İlk 15 uç gün sonra 53 test günüm 250Ay canim ne kadar polyanasin hakkaten
Senin degerlerin gun gun nasildi peki
Insallah benim de artar boyle canimİlk 15 uç gün sonra 53 test günüm 250
Ben çok umutluyum bir tanesine kesin gözüyle bakıyorum :) ikincisi süpriz yapabilirInsallah benim de artar boyle canim
35 yaş altı ilk deneme tek embiriyo canımMerhaba kızlar bende bir şey sormak istiyorum. 35 yaş altında hiç tüp bebek denemesi yapmamış kişiler içinde iki embriyo konulabiliyor mu? Yoksa tek embriyo hakkımız mı var =) Sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Şimdiden çok teşekkürler hepinize
Çok teşekkürler.35 yaş altı ilk deneme tek embiriyo canım
bende baktım profiline girmemiş öğretmenhanım dan haber almışmıydın tedavisi nasıl sonuçlandıS Sabr-Sukur-Dua ne yapti acaba ya
Yok canim ya ondan da hic haberim yok...o da profilini iptal edip gitmistibende baktım profiline girmemiş öğretmenhanım dan haber almışmıydın tedavisi nasıl sonuçlandı
ayy maşallah ben burdayım diyor yarın test yapıcaksın dimi
Evet canim sabahtan gidecegimayy maşallah ben burdayım diyor yarın test yapıcaksın dimi
inşallah rabbim nasip etmiştirYok canim ya ondan da hic haberim yok...o da profilini iptal edip gitmisti
şimdi kese telaşına düşücez bir mi ikimiEvet canim sabahtan gidecegim
Deger düşük canim 2 tane değildir kişimdi kese telaşına düşücez bir mi ikimi
bende tek diye düşünüyorum ama rabbimin eli boldur süpriz varmı diye kendi içimde ekşın yaşıyorum :)Deger düşük canim 2 tane değildir ki
Yaaa geliyor işte gümbür gümbür
Sagol canimmmmmmYaaa geliyor işte gümbür gümbür
Canım günaydınKizlar testim siliklesti kimyasal yasiyorum sanirim....kalbim dayanmıyor artık 2 gunde olsa sevinmistim
Eki Görüntüle 2830736
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?