Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

DNA hasarı var gibi düşünüp eşim kullanabileceği bütün takviyeleri kullandı , kullanmayada devam ediyor .Ama bizde önümüzdeki ay DNA hasar testi yaptıracağız , eğer düşmemişse tesa ve tese ile sperm alınması lazımmış .O şekilde tedavi planlaması yapmak istiyorum

Reactions: H M
Bende de aynisi oldu 3.gun 3 embriyom vardi hepside iyi dendi..5.gune 1 kaldi 6.gu e götüreceğiz dendi 6. Gun 1 5bb oldu dediler dondurdular..

Memorialde de 6 toplanmisti 1 tane 6aa 1 tane 5aa 2 tane de 5ba olmustu kesinlikle labratuvar yaa
Bana da öyle geliyor .Şişli memorialde birinin eşinden 8 canlı sperm çıkmıştı ve 3 tane 5.gün embriyosu olmuştu

Bana da öyle geliyor .Şişli memorialde birinin eşinden 8 canlı sperm çıkmıştı ve 3 tane 5.gün embriyosu olmuştu
Ankarada Aygül hocaya sordum istanbulla ayni mi labratuvar dedim..kesinliklenayni semra hoca ile zaten sık sık görüşüyoruz dedi bana umut verdi ayy insallah ya ne bileyim bi güveniyorum bi de güvenemiyorum.. deneme yanılma yapıyoruz ama malesef pahalıya mal oluyor

Yok yok güzel olacak inşallah. Kafanı bulandırma canım

Merhaba herkese 13 gun once kalp atışını duymadığımız için kürtaj oldum. Ilk tup bebek deneyimimdi. Tek embriyo oluşmuştu. Sorunlarimiz amh düşüklüğü sperm şekil bozukluğu. 2 ay sonra yani ocak şubatta tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağız. Bu sefer Istanbul düşünüyoruz. Raporlu olacak ve merkeze karar veremiyorum. Yorumlarda olumlu olumsuz bircok merkez var. Sizler nereleri dusunuyorsunuz?

Aynen kuzum gerçekten bizim 30 bine yakın paramız gitti .Eşime aldığımız vitaminler , tüp bebek parası , dondurma parası , ikinci transfer içim ücret derken .Bizde normalde buradaki memorialde deneyecektik ama doktorun ilgisizliği , merkezin düzensiz oluşu vs. Hiç hoşuma gitmedi .Bende eşime dedim çok mu paramız var sanki içime sinmeyen yerde deneyeceğim diye .Ha Şişli de olur mu olmaz mı bunu bilemeyiz ama en azından içim rahat

Merhaba canım hosgeldin ve de cok gecmis olsun..insallah bu son tedavin olur ve kuzuna saglikla.kavusursun..

Ben 4 kez deneme taptım ve 1 tanesi istanbul sisli memorial de idi tek pozitifi de orda gordum saglikli bir kızım var cok sukur...Yani şimdiye kadarki tek memnun olduğum yer de orası keske tekrar gidebilsem ama cok zor...eger.gidebiliyorsan cok cok oneririm

Çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah güzel başlangıçlar olur. Rapor her yerde geçerli olmuyor yanlış bilmiyorsam

Umarim isteyen herkes evladina kavusur. Allah evladiniza uzun sağlıklı ömür nasip etsin. Sisli Memorial eskiden daha iyiymiş suan aksaklıklar fazla imiş diye duyduk. Acikcasi bahçeci fulya ve memorial arasindayim ama dogru tercihi yapamamaktan tedirginim. Iki merkezinde eksileri var.

Hangi merkezde yaptirdin ilkini..kac yumurta toplandi

Yukarıda da yazdıgım gibi sormadan yeterli bilgi alınmıyo bahçecide ve iğnelere başlayınca ödenin bir kısmını alıyorlar yumurta toplanmadan öncede geri kalan bütün ödemeyi alıp işleme öyle başlıyolar memorial da transfer günü ödeme yapılıyor

Evet Fulya da ek ucretler daha fazla yazdiklarinizi okudum. Diger konulari da okudum aslinda. Maddi olarak memorial daha uyguna denk geliyor fakat fulya da tamamen bu alan üzerine kurulmuş. Suan son denemem olacak tutmazsa bir sonraki denemem ne yazik ki en erken 1sene sonra olanilecek maddiyattan dolayi.

Birde şöyle bir durum var embriyonun kararı sana hiç sorulmuyor onlar karar veriyor sen sadece imzaları atıyosun benim 7 günde blast oldu gecen denemede belli gelişmiyor gebelik vaad ediyor deyip transfer ettiler %50 şans ı var dediler ben araştırdım sordum sorusturdum bir kişi buldum böyle 7. Güne giden onunkide tutmamış sonra eşim normal sperm. Verdi yolda sperm toksinlere maruz kalıyomuş bunu ben sperm yorgun olmuyormu örnek verince tesemi yapsak deyince söylediler evet hasar olabiliyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…