Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

taze transfer için sorun olur mu bilemiyorum benim dondurulmuştu onun için transfere kadar toparlanıldıgını düşünerek söyledim ama taze transferde toparlanmıs olurmusun bilemedim
Şuan bile gündüze göre biraz daha iyiyim kanama durdu hafif gaz sancısı gibi var inşallah geçer ama geçmezse doktora derim yapmasın ne yapayım olumsuz olmasın zor süreçler gerçekten

Şuan bile gündüze göre biraz daha iyiyim kanama durdu hafif gaz sancısı gibi var inşallah geçer ama geçmezse doktora derim yapmasın ne yapayım olumsuz olmasın zor süreçler gerçekten
evet bu süreçler çok emek istiyor rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah bebeğin sağlıkla tutunsun

Iyiyim canim spora başladım diyete başladım 15 kilom var vermek istiyorum bir an evvel..insanlıktan ciktim iyice hic bir şeyim olmuyor hamile olsam bir bahanem olurdu o da yok
ooo maşallah rabbim ilerde o azmi banada nasip etsin iyice tembelleştik evde korona hepimizi şişirdi malesef çok sevindim senin adına bol eksili günler canım inşallah :)

Kuzucuğum ben de 1 yıldır yürüyorum. 18 kilo verdim. tedavilerin en azından böyle bir güdüsü oluyor
Harikasın canim insallah ben de başarabilirim..takımlara girdim motivasyon olmak icin hergun 10bin adim atıyorum bakalim...yaza kadar atayim fazla kilomu da yeni tedaviye başlarsam kilosuz belki hersey daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…