- 26 Mart 2018
- 28.477
- 128.090
- 598
başka bir topikte onunla hamile kalan arkadaş oldu canım. İzmir3590 nicki. Ondan bilgi al istersen.Şişli Memorial Semra kahramana giden varmı acaba
sürecimle ilgili arastırma yaparken bolca blogları forumları okudum. bende tedavi sürecimi yazarak baskalarına yardımcı olmak nıyetındeyım. hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah . beklerken bos durmayıp diyet yapıyorum bı yandanfazlalıklar gıtsın diye
Nisandan beri ben de diyet ve yürüyüşle 17 kiloya yakın verdim kızlar. Günde 10bin adım atıyorum hala daha. Bari kilo olarak hazır olayım tedaviyeBenim de diyet yapmam lazım 10 kilo fazlam var ama iştahımı durrrrr diyemiyorum bir turlu...
Tutmamasinin nedenini söylemiyorlar ki canim embriyo dan sizden yani olumsuzsa bizden..iyiyse onlardan
valla havalarda serın olunca iştah bı güzel açılıyorBenim de diyet yapmam lazım 10 kilo fazlam var ama iştahımı durrrrr diyemiyorum bir turlu...
Tutmamasinin nedenini söylemiyorlar ki canim embriyo dan sizden yani olumsuzsa bizden..iyiyse onlardan
1 ayı yeterli görüyorlar canım. İnşallah yeni tedavin güzel olur.Kızlar selam. Bende bugün negatif sonucu aldımbu sefer ara vermeden hemen merkez arayışına geçtim ve tekrar baslamak istiyorum. İzmirde onereceginiz doktor merkez var mı kızlar bir de kaç ay dinlenmem lazım
Semra hanim yumurta toplama ve transfer yapmiyormus ozamanda oylemiydi yanındaki başka doktorlar yapıyormuşSimdi değil ama 7 yil once gitmiştim 2 asilama ve 1 tup bebek denemesinden sonra tabi hepsi negatif.....Semra kahramana gittim onu sadece ilk görüşmede gördüm ve ilk denememde kizima kavuştum sukurler olsun...simdixgidemiyorum oraya keske gidebilsem
ohh ohh masallah ben 2 ayda 11 kılo verdım fakat sonra dıyetı bıraktım 3 kılo aldım sımdı tekrar baslayp vermem lazım, işimde de oturarak çalısıyorum iyice zorlanıyorNisandan beri ben de diyet ve yürüyüşle 17 kiloya yakın verdim kızlar. Günde 10bin adım atıyorum hala daha. Bari kilo olarak hazır olayım tedaviye
Tamam canım çok teşekkür ederimbaşka bir topikte onunla hamile kalan arkadaş oldu canım. İzmir3590 nicki. Ondan bilgi al istersen.
Evet canım pco var bendepco musun canım
pco tüp bebekte çok avantajlı canım. İnşallah en yakın zamanda güzel haberini alırız.Evet canım pco var bende
çok iyi vermişsin canım. Kiloyu hep ilaçlardan aldım zaten. Çok şükür boyuma göre iyiyim şimdi. Kilolu hamile kalamıyorum, zayıfladım yine tık yokohh ohh masallah ben 2 ayda 11 kılo verdım fakat sonra dıyetı bıraktım 3 kılo aldım sımdı tekrar baslayp vermem lazım, işimde de oturarak çalısıyorum iyice zorlanıyor
İnşallah canım hepmiz inşallah güzel haberler alirizpco tüp bebekte çok avantajlı canım. İnşallah en yakın zamanda güzel haberini alırız.
Evet girmiyordu sadece ilk görüşmelere bir de jarwr verme aşamasında müdahale ediyor oSemra hanim yumurta toplama ve transfer yapmiyormus ozamanda oylemiydi yanındaki başka doktorlar yapıyormuş
Canim merhaba kasim topiginden biliyorum seni cok üzüldüm.cok gecmis olsun..Ara verme tabi insallah bu kez gelsin saglikla bebisin..
Izmiri hic bilmem ki ama mutlaka bilen cikar.
3. Tedavimdi canım. Benim amh düşük 0.6, eşimde de sperm azlığı var. İlk tedavide 8 yumurta toplantı 5 embriyo oldu. İlk transferde gebelik olustu ama kalp atışı olmadı, kürtaj oldum. Diğer denemelerde hiç gebelik elde edemedim. Ayrıca 2 şerli olarak toplam 4 tane2 ay yeterli ben 3.adetimle baslayacagim kısmetse.. kac yumurta toplqnmisti nasil ilerlediler yas amh falan kac cnm..kacinci tedavindi
Canım ne güzel hemen başlamışsın tedaviye darısı başımıza. Canım neden umutsuzsun, lütfen böyle düşünmeBen ekimde negatif almıştım ilk adette doktor başladı ama bu tedaviden de çok umutlu değilim
Nisandan beri ben de diyet ve yürüyüşle 17 kiloya yakın verdim kızlar. Günde 10bin adım atıyorum hala daha. Bari kilo olarak hazır olayım tedaviye
Çok sag ol canım1 ayı yeterli görüyorlar canım. İnşallah yeni tedavin güzel olur.
Yaaa şaşırdım baya yani baştan sonda o işlemleri yapıyor sanıyordumEvet girmiyordu sadece ilk görüşmelere bir de jarwr verme aşamasında müdahale ediyor o
Büyük merkezlerde bazen bu durum yaşanıyor canım.Yaaa şaşırdım baya yani baştan sonda o işlemleri yapıyor sanıyordum
Anladım teşekkür ederimTüp bebek bölümü olan bir hastaneye giderseniz yaparlar bence .Üroloji bölümüne gidin onlar yönlendirir sizi .Özel hastanelerde yapılıyor zaten Ankara’ya veya İstanbul’a gönderiyorlar
Ben istanbuldayımhangi şehirdesin canım? Çok az yerde yapıyorlar zaten. Biz Adana'da numune verdik. Ama Ankara'ya gönderiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?