Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Benim de diyet yapmam lazım 10 kilo fazlam var ama iştahımı durrrrr diyemiyorum bir turlu...

Tutmamasinin nedenini söylemiyorlar ki canim embriyo dan sizden yani olumsuzsa bizden..iyiyse onlardan
Nisandan beri ben de diyet ve yürüyüşle 17 kiloya yakın verdim kızlar. Günde 10bin adım atıyorum hala daha. Bari kilo olarak hazır olayım tedaviye

Benim de diyet yapmam lazım 10 kilo fazlam var ama iştahımı durrrrr diyemiyorum bir turlu...

Tutmamasinin nedenini söylemiyorlar ki canim embriyo dan sizden yani olumsuzsa bizden..iyiyse onlardan
valla havalarda serın olunca iştah bı güzel açılıyor
açıklama yapmaları lazım muhakkak pozitif olunca benımsedıklerı gıbı negatiftede arkamızda durmaları lazım ama neticede bır tıcarethane

Semra hanim yumurta toplama ve transfer yapmiyormus ozamanda oylemiydi yanındaki başka doktorlar yapıyormuş

Nisandan beri ben de diyet ve yürüyüşle 17 kiloya yakın verdim kızlar. Günde 10bin adım atıyorum hala daha. Bari kilo olarak hazır olayım tedaviye
ohh ohh masallah ben 2 ayda 11 kılo verdım fakat sonra dıyetı bıraktım 3 kılo aldım sımdı tekrar baslayp vermem lazım, işimde de oturarak çalısıyorum iyice zorlanıyor

ohh ohh masallah ben 2 ayda 11 kılo verdım fakat sonra dıyetı bıraktım 3 kılo aldım sımdı tekrar baslayp vermem lazım, işimde de oturarak çalısıyorum iyice zorlanıyor
çok iyi vermişsin canım. Kiloyu hep ilaçlardan aldım zaten. Çok şükür boyuma göre iyiyim şimdi. Kilolu hamile kalamıyorum, zayıfladım yine tık yok bakalım hayırlısı artık

Canim merhaba kasim topiginden biliyorum seni cok üzüldüm.cok gecmis olsun..Ara verme tabi insallah bu kez gelsin saglikla bebisin..
Izmiri hic bilmem ki ama mutlaka bilen cikar.

Çok sag ol canım İnsallah hepimizin bebisleri gelsin

2 ay yeterli ben 3.adetimle baslayacagim kısmetse.. kac yumurta toplqnmisti nasil ilerlediler yas amh falan kac cnm..kacinci tedavindi
3. Tedavimdi canım. Benim amh düşük 0.6, eşimde de sperm azlığı var. İlk tedavide 8 yumurta toplantı 5 embriyo oldu. İlk transferde gebelik olustu ama kalp atışı olmadı, kürtaj oldum. Diğer denemelerde hiç gebelik elde edemedim. Ayrıca 2 şerli olarak toplam 4 tane
dondurulan embriyolarimdan 2
Tanesi cozulunce iyi gelişmedi çöpe gitti. Hep 3.gun transferi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…