- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Hadi yarin guzel haberler gelsin insallahSabah opu vardıı.. 7 olgun yumurta toplanmış, yarın kaç tanesi döllendi haber verecekmiş, dua edin kızlarBu hafta bekleyen herkes beklediği güzel haberi alır inşallah
Haber varmıİnşallah
merhaba canm sende transfer olmadınya sana duphaston verdimi aylin hoca ben opudan sonraki gün başladımda adet sökücüymüş sanırım merak ettim o yüzdenHadi yarin guzel haberler gelsin insallah
Merhabalar, sabah aradı doktor. 7 taneden 4 tanesi döllenmiş, diğerlerini de takip ediyoruz belli olmaz dedi.. burdan okuduklarımdan kendimi hazırlamıştım aslında ama sabah ilk bi duyunca modum düştü tabi biraz..Haber varmı
Yok canim vermedi, ilacla mi adet olmamiz gerekio opudan sonra. Kendi olmuyo mumerhaba canm sende transfer olmadınya sana duphaston verdimi aylin hoca ben opudan sonraki gün başladımda adet sökücüymüş sanırım merak ettim o yüzden
7de 4 gayet iyi canim uzulme. Benim 12den 4 kalmisti ya.Merhabalar, sabah aradı doktor. 7 taneden 4 tanesi döllenmiş, diğerlerini de takip ediyoruz belli olmaz dedi.. burdan okuduklarımdan kendimi hazırlamıştım aslında ama sabah ilk bi duyunca modum düştü tabi biraz..
sıkma canını canım.İnşallah hepsi 5.güne gider hepsiMerhabalar, sabah aradı doktor. 7 taneden 4 tanesi döllenmiş, diğerlerini de takip ediyoruz belli olmaz dedi.. burdan okuduklarımdan kendimi hazırlamıştım aslında ama sabah ilk bi duyunca modum düştü tabi biraz..
Amin insallahsıkma canını canım.İnşallah hepsi 5.güne gider hepsi
evet hayirlisi olsun diyorum ben de, sıkıntıya giriyoruz ama elden bişi gelmez zaten.. inşallah cuma’ya güzel haberler alırım, alır bekleyen herkes7de 4 gayet iyi canim uzulme. Benim 12den 4 kalmisti ya.
Insallah simdi ilerlemesi guzel olur eksilmeden 5.gune ulasirlar insallah
yok canım banada şimdiye kadar hiç vermemişti sanırım histereskopi yapacağı için verdi bir an önce olayım diye kendiliğinden oluyo tabi zamanında olursun geneldeYok canim vermedi, ilacla mi adet olmamiz gerekio opudan sonra. Kendi olmuyo mu
Olabilir belki. Bana histeroskopin var gerek yok guzel cikmis diodu transfer yapmadigi gun yapsak iyi olur dedi bu seferde. Ben oldugumda 5 dakika bile surmemisti bisi cikmadi cok sukur. Simdi de yaptirmak istemedim o yuzdenyok canım banada şimdiye kadar hiç vermemişti sanırım histereskopi yapacağı için verdi bir an önce olayım diye kendiliğinden oluyo tabi zamanında olursun genelde
Oyle beklemek zor Rabbim hepimize hayirlisiyla nasip etsin insallahevet hayirlisi olsun diyorum ben de, sıkıntıya giriyoruz ama elden bişi gelmez zaten.. inşallah cuma’ya güzel haberler alırım, alır bekleyen herkes
Histeroskopi nasıl oluyor? Uyutuyorlar mı? Ben de bir mart’taki adetten sonra olacağım..Olabilir belki. Bana histeroskopin var gerek yok guzel cikmis diodu transfer yapmadigi gun yapsak iyi olur dedi bu seferde. Ben oldugumda 5 dakika bile surmemisti bisi cikmadi cok sukur. Simdi de yaptirmak istemedim o yuzden
Ofis historeskopi on tani gb bisi. Bayiltma yok. Bi problem var mi die bakiliyo kucuk bi islem varsa o zmn yakma cizik vs. Yapiyolar. Ama perde vs. Varsa islem olcagindan baska bi gune uyutarak ameliyat gb aliyolar. Onunda bi ismi varda hatirlamiorum simdiHisteroskopi nasıl oluyor? Uyutuyorlar mı? Ben de bir mart’taki adetten sonra olacağım..
Anladım teşekkür ederim, benimki de uyutulmadan yapılır o zaman, yapışıklık vs var mı diye bakacaklarOfis historeskopi on tani gb bisi. Bayiltma yok. Bi problem var mi die bakiliyo kucuk bi islem varsa o zmn yakma cizik vs. Yapiyolar. Ama perde vs. Varsa islem olcagindan baska bi gune uyutarak ameliyat gb aliyolar. Onunda bi ismi varda hatirlamiorum simdi
Oyle olur muhtemelen. Seninde transfer taze deil yaniAnladım teşekkür ederim, benimki de uyutulmadan yapılır o zaman, yapışıklık vs var mı diye bakacaklar
Canım 4 çok iyi Rabbim tamamına erdirsin inşallah hiç moralini bozma sana sağlıklı bir tanede yeter önemli olan senin ihtiyacın olan sağlıkla kalsın sana gelsin benim 5 yumurtamdan 1 tane 3. Gün dondurdular şimdi onu bekliyorum Rabbim tamamına erdirirseMerhabalar, sabah aradı doktor. 7 taneden 4 tanesi döllenmiş, diğerlerini de takip ediyoruz belli olmaz dedi.. burdan okuduklarımdan kendimi hazırlamıştım aslında ama sabah ilk bi duyunca modum düştü tabi biraz..
Yok evet benimki de dondurulmuş olacak, en erken Nisan sonu diyor drOyle olur muhtemelen. Seninde transfer taze deil yani
benim doktorum anestezi ile yapıyor bişey varsa anında müdahale edebilmek için 2sene önce yapmıştı ama sonra düşük yaşadığım için şimdi transfer öncesi tekrar yapacakAnladım teşekkür ederim, benimki de uyutulmadan yapılır o zaman, yapışıklık vs var mı diye bakacaklar
Hımm, ben de düşük yapıp kürtaj olduğum için bakalım dedi doktorum, adetlerim tuhaf olmaya başlamıştı, rahimde bişi olabilir dedibenim doktorum anestezi ile yapıyor bişey varsa anında müdahale edebilmek için 2sene önce yapmıştı ama sonra düşük yaşadığım için şimdi transfer öncesi tekrar yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?