Merhabalar sizinde embryo dondurma işlemş yapılıcak galiba histereskopi sonrası bana drm 2 ay süre verdi haftaya embryolar dondurucaz size fiyat verdilermi acaba dondurma ücretitedaviden önce covid aşısı yaptıran yada yaptıracak olan varmı benim 16martta histereskopim var nisanda transfer olacak aşı olursam transfer için 2ay bekliyormuş doktorum kararsız kaldım ben öğretmenim aşı önceliği söz konusu neyapsam bilmiyorum
benim 4embriyom kaldı 5.güne 2+2 şeklinde donduruldu ilk 2si ana tedaviye dahil diğer ikisi için ücret ödedim sadece o da 1350 lira histereskopiden sonraki ay transfer olacağım ben eğer bir aksilik çıkmazsa inşallah pozitif sonuçlar alırız hepimizMerhabalar sizinde embryo dondurma işlemş yapılıcak galiba histereskopi sonrası bana drm 2 ay süre verdi haftaya embryolar dondurucaz size fiyat verdilermi acaba dondurma ücreti
İnşallah Rabbim tamamına erdirsinbenim 4embriyom kaldı 5.güne 2+2 şeklinde donduruldu ilk 2si ana tedaviye dahil diğer ikisi için ücret ödedim sadece o da 1350 lira histereskopiden sonraki ay transfer olacağım ben eğer bir aksilik çıkmazsa inşallah pozitif sonuçlar alırız hepimiz
Canım şimdi gördüm. Doktorum bir şey önermedi. Sadece folikasit kullanıyorum. Kahve çay paketli ürünlerden uzak dur dedi. Tatlı şeyler yedim açıkçası bir fikrim yoktu. Kuruyemiş rutinimde çok az ver veriyordum badem ve ceviz ama sayılı yerim. Öyle çok az aslında. Artık geçmişte kaldıYasarsin insallah hic korkutma kendini. Bugun ignelerin kacinci gunundesin.
Kurler zaten yasak. Ama yumurta kalitesini arttirmak icin d vitamini fln verdi mi. Doktor bana akdeniz tipi beslen findik ceviz badem vs. Yemeye dikkat et dedi sadece. Akdeniz tipi beslenmedim ama bol bakliyat yedik kis ayi da oldugundan iyi oldu. Bide arada ananas avakado yedim. Kuruyemis turunu surekli yemeye calistim. Hergun kabak cekirdegini tup bebekte hep oneriyolar kur olarak dusunme bunu. Tatli turlerinden uzak durdum igne etkisini azalttigi soyleniyo. Baskada bisi yapmadim ben
Belirti diyosan bende de sifir belirti oldu. Yumurtlamada catlamadan ignesinden sonra opudan sonra.. Hatta doktora kendimi tedavide hissetmiyorum o kadar igneyi sanki ben olmuyorum gidip geliyomusum gb dedim. Bide burda kizlara sordum, ikna olayim die :)Canım şimdi gördüm. Doktorum bir şey önermedi. Sadece folikasit kullanıyorum. Kahve çay paketli ürünlerden uzak dur dedi. Tatlı şeyler yedim açıkçası bir fikrim yoktu. Kuruyemiş rutinimde çok az ver veriyordum badem ve ceviz ama sayılı yerim. Öyle çok az aslında. Artık geçmişte kaldıbugün kontrolüm var. İğnelerin dokuz gün yapmış oldum. Hala iğnelerin hiç bir etkisini hissetmiyorum. Çünkü ben yumurtlama döneminde bile batması sancısı göğüs hassasiyeti olan biriyim. Bu kadar iğneye hiç bir şey olmaması cidden kafamı karıştırıyor. Doğru ayda başlamadık mı iğnelerde mi bir şey vardı anlam veremiyorum.
D vitamini depom zayıf aslında ilaç kullanma dediği için korkuma kullanmadım ben almıştım aslında. Kısmet artık ya zaten vitamin gibi şeyler uzun süreli kullanım istiyor. Önce başlasam iyi olabillirdi. Haklısın nasipte neyse onu göreceğiz. Senin kaç yumurtan oluşmuştu canım.Belirti diyosan bende de sifir belirti oldu. Yumurtlamada catlamadan ignesinden sonra opudan sonra.. Hatta doktora kendimi tedavide hissetmiyorum o kadar igneyi sanki ben olmuyorum gidip geliyomusum gb dedim. Bide burda kizlara sordum, ikna olayim die :)
Doktor tup bebekte amacimiz cok hormon yuklemeden tedaviye cevap vermesi dedi, gayet guzel ilerliyo yumurtalarin dedi. Eger seninde yumurtalar gelismemis olsa surekli kontrole cagiriyolar bu yuzden cagiriliyo ilac dozu yeterli mi ona gore yukseltelim die. Demek normal ki yukseltmemis.
9.gune gelmissin bak nerdeyse bitmis. Folik asit yaninda keske d verseymisti. Elimizden geleni duydugumuzu yapioruz, nasibimizde varsa bize her turlu gelicek zaten, dusunup stres yapioruz sadece
12 toplandi. 4u olgun çıktı 3 tane donduruldu.D vitamini depom zayıf aslında ilaç kullanma dediği için korkuma kullanmadım ben almıştım aslında. Kısmet artık ya zaten vitamin gibi şeyler uzun süreli kullanım istiyor. Önce başlasam iyi olabillirdi. Haklısın nasipte neyse onu göreceğiz. Senin kaç yumurtan oluşmuştu canım.
inşallah sana can olsunlarMerhaba kızlar az önce doktordan geldim. Bir gün daha iğne verdi. Yarın yine kontrol. İki tane idi zaten büyümüş ama yani geç tepki alıyoruz dedi. Bakalım inşallah yeterli olgunluğa gelirler her şeyden öte inşallah sağlıkla, sağlıklı hayırlı bebek sahibi olabiliriz.
Allah razı olsun canım amininşallah sana can olsunlar
histereskopiye ne karar verdin canım sen tarih verdilermiYasarsin insallah hic korkutma kendini. Bugun ignelerin kacinci gunundesin.
Kurler zaten yasak. Ama yumurta kalitesini arttirmak icin d vitamini fln verdi mi. Doktor bana akdeniz tipi beslen findik ceviz badem vs. Yemeye dikkat et dedi sadece. Akdeniz tipi beslenmedim ama bol bakliyat yedik kis ayi da oldugundan iyi oldu. Bide arada ananas avakado yedim. Kuruyemis turunu surekli yemeye calistim. Hergun kabak cekirdegini tup bebekte hep oneriyolar kur olarak dusunme bunu. Tatli turlerinden uzak durdum igne etkisini azalttigi soyleniyo. Baskada bisi yapmadim ben
Yaptirmicam canim, gerek duymadim insallah gerekte yokturhistereskopiye ne karar verdin canım sen tarih verdilermi
Ne yaptin canim?Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor. Benim dün opu oldu bugün heyecanla aramalarını bekliyorum
Stres yüklüyüm canım ya oldu opu. Dün aradılar döllenmiş olduğunu söyledi embriyolog tabii ona çok sevindim, büyük ihtimalle perşembe transfer olur dedi. Bugün arayan soran yok ama benimde mesaim var. Olur gibi düşünerek devlet hastanesinden randevu aldım. Tedaviye ilişkin belgemi de yanıma aldım ki soru işareti kalmasın akıllarında diye. Rapor talep ettim veremem dedi. Yani en azından transferden sonra rapor kullanma imkanımız yok mu ? Hiç anlam veremedim. Çalıştığım yer bir buçuk saat mesafede köylerden geçerek hoplayıp zıplayıp sıkış tıkış gidiyorum hatta şehir içini katarsam iki saat. Gebelik oluşmadan veremem denildi. Uzun bir raporda değil yani istediğim en azından iki üç gün sakin geçsin dedim. Ne kadar zor ya ben hiç anlam veremiyorum. Benim doktorum seyahat kesinlikle yok sakin geçireceksin filan diyor. Yani bütün kadın doğumcular bilmiyor mu gerçekten kaç saat sıra bekledim bunun için veremem diyince canım sıkıldı. Yarın olursa transfer ona bile gidemeyeceğim böyle olursa ne saçmalık. Tüp bebek konforlu bir süreç diyip duruyorlar sanki köşe başı tüp bebek kliniği var. Sanki herkes evinden çıkıp gidip geliyor. Bunun için bir düzenleme olmalı hiç bir şey talep edemiyoruz anlamıyorum.Ne yaptin canim?
Opu nasildi, dun guzel haberler almissindir umarim
Haklisin. Tedavi gordugun hastane veremiyo mu rapor, yoksa calistigin yer mi raporu ozelden olunca kabul etmiyo. 3gunde olsa dikkat etmen lazim sonuctaStres yüklüyüm canım ya oldu opu. Dün aradılar döllenmiş olduğunu söyledi embriyolog tabii ona çok sevindim, büyük ihtimalle perşembe transfer olur dedi. Bugün arayan soran yok ama benimde mesaim var. Olur gibi düşünerek devlet hastanesinden randevu aldım. Tedaviye ilişkin belgemi de yanıma aldım ki soru işareti kalmasın akıllarında diye. Rapor talep ettim veremem dedi. Yani en azından transferden sonra rapor kullanma imkanımız yok mu ? Hiç anlam veremedim. Çalıştığım yer bir buçuk saat mesafede köylerden geçerek hoplayıp zıplayıp sıkış tıkış gidiyorum hatta şehir içini katarsam iki saat. Gebelik oluşmadan veremem denildi. Uzun bir raporda değil yani istediğim en azından iki üç gün sakin geçsin dedim. Ne kadar zor ya ben hiç anlam veremiyorum. Benim doktorum seyahat kesinlikle yok sakin geçireceksin filan diyor. Yani bütün kadın doğumcular bilmiyor mu gerçekten kaç saat sıra bekledim bunun için veremem diyince canım sıkıldı. Yarın olursa transfer ona bile gidemeyeceğim böyle olursa ne saçmalık. Tüp bebek konforlu bir süreç diyip duruyorlar sanki köşe başı tüp bebek kliniği var. Sanki herkes evinden çıkıp gidip geliyor. Bunun için bir düzenleme olmalı hiç bir şey talep edemiyoruz anlamıyorum.
Hastane SGK ile anlaşmalı olmadığı için rapor yazamıyormuş. Şimdi tüp bebek merkezinden arandım. Mikrobiyolojiden doktorla görüşmüş sarılık çıkmış tahlilimde, doktor transfer önermemiş. Ertelemeyi önerdi doktor. Kabul ettim mecburenHaklisin. Tedavi gordugun hastane veremiyo mu rapor, yoksa calistigin yer mi raporu ozelden olunca kabul etmiyo. 3gunde olsa dikkat etmen lazim sonucta
Ilac verdi mi sarilik icin. Kac tane dondurulcak simdi.Hastane SGK ile anlaşmalı olmadığı için rapor yazamıyormuş. Şimdi tüp bebek merkezinden arandım. Mikrobiyolojiden doktorla görüşmüş sarılık çıkmış tahlilimde, doktor transfer önermemiş. Ertelemeyi önerdi doktor. Kabul ettim mecburen(( Şu mübarek Kandil günü neyse vardır bir hayır. Rapor alamamış olmamda hayırlı imiş demek ki. Şimdi transfer için tekrar bekle tekrar ilaç muayene. Bilemedim.
Aynen şimdi yüksek antikor varmış düşmesini bekleyecekler. Hiç benimde dikkatimi çekmedi. Devlet zorunlu kıldığı için öylesine yapıyoruz zannettim. Aslında atlatmışım ama yeni sanırım antikor düşmesini bekleyeceklermiş. On gün sonra yine git tahlil ver dediler. 3. gün yarın doluyor embriyolog arayacak dediler bekliyorum. Üç yumurta idi ilk aşamada döllenmişler bilgisini verdiler ama olgun değildi hepsi doktorun ifade ettiği bir tane. Kaç tanesi kalacak bilmiyorum yine de. Her şey birbirine girdiKac tane dondurulcak simdi.
Sıkma canini vardir her serde bi hayir. Bende transfer olmaya die gittim hormonlari atamamissin diyerek yapmadi, simdi adet bekliyorum. O an bi afalladim ama inan dinlenmek iyi geldi. igneye ayri muaneye ayri git gel yorulmusuz o an farketmiyoruz. Hem vucut hem kafa olarak rahatlarsin.
Canım merhaba bana da uzun protokol uygulayacakmış nasıl oldu sende nasıl uygulandı bana gonapeptyl verdi 21 günü basliycak adetin 2. Gününe kadarKizlar doktorla gorusmem bitti. Uzun protokol uygulanicakmis bu sefer vitamin detoks yuruyus ve yoga 2 ay boyunca tup bebek kocuyla bir yol izleyecekmisim bunun nisan ayinda toplama islemi olucakmis. Dondurulan yumurtam cc kaliteymis transfer etmicem cok kotu kalitesi ama dondurduk dediNe dusunuyorsunuz bosa vakit kaybimi sizce doktor degistirmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?