Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Evet bizede devlet istiyo demislerdi, demek ki onemide varmis. Temkinli gitmek guzel bisi, insallah duser ve bi sonraki adete baslarsin. Eger yumurta azsa 5.gune gitsin die risk almazlar bakarsin hepside dondurulur yarin.

Evet bizede devlet istiyo demislerdi, demek ki onemide varmis. Temkinli gitmek guzel bisi, insallah duser ve bi sonraki adete baslarsin. Eger yumurta azsa 5.gune gitsin die risk almazlar bakarsin hepside dondurulur yarin.
Amiiin canım Allah razı olsun. Aynen yarın dondurmak için onay istedi doktor. Bende verdim mecburen yani siz öyle derken ne diyebilirim ki yumurta bilgisi için embriyolog arayacak dedi sekreteri. 5.güne gitmeyecek az olduğu için de çözülürken bozulursa diye şimdi de kendimi yiycem sarılığa isyan ederek ben hala nasıl sarılık olduğumu anlamıyorum şu karantina da. Bir de titizleniyordum güya. Hiç beklemediğim bir şeydi.

El mahkum ne derlerse yapioruz
Gelmis biyerden iste, neyseki bagisiklik kazaniyosun o yonden bak
Eger yumurta kalitesi dusukse bozulma ihtimali varmis. Deilse yokmus yani. 3.gune 5.gune bakmaz bozulucaksa

Son düzenleme:
canım ne yaptın yazmadın gelişme nasıl

canım ne yaptın yazmadın gelişme nasıl
Canım yumurtalar döllendi transfer olacaktı ama son an iptal oldu. Sarılık çıktı bende. Opu da anestezi doktoru fark ediyor doktoru uyarıyor doktor mikrobiyoloji uzmanına soruyor o da ertelemeyi teklif ediyor. Donduruldu bugün üçüncü gün. Bekleyeceğiz inşallah devam eder

inşallah herşey yolunda gitsin canım kaç dondurulmuşun var kaç embiriyo oluştu

inşallah herşey yolunda gitsin canım kaç dondurulmuşun var kaç embiriyo oluştu
Amin canım inşallah bugün aradılar bugün 3.gündü çünkü, 3 tane dedi embriyolog. Aslında çatlatma iğnesi yapılırken biri normal boyutlarda idi. Hatta en sonuncuda iki yumurta olacak gibi dedi opudan önce doktor biri iyiydi ama üç tane toplanıp 3 ü gelmiş aşırı sevindim umarım çözülürken bozulmaz. Kalitesini bilmiyorum. Doktor bir tane olgun demişti ama bakalım heyecan ve korku ile bekleyeceğim. Benim diğer tedavide beş tane demişti sekiz tane toplamıştı ama bir tane döllenmişti. Sanırım doktor büyük küçük hepsini topluyor yoksa bir dedi iki dedi sonra toplamada üç dedi. Bir günde olmadı heralde ya da görmedi diyeceğim azıcık yumurta zaten bilemedim.

Merhaba kizlar...Ne var ne yok insallah hepiniz iyisinizdir...Yarin sabah histereskopi yapılacak bugün yola çıkıyoruz aksam.
Ben de sigortadan onay bekliyorum histeroskopi için.. Gen testinde 2 embriyo sağlıklı çıktı, Nisan ortası gibi transfer olacak inşallah bakalım

Maşallah çok güzel sana can olacaklar

Oldum eve dönüyorum kizlar...rahme çizikler atmış ve de prp uyguladılar izledim cd simi sonra..adetin 2.ya da 3.gunu e2 baktirip sonucu göndereceğim...wonrasinda 10 gun sonra çağırırım dedi rahim kalınlığında bakmak için veee nisanda transfer olacak..cok az jaldi

Allah kucağına da almayı nasip etsin
Cok sevindim cnm bnm sagliklica kucağına da alirsin insallah..bizler de yasariz.bu duyguları insallah
Amin inşallah Allah razı olsun
Rabbim yollarını hayra çıkarsın inşallah kavuş bebeğine canım

Geçmiş olsun. Ben de sigortadan onay bekliyorum histeroskopi için. Ne kadar sürdü işlem? Uyandıktan sonra kaç saat yattınız? Sonrasında ağrınız, kanamanız oldu mu? Benim de Nisan’da, bir aksilik olmazsa 14-15 Nisan gibi.. çok heyecanlı, inşallah güzel haberler alırız

Canim islem yarim saat ancak sürmüştür..sonrasinda 4 5 saat yatiriyorlar.ağrım olmadi ama kanamam oldu biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…