Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Hayırlısı olsun canım. Sanırım bende en erken ocakta baslayabilecegim
Ben daha negatif sonrası adet olmadım 4 gün geçti belki bi mucize olur diye aklımdan geçmiyo değil
Canım ilaçları bırakınca bende 3.gun ancak olabildim. Bir hafta içinde olmazsan doktoruna haber ver, bana öyle denildi.

Kızlar şu an ağlamaktan helak oldum, bilmiyorum ne oldu ama bir anda çok etkilendim doktorla görüştüm tutmaması için neden yok, ama genetiği kötü olabilir büyük ihtimalle o zaman tutunmuyor embriyo dedi. Rahme baktı herhangi bir sıkıntı yok. Tekrar yumurta toplama yapıcaz ama 2 ay dinlenin, zaten covid çok arttı merkez kapanır mı bilemiyorum dedi. Yeni bir tedavi protokolü belirleyelim size dedi, bunun için Erol Tavmergenle görüşüp donucem dedi. (benim gittiğim merkezde her şeye Erol hoca karar veriyor ama muayeneye ve iletişimi başka doktorla sağlıyorum). Ancak yumurta toplamayı 2 yil önce yaptirmissiniz o zaman 8 tane çıkmış 5 embriyo olmuş. Bu sefer o kadar çok yumurta cikmayabilir dedi. Son iki aydır sayı bakıyorlar ilaçsız bi ay 2-3 diger ay 1-2 yumurta saymislar. Size prp deneyebiliriz bir de embriyolari genetiği yollayabiliriz dedi. Ama genetik için bile min 5 embriyo lazimve maliyetli bir işlem dedi. Ancak bu amh ile zor görünüyor sanırım kızlar. Kızlar çok kötüyüm, ben gene iyi sayıda yumurta gelir diyordum ama sanırım yumurtada zor bulucaz

Canım üzülme tüp bebek merkezleri kapanmaz bence senin amh kaç .. lütfen canını sıkma amh az yumurta az diye benim de oyle az ama eminim o sağlıklı olan yumurtayı bulacağız

Canım üzülme tüp bebek merkezleri kapanmaz bence senin amh kaç .. lütfen canını sıkma amh az yumurta az diye benim de oyle az ama eminim o sağlıklı olan yumurtayı bulacağız
Canım amh 0. 6 benim. İlk yumurta toplatinca 8 çıkmıştı ama 2 yıl geçti doktor gene 8 yumurta cikmayabilir dedi

Canım amh 0. 6 benim. İlk yumurta toplatinca 8 çıkmıştı ama 2 yıl geçti doktor gene 8 yumurta cikmayabilir dedi
Canım benim amh da 6 üzülme Rabbim nasip edecekse 1 yumurtada yetiyor iki tedavi oldum birinde 4 yumurta çıktı 4 de döllendi diğeri 5 yumurta çıktı 3 döllendi yani sayıya çok takılma stres düşmanımız sen kendini bırak tedavine

Ah canım ah nasıl üzüldüm anlatamam. Çünkü 8 iyi sayı, amh kötü olsa da yeter diyordum. Bir daha bu sayı gelmez deyince yıkıldım normal dongude 2 3 tane gördü, normalde tup bebek iğneleri daha fazla yumurta mı yapıyor yoksa görülen yumurtayı mi olgunlaştırır peki

Olan yumurtayı olgunlaştırıyor ama sen stres yapma bak stres kadar sana hiç bişey zarar vermez önemli olan yumurta kalitesi vitaminlerini kullan avakado ananas kabak çekirdeği poripolisli bal badem fındık protein ağırlıklı beslen inşallah çok fayda göreceksin

Çok sag ol canım. Amin insallah fayda görurum. Mümkünse tup bebek yapmadan 15 20 yumurta toplatip dondurmak istiyorum, en azından kafam rahat eder. Cevabın için çok teşekkürler canım

Kizlar merhaba 2 gündür giremedim nete..okullar kapalı ama.bize.bir suru angarya is yuklediler hergun gidip geliyorum..

Bunarada araba gitti bugün 160 bin TL ye biraz ederinin.altinda.ama olsun borçlarımı cok artmıştı ve tedaviye gidemeyecekyim satolmazsa iyi oldu yanin:)) insallah herkesniyidir simdi geçmişi okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…