Evet bu ilk deneme bugun toplandı 3 yada 5.gün transfer olacaktaze transfermi olacaksın
taze transfer için sorun olur mu bilemiyorum benim dondurulmuştu onun için transfere kadar toparlanıldıgını düşünerek söyledim ama taze transferde toparlanmıs olurmusun bilemedimEvet bu ilk deneme bugun toplandı 3 yada 5.gün transfer olacak
Şuan bile gündüze göre biraz daha iyiyim kanama durdu hafif gaz sancısı gibi var inşallah geçer ama geçmezse doktora derim yapmasın ne yapayım olumsuz olmasın zor süreçler gerçektentaze transfer için sorun olur mu bilemiyorum benim dondurulmuştu onun için transfere kadar toparlanıldıgını düşünerek söyledim ama taze transferde toparlanmıs olurmusun bilemedim
evet bu süreçler çok emek istiyor rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bebeğin sağlıkla tutunsunŞuan bile gündüze göre biraz daha iyiyim kanama durdu hafif gaz sancısı gibi var inşallah geçer ama geçmezse doktora derim yapmasın ne yapayım olumsuz olmasın zor süreçler gerçekten
Amin çok sağolun isteyen herkese nasip olsun inşallahevet bu süreçler çok emek istiyor rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bebeğin sağlıkla tutunsun
geç tutunma olmuş olabilir diye düşündüm ben inişli çıkışlı bir test oldugu için iğnenin etkisi geçip tutunmanın etkisi oldu sanıyorumMMMesude canim sakin sakin surdan konuşalım ne oldu sence
Ayyy ne bileyim canim ya simdi yukselmisse ben nasil sevineyim bir uzul bir sevin deliricemgeç tutunma olmuş olabilir diye düşündüm ben inişli çıkışlı bir test oldugu için iğnenin etkisi geçip tutunmanın etkisi oldu sanıyorum
Hic birseyim normal olmaz benimyükseldiyse 2 günde bir takip edersin artış devam ediyorsa sıkıntı olmadıgını anlamış oluruz yani şimdi yükseldiyse sevinelim yaaa
bende şok oldum yazını görünce eğer olumlu sonuç alırsak testten inan çok azimli bir evladın olacak :)Hic birseyim normal olmaz benim
çok umutlanmıştım evet bi arkadaş yazmış ya idrar yogunlugundan olabilir diye vucut hemen atmıyor demekki bazı hormonları canını sıkma canım rabbim inşallah hayırlı bir zamanda tekrar denemeni nasip eder20 ye düşmüş canim idrar testi yanıltıcı demek ki
canım nasılsın aklım sende kaldı20 ye düşmüş canim idrar testi yanıltıcı demek ki
Iyiyim canim spora başladım diyete başladım 15 kilom var vermek istiyorum bir an evvel..insanlıktan ciktim iyice hic bir şeyim olmuyor hamile olsam bir bahanem olurdu o da yokcanım nasılsın aklım sende kaldı
ooo maşallah rabbim ilerde o azmi banada nasip etsin iyice tembelleştik evde korona hepimizi şişirdi malesef çok sevindim senin adına bol eksili günler canım inşallah :)Iyiyim canim spora başladım diyete başladım 15 kilom var vermek istiyorum bir an evvel..insanlıktan ciktim iyice hic bir şeyim olmuyor hamile olsam bir bahanem olurdu o da yok
Kuzucuğum ben de 1 yıldır yürüyorum. 18 kilo verdim. tedavilerin en azından böyle bir güdüsü oluyorIyiyim canim spora başladım diyete başladım 15 kilom var vermek istiyorum bir an evvel..insanlıktan ciktim iyice hic bir şeyim olmuyor hamile olsam bir bahanem olurdu o da yok
Harikasın canimKuzucuğum ben de 1 yıldır yürüyorum. 18 kilo verdim. tedavilerin en azından böyle bir güdüsü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?