Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Kizlar ben sabr :)
Sirf burda beni merak edicekler oldugu icin ve hikayem yarim kalmasin burdakileri de tebrik edeyim die kardesimi uye yaptirdim
Benim malum burdan birine telimi verdigim icin uyeligim iptal oldu.
Evet kizlar galiba bende hamileyim
Pazartesi kan verdim 154 kusur cikti bugun yine vericem. Az once test yaptim koyulasma var gorunuyo insallah degerde guzel katlanmistir.
Ne guzelmis hamileyim demek Aysunaycimm senide tebrik ederim canim nasi sevindim nasi
Allahim 8 yil evlilik 6 yil bekleyisin ardindan nasip etti cok sukur, su teste cift cizgiyi gormek bile beni nasi heyecanlandirdi anlatamam kalbim gum gumdu
Rabbim kucagimiza aldigimiz gunleride gostersin insallah
hepiniz Allaha emanet kizlar hoscakalin

Nevermindjustsmile canim ben sabr, sana yazamayinca etiket bari edeyim dedim :)
Sana da yazmadan gidemedim.
Cunku biliorum nasi merak ettigini az konusmadik senle, evet testim pozitif
Allahim bu guzel duyguyu sanada nasip etsin insallah, seninde az kaldi inaniyorum guzel haberler alicagina. Bi gun biyerlerde gorursem haberini cook cok sevinicem emin ol
Hoscakal arkadasim

Yok canim ya ondan da hic haberim yok...o da profilini iptal edip gitmisti
bende baktım profiline girmemiş öğretmenhanım dan haber almışmıydın tedavisi nasıl sonuçlandı
başka profil açmıştı ya, transferini oldu ama sağlıklı gebelik oluştuğu için bebekler erkenden gitti maalesef onun. O yüzden ara verdi :-(

hadi ya, hakkında hayırlısı olsun kuzum, Rabbim ol dememiş demek ki. Dondurulmuş var mı
Yok canim zaten 2 embriyo olusmustu 2 sini de transfer etti...baska da yok...en son elimizde avicumuzda ne varsa denedik bilmiyorum hic iyi değilim nasil toparlanicam içimdeki sesi durduramiyorum

canımmmm çok sevindimmm, hayırlı olsun, sağlıkla al kucağınaaa

Kizlar testim siliklesti kimyasal yasiyorum sanirim....kalbim dayanmıyor artık 2 gunde olsa sevinmistim
Eki Görüntüle 2830736
canım sen elinden geleni yaptın rabbim nasip etmediyse vardır bir bildiği rabbim sabır versin kendini çok yıpratma rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Canim
canım sen elinden geleni yaptın rabbim nasip etmediyse vardır bir bildiği rabbim sabır versin kendini çok yıpratma rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Ben hissetmiştim ya 5.gun cift embriyo icin 34 cok dusuk bir rakamdı.

olmasa da olur diyemiyorum içimdeki sesi durduramiyorum canim ne uapicam hic bilmiyorum

Maddi olarak toparlanabilsem...

maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucagına alırsın canım senin adınaçok sevindim kendine çok dikkat et

Yemin ederim mesaj atacağin ani bekledim, zaten ben sana pozitif gözuyle bakiyordumm! Çok sevindim su an sağlikla devam etsin canim benim

Canim

Ben hissetmiştim ya 5.gun cift embriyo icin 34 cok dusuk bir rakamdı.

olmasa da olur diyemiyorum içimdeki sesi durduramiyorum canim ne uapicam hic bilmiyorum

Maddi olarak toparlanabilsem...
canım şimdi ialçalrın etkisiylede üzüntü kat sayın eminim daha yüksek ve çaresiz hissediyor olabilirsin kendine zaman ver biraz hayat devam ediyor ve sana ihtiyacı olan bir kızında var zaman ne gösterir bilemezsin maddi manevi ummadıgın bir kapı açılır inşallah en kısa zamanda bu mübarek günlerde tevekkül etmekten başka bir maneviyat seni rahatlatamaz rabbim inşallah tekrar nasip etsin bu yolda bulunmanı ve sonunda yavruna kavuştursun inşallah

Ay maşallah canım Rabbim kucagna nasip etsij inşallah

benim de buugn yumurtalarım toplandı 10 adet çıktı hafif ağrım kanamam oldu buugn ve şişlik var bazıları olmaması gerekir diyor ama aksi bişi mi var acaba bilmiyorum ilk gün diye mi acaba dedim ama bu sorun mu acaba hemşireler ağrı olur normal dediler aşırı değil ama

sayı fazla olunca oluyormuş endişe etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…