- 26 Mart 2018
- 28.477
- 128.090
- 598
yakıcı etkisi var canım. ama şişme olmamıştı bendeGünaydın kızlar nasılsınız ? Benim bir sorum olacak yinecedrodite vurdum sabah. Çok canım yandı. Vurulduğum göbek bölgem bariz şişti. Normal mi bu durum acaba fikri olan var mı
Şimdi biraz iyi gibi arı sokmuş gibi şiştiyakıcı etkisi var canım. ama şişme olmamıştı bende
bildiğim kadarıyla tedaviye başlamak için 50nin altında olması gerekiyor sıkıntı yok bence değerinizdeKızlar benim E2 27 çıkmış daha üç ay önce 42 di bu adet gününe göre değişiyor mu? Çok moralim bozuk tedaviye başlamaz mı acaba dr menepoz aralığı diyor 27
Teşekkür ederim ilaç dozumu göndermişler başladık hayırlısıylabildiğim kadarıyla tedaviye başlamak için 50nin altında olması gerekiyor sıkıntı yok bence değerinizde
Hayırlı olsun tamamına ersin inşallahTeşekkür ederim ilaç dozumu göndermişler başladık hayırlısıyla
Üzülmeyin bir tane yumurta yetiyor ya sağlıklı olsun bizim olsun. İnşallah pozitif sonucu alırsınız bu tedavinizdeGünaydın kızlar,
Güzel haberlerle de gelebilirim inşallah. Dün muayenem vardı ve pek iyi değildi durumum. Solda hiç yumurta gelişmemiş. Sağda ise iki tane ama gelişimi iyi değilmiş ilaçlara göre. 10 ve 11 mm, iki gün daha kullan dedi doktor. Çok hayal kırıklığı yaşadım. Menopoz mu filan diye de üzüldüm. Moraller yerlerde.
İnşallah inşallah canım. Umudu azalıyor insanın lakin eldende bir şey gelmiyor. Canımı ortaya koyuyorum ne yapabilirim ki başka nasipÜzülmeyin bir tane yumurta yetiyor ya sağlıklı olsun bizim olsun. İnşallah pozitif sonucu alırsınız bu tedavinizde
Öyle cnm hepimiz için öyle. Benim içinde dr yumurtalarının %20 belki daha azı sağlıklıdır dedi ve yumurta sayım az. Ama umut etmekten başka çaremiz yok. Biz emek veriyoruz allah karşılığını vericektir inşallahİnşallah inşallah canım. Umudu azalıyor insanın lakin eldende bir şey gelmiyor. Canımı ortaya koyuyorum ne yapabilirim ki başka nasip
Ah o yumurta azlığı zaten... İnşallah güzel sonuçlar alırız canım. Güzel güzel büyüsün döllensin sana tutunsunÖyle cnm hepimiz için öyle. Benim içinde dr yumurtalarının %20 belki daha azı sağlıklıdır dedi ve yumurta sayım az. Ama umut etmekten başka çaremiz yok. Biz emek veriyoruz allah karşılığını vericektir inşallah
İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alalımAh o yumurta azlığı zaten... İnşallah güzel sonuçlar alırız canım. Güzel güzel büyüsün döllensin sana tutunsun
canını sıkma canım senin olacak sağlıklı bir yumurta yeter moralde önemli biliyorsun tedavi öncesi sen yumurta kalitesi için bişey kullandınmı hayıt tohumu polen arısütü klomen gibi bişeylerGünaydın kızlar,
Güzel haberlerle de gelebilirim inşallah. Dün muayenem vardı ve pek iyi değildi durumum. Solda hiç yumurta gelişmemiş. Sağda ise iki tane ama gelişimi iyi değilmiş ilaçlara göre. 10 ve 11 mm, iki gün daha kullan dedi doktor. Çok hayal kırıklığı yaşadım. Menopoz mu filan diye de üzüldüm. Moraller yerlerde.
İnşallahcanını sıkma canım senin olacak sağlıklı bir yumurta yeter moralde önemli biliyorsun tedavi öncesi sen yumurta kalitesi için bişey kullandınmı hayıt tohumu polen arısütü klomen gibi bişeyler
Aysunayin her ay 2 ser azalmisti resmen. Tedaviye basladigi ay 4 taneden sadece 2 tanesi iyi dendi onlar toplandı. Ve o ikisi de 5.gune geldi. Sen umidini kaybetme ne olucagi hic belli olmaz. hergun bi avuç kabak cekirdegide ye mutlakaİnşallahHayır hiç bir şey kullanmadım. Sadece biraz yürüyüş filan yapayım dedim çok kısa süre vitamin kullandım. Doktor bir tavsiyede bulunmadı zaten. Dün doktorun raporuma yazdığına baktım hemşireden. Fsh normaldi en son tahlilde hayıt filan kullanmayayım belki daha kötü olur dedim. İlk muayenede 4 bir tarafta 4 diğer tarafta yumurta saymış. Ancak görünüyor ki sadece sağdaki 2 tanesi gelişmiş. O da beklenilenden az
İnşallah öyle mucizeleri yaşayabilirim canım. Hiç bir şey yapmıyordum korkuma. Doktor ilaç kür gibi şeyler yok kesinlikle dedi. Ben de rutin devam ettim yememe de. Hata ettim galibaAysunayin her ay 2 ser azalmisti resmen. Tedaviye basladigi ay 4 taneden sadece 2 tanesi iyi dendi onlar toplandı. Ve o ikisi de 5.gune geldi. Sen umidini kaybetme ne olucagi hic belli olmaz. hergun bi avuç kabak cekirdegide ye mutlaka
Yasarsin insallah hic korkutma kendini. Bugun ignelerin kacinci gunundesin.İnşallah öyle mucizeleri yaşayabilirim canım. Hiç bir şey yapmıyordum korkuma. Doktor ilaç kür gibi şeyler yok kesinlikle dedi. Ben de rutin devam ettim yememe de. Hata ettim galiba
en iyisini doktor bilir ihtiyaç duymamış demekki ama hayıt tohumu biz kadınlar için çok faydalı bir bitki daha sonraki zamanlar içinde tavsiye ederimİnşallahHayır hiç bir şey kullanmadım. Sadece biraz yürüyüş filan yapayım dedim çok kısa süre vitamin kullandım. Doktor bir tavsiyede bulunmadı zaten. Dün doktorun raporuma yazdığına baktım hemşireden. Fsh normaldi en son tahlilde hayıt filan kullanmayayım belki daha kötü olur dedim. İlk muayenede 4 bir tarafta 4 diğer tarafta yumurta saymış. Ancak görünüyor ki sadece sağdaki 2 tanesi gelişmiş. O da beklenilenden az
Sağ ol canım aklımda bulunduracağım ve deneyeceğim.en iyisini doktor bilir ihtiyaç duymamış demekki ama hayıt tohumu biz kadınlar için çok faydalı bir bitki daha sonraki zamanlar içinde tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?