarmı bilemiyorum, basit kan testleri değil sonuçta. Biz 1.300 civarı ödedik ama bizde karyotip ve trombofilinin yanında sperm ve flow sitometrik isimli bi test daha vardı.

Kizlar adetim erken geldi doktordan ciktim simdi. Rahim dinlenmis dedi sivi falan gitmis. Istersen bu ay transfer edelim ama bana sorarsan bi ay daha bekleyelim dedi. Bi ay daha beklioruz yani. Birde histeroskopiyi yapmak istiyo ona kararsizim gercekten tutunmayi arttiriyo mu. 2 sene once bakildiginda hic bisi cikmamisti, simdi degismis olabilir mi bisiler

Son düzenleme:
Ben de adet olacagim heralde, karnim agrimaya basladi, ama daha 9 gunu var normal adet tarihimin, opu’dan sonra erken adet olunuyor heralde? Ayni donemlerde transfer olacagiz desene bana da histeroskopi yapacak, adetin kacinci gunu yapiliyor o? Cizik fln atiyolarmis, ona tutunmayi destekleyici diyolar ama daha doktoruml konusmadim ben de

Oyle olucak galiba :)
Evet 5 gun erken oldum bende, normalmis.
Adet sonrasi yapariz dedi. Dedigin gb soyledi eger yine hic bisi yoksa bile tutunmayi destekleyici islemler uygulariz cizik serum vs. Bisiler dedi.

Adet sonrasi yapariz dedi. Dedigin gb soyledi eger yine hic bisi yoksa bile tutunmayi destekleyici islemler uygulariz cizik serum vs. Bisiler dedi.
tarih verdimi canım bende bugün adet oldum arayıp gün alacağım histereskopi için

Merhaba kızlar, ani bir kararla tedaviye başladım Allah rast getirsin herkesin sürecini. Diğer tüp bebek sürecimde burası çok iyi gelmişti. Başlığı görünce yazayım dedim. 2019 yılında yine ani bir şekilde amh düşüklüğü şokunu yaşayınca apar topar panikle başlamıştık. Tek embriyom vardı zaten maalesef kalbi durdu ve kürtaj ile sonuçlandı. Şimdi de baktım pandeminin biteceği yok benim psikolojimin de hazır olacağı yok regl günü doktorumu aradım gel bakalım dedi muayene oldum kan verdim başlayabiliriz dedi. Sürpriz şekilde sıfırdan başlamış oldum. O kadar çok aşamalı ki bir sürü endişe soru işareti tek temenni hayırlısı ile sorunsuz bir şekilde olsun inşallah bu sefer. İlk aşamada kafamı kurcalayan iğneleri bu kez kendim yapacağım ve inşallah hata etmem

Hayırlı olsun öncelikle iğneleri vurmak bir iki denemeden sonra çok basit sadece yağlı iğneleri yavaş yapmarsan sonrasında ağrın olmaz nerede başladın tedaviye yaşın kaç

Hayırlı olsun öncelikle iğneleri vurmak bir iki denemeden sonra çok basit sadece yağlı iğneleri yavaş yapmarsan sonrasında ağrın olmaz nerede başladın tedaviye yaşın kaç
Amiiin canım. Sanki şişede sıvı kalıyor hepsini çekemiyorum bir tane denedim dün başladık. Bugün daha sakin deneyeceğim bakalım. Doz ayarlaması yapmam gerekiyor bir şey yok ama geriliyorum 33 yaşındayım ilk tedavide 31 dim amh 0.28 gibiydi sonra bakmadım bir daha değere . Zaten tesadüf eseri öğrendim daha önce bebek olmuyor diye gittim hiç bir şey yok diyip yolladılar. Eşimde biraz hız sorunu vardı o da engel sayılmaz dedi doktorlar vs. Neyse oysa yumurta rezervim baya azmış. İzmir de başladım tedavime ilk tedavimin olduğu yerde Tavmergen de.

Hayirli olsun tedaviniz. Yasimizda sorunumuzda ayni, insallah bu sefer saglikli, pozitif sonuclar alirsiniz Guzel haberler paylasiriz burda.

Evet ya benim de erken başladı hatta gec ve zor olabilir diye söktürücü verdi doktor ama.kullanmadim gene de erken oldu...hayirlisi

Merhaba canim.Hayirli olsun tedavin sonu bebisli olsun insallah

Merhaba canim cok sevindim hadi bakalım hayırlısı olsun...benim de 5 gun erken oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…