Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Kızlar benim E2 27 çıkmış daha üç ay önce 42 di bu adet gününe göre değişiyor mu? Çok moralim bozuk tedaviye başlamaz mı acaba dr menepoz aralığı diyor 27

Günaydın kızlar,
Güzel haberlerle de gelebilirim inşallah. Dün muayenem vardı ve pek iyi değildi durumum. Solda hiç yumurta gelişmemiş. Sağda ise iki tane ama gelişimi iyi değilmiş ilaçlara göre. 10 ve 11 mm, iki gün daha kullan dedi doktor. Çok hayal kırıklığı yaşadım. Menopoz mu filan diye de üzüldüm. Moraller yerlerde.

Üzülmeyin bir tane yumurta yetiyor ya sağlıklı olsun bizim olsun. İnşallah pozitif sonucu alırsınız bu tedavinizde

İnşallah inşallah canım. Umudu azalıyor insanın lakin eldende bir şey gelmiyor. Canımı ortaya koyuyorum ne yapabilirim ki başka nasip
Öyle cnm hepimiz için öyle. Benim içinde dr yumurtalarının %20 belki daha azı sağlıklıdır dedi ve yumurta sayım az. Ama umut etmekten başka çaremiz yok. Biz emek veriyoruz allah karşılığını vericektir inşallah

Ah o yumurta azlığı zaten... İnşallah güzel sonuçlar alırız canım. Güzel güzel büyüsün döllensin sana tutunsun

canını sıkma canım senin olacak sağlıklı bir yumurta yeter moralde önemli biliyorsun tedavi öncesi sen yumurta kalitesi için bişey kullandınmı hayıt tohumu polen arısütü klomen gibi bişeyler

canını sıkma canım senin olacak sağlıklı bir yumurta yeter moralde önemli biliyorsun tedavi öncesi sen yumurta kalitesi için bişey kullandınmı hayıt tohumu polen arısütü klomen gibi bişeyler
İnşallah Hayır hiç bir şey kullanmadım. Sadece biraz yürüyüş filan yapayım dedim çok kısa süre vitamin kullandım. Doktor bir tavsiyede bulunmadı zaten. Dün doktorun raporuma yazdığına baktım hemşireden. Fsh normaldi en son tahlilde hayıt filan kullanmayayım belki daha kötü olur dedim. İlk muayenede 4 bir tarafta 4 diğer tarafta yumurta saymış. Ancak görünüyor ki sadece sağdaki 2 tanesi gelişmiş. O da beklenilenden az

Aysunayin her ay 2 ser azalmisti resmen. Tedaviye basladigi ay 4 taneden sadece 2 tanesi iyi dendi onlar toplandı. Ve o ikisi de 5.gune geldi. Sen umidini kaybetme ne olucagi hic belli olmaz. hergun bi avuç kabak cekirdegide ye mutlaka

Aysunayin her ay 2 ser azalmisti resmen. Tedaviye basladigi ay 4 taneden sadece 2 tanesi iyi dendi onlar toplandı. Ve o ikisi de 5.gune geldi. Sen umidini kaybetme ne olucagi hic belli olmaz. hergun bi avuç kabak cekirdegide ye mutlaka
İnşallah öyle mucizeleri yaşayabilirim canım. Hiç bir şey yapmıyordum korkuma. Doktor ilaç kür gibi şeyler yok kesinlikle dedi. Ben de rutin devam ettim yememe de. Hata ettim galiba

İnşallah öyle mucizeleri yaşayabilirim canım. Hiç bir şey yapmıyordum korkuma. Doktor ilaç kür gibi şeyler yok kesinlikle dedi. Ben de rutin devam ettim yememe de. Hata ettim galiba
Yasarsin insallah hic korkutma kendini. Bugun ignelerin kacinci gunundesin.
Kurler zaten yasak. Ama yumurta kalitesini arttirmak icin d vitamini fln verdi mi. Doktor bana akdeniz tipi beslen findik ceviz badem vs. Yemeye dikkat et dedi sadece. Akdeniz tipi beslenmedim ama bol bakliyat yedik kis ayi da oldugundan iyi oldu. Bide arada ananas avakado yedim. Kuruyemis turunu surekli yemeye calistim. Hergun kabak cekirdegini tup bebekte hep oneriyolar kur olarak dusunme bunu. Tatli turlerinden uzak durdum igne etkisini azalttigi soyleniyo. Baskada bisi yapmadim ben

en iyisini doktor bilir ihtiyaç duymamış demekki ama hayıt tohumu biz kadınlar için çok faydalı bir bitki daha sonraki zamanlar içinde tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…