Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Memorial de transferden once embriyolog odaya aliyor seni ve embriyonun resmini kalitesini her şeyini tek tek anlatıyor sana..Ben babcecide hic bir sey görmedim suratsiz bi embriyolog vardi zaten hicmbir sey anlatmadı sadece transferde 10 saniye gordum

Kuzuşum sen zaten ünlü merkezleri denemişsin. Deneyimlerin çok önemli bizim için

Evet bende teyzemden memorial i biliyorum gerçekten bahcecide cıbbızla laf alıyosun sormadan söylemiyolar eşimin tese sonucunu bile ertesi gün telefonla zor öğrendim

Kızlar açıkçası ben Bahçeciden çok soğudum .Hem burda yazılanlardan hemde kendi yaşadıklarımdan dolayı .Ama memnun olanda çok var... Ama ben birdaha yanından geçmem bunu biliyorum .Para odaklı bir merkez , resmen sırf para almak için gerekmese bile rahim dinlendirme yaptırıyorlar

Forumda daha çok olumsuz şeyler duydum canım. İnşallah gerek kalmaz, ama kalırsa Şişli memoriali düşünürüm Adanadan sonra

Forumda daha çok olumsuz şeyler duydum canım. İnşallah gerek kalmaz, ama kalırsa Şişli memoriali düşünürüm Adanadan sonra
İnşallah olmaz canım .Sen Adana’dan memnun ayrılacaksın bence Bende o kadar umutluyum ki Şişli den inşallah emeklerimizin karşılığını verir Rabbim Ama çok korkuyorum , covid için somut önlemler alınacakmış tekrardan Bilim kurulu böyle istemiş .Uçuşlar kapanır , İstanbul’a giriş çıkışlar kapatılır , tüp bebek merkezleri kapatılır diye

İnşallah kapanmaz canım ya. Biz yine iyi düşünelim. Olumlama yapalım. Ocaktan beri bekliyorum.

İstanbul benimde gözümü korkutuyor hala .Eşimde izin alıp gelecek benimle mecburen .Allahtan benimde adetim 15 tatilin başlangıcıyla gelecek bir aksilik olmazsa .Yılda bir kaç kez düzensizliğim oluyor çünkü .Artık transfer tarihi ertelerlerse de yine gideceğiz mecburen .İlk aşamayı atlatıp embriyolarımın 5.güne ulaşması tek dileğim Eşimde ciddi sperm sorunu olmasaydı belki İstanbul’u düşünmezdim .Ailem Ankara da fakat içime sinen bir yer olmadı Ankara’da

Adana da acibademi ben de duydum cok iyi bir yermis..
İstanbula gidince en az 20 gun kalmak lazım o da zor benim için yoksa sisli memorial cokciyicbir merkez..iste ankarada deneyeceğim sansimi
Insallah hepimiz için en iyisi olur

Bu gidişle okullar 2.dönem açılmayabilir canım. Rahatlıkla gidersin tedavine.Senin adına ben de çok umutluyum. Bu arada merkez kapanmasa, tüp bebek için belge alınıp tedaviye il dışına gidilebiliyordu canım.

Canim insallah hersey cok guzel olacak bu kez..ocak ayı heyecanli..
Ben ankarada bi daha deneyeceğim iste bakalim merkez de değiştirdim korkuyorum ama yapacak birsey yok.Aygul hocayı begendim seven de cok instagram bana da iyi gelir insallah

Adana da acibademi ben de duydum cok iyi bir yermis..
İstanbula gidince en az 20 gun kalmak lazım o da zor benim için yoksa sisli memorial cokciyicbir merkez..iste ankarada deneyeceğim sansimi
Insallah hepimiz için en iyisi olur
Adanada doktorun özel kliniği var canım. Ama lab olarak Acıbademle anlaşmalı. Bakalım güzel olur inşallah.

İnşallah kuzum .Benimde hislerim güzel şeyler olacağı yönünde.Rabbime çok dua ettim doğru karar vermem için .Oraya karar vermemle birlikte içim çok rahat .Uçuşlar kapanabilir belki canım artık o zaman nasıl gideriz bilmiyorum , otobüsle gideriz herhalde iYi şeyler düşünmek istiyorum ya , güzel düşünelim güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…