Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Yani benmi çözüm üretmeliyim eşimin azosperm olduğu herşeyi belli birde 6 ay dolunca Bülent beye muayene ücreti ödedik odaya girince bizi yeni hasta sandı hikayemizi öğrenmek için sorular sorunca anladım dedim hocam biz 6 aydır geliyoruz maskeden tanımadınız sanırım diye yaş işte benimkisi birikmişlik ondan doluyum

Canım benim gerçekten üzücü şeyler yaşamışsın. İnşallah bundan sonraki sürecin güzel geçer

Reactions: H M
Kişiye ozel tedavi yöntemi uyguluyorlar bahsedilen bu. Ama ne yazik ki uygulanmadigini sizin yonlendirici oldugunuzu goruyoruz.Kalabalik olmasi aslinda kaliteli olmasini kaybettiriyor aslında. Sperm ve yumurta cok karmasik durumlar aslinda. Bize de doktor 1 sperm yeterli dedi ama sonuç hüsran. Bana ayrıntılı konusmali ve asamalari anlatmalarini istiyorum. Yanitsiz kalmak beni daha fazla strese sokuyor aslinda

Evet öyle olunca kendi kendimize yorumluyoruz yanlış fikirlere kapılıyoruz

ben de doktor değişikliği yaptım, inşallah ocak sonu gibi başlamayı ümit ediyorum. Muayeneye gittiğimizde çok detaylı anlattı, umarım geri kalan aşamalarda da sorularımı cevaplar. Tedavi ortak bir süreç, bizim de bilmemiz gerekiyor ki psikolojik olarak daha iyi hissedelim. Benim de hiç yaşayan embriyo kalmadı, bayağı endişeleniyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Amin canım içimizi ferah tutup stres olmamalıyız en büyük düşmanımızmış Rabbim inşallah bizlerin yüzünü güldürsün

Ben de cok korkuyorum artık embriyo olmazsa yasamazsw vs diye aalinda doktorlarin iyice hastayi tanıyıp ona gire tedavi uygulaması lazim ama malesef.cogu merkez.her hastaya ayni işlemleri uyguluyorlar bakalım 1 kez daha deneyip göreceğiz

Genetiğe kendiniz mi gittiniz doktormu kagıt yazdı kendin gitsem yaparmı acaba

Dna hasar tespitini nerde yaptırıcaksınız bizimde embriyolar 5. Güne gidemiyor bizede yapılırmı gitsek direk

Dna hasar tespitini nerde yaptırıcaksınız bizimde embriyolar 5. Güne gidemiyor bizede yapılırmı gitsek direk
Tüp bebek bölümü olan bir hastaneye giderseniz yaparlar bence .Üroloji bölümüne gidin onlar yönlendirir sizi .Özel hastanelerde yapılıyor zaten Ankara’ya veya İstanbul’a gönderiyorlar

Kromozom testi istemisti benden dr..hastanede yapmıyorlar küçük bi ozel merkez var orası yapıyormuş ankaraya gidiyor kan büyük ihtimalle...350 tl ya artik diğer.kanlwri hastanede bunu parayla yaptıracağım

Kromozom testi istemisti benden dr..hastanede yapmıyorlar küçük bi ozel merkez var orası yapıyormuş ankaraya gidiyor kan büyük ihtimalle...350 tl ya artik diğer.kanlwri hastanede bunu parayla yaptıracağım
her şey ateş pahası olmuş canım. ne yapalım bu yolda maddi manevi çabalıyoruz.

Ya sinir oldum kizlar ne bicim yerde yaşıyorum..
350 tl dedi teste..iyi tamam yaptırayım dedim..kanımı aldı su formu da doldurun dedi doldurdum eeee bu formu ankarada doktorunuza imzalatin ondan sonra kanınıza baktirabiliriz dedi sinir oldum ben neden bulayım doktoru simdi...

ankarayi aradım boyle boyle diye...o test orda 215 tl imiş gittiğimde yaptıracağım yani ankaraya....hem dunya fark alıyorlar hem de ugradtiriyorlar burda yaaa...memorial daha ucuz

Saçmalık işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…