Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Olabilir canım en iyisini yapmaya çalışıyorum dedi doktor .Cumartesi günü çok önemli dedi ama bakalım ne olacak
Canım sen hiç stres yapma doktor da emin ol en iyisini yapmak ister ama onların sadece hücreleri birleştirmekten öte gidemeyeceğini biliyoruz stres olmamak gerekiyormuş tutunması için

Zamanla doğruysa yanılmaz pek ama belki idrar konusunda yanlislik oluyordur

Yaa doktor foliküller arası eşitsizlik bilmem neden bahsedince moralim bozuldu Sıkıntı olsa ben başlamam zaten dert etme dedi ama bilemedim Ya acaba bende pko felan mı var
Bence cok arastirma, kendini once Allaha sonra doktora teslim ettim de rahatlamaya calis. Kafan karisir oncesiyle yada bildiklerinle kiyaslama.

Bence cok arastirma, kendini once Allaha sonra doktora teslim ettim de rahatlamaya calis. Kafan karisir oncesiyle yada bildiklerinle kiyaslama.
Aynen canım haklısın doktor da öyle dedi .Aygül hoca çok tatlı , her ihtimali düşünen bir kadına benziyor sende memnun kalırsın inşallah

Yaa doktor foliküller arası eşitsizlik bilmem neden bahsedince moralim bozuldu Sıkıntı olsa ben başlamam zaten dert etme dedi ama bilemedim Ya acaba bende pko felan mı var
Büyürken hepsi eşit buyumezki bende pko var hafif derece ama mesela aynı günde 29 yumurtadan 26 si olgun çıktı
Bekle bakalım doktor bilir isini

Güzel haberlerini bekliyorum . Bugün baya kalabalıktı , çok hastası var doktorun .Ama bir düzen var ona göre alıyorlar içeri .Bakalıö benim cumartesi ne olacak
Hersey güzel gider insallah hepimiz icin, devletten umidini kesenler solugu ozellerde almaya basladi sanirim, biride ben

Büyürken hepsi eşit buyumezki bende pko var hafif derece ama mesela aynı günde 29 yumurtadan 26 si olgun çıktı
Bekle bakalım doktor bilir isini
Aynen canım doktor her aşamayı düşünüyor gibi geldi .İçimde bir kuşku oluştu ama , bekleyeceğim artık

Güzel haberlerini bekliyorum . Bugün baya kalabalıktı , çok hastası var doktorun .Ama bir düzen var ona göre alıyorlar içeri .Bakalıö benim cumartesi ne olacak
Meraklq takip ediyorum canim insallah hersey cok guzel olacak...Bende adeti bekliyorum bu ay bi kontrol edecekti dünden beri belim karnim ağrıyor hala gelmedi ama her an olabilir...artik gece baslarsa cuma giderim

Bu adetinle mi başlayacaksın canim hadi insallah guzelxhaberler sira sira gelsin
Ilk defa gidicem on gorusme olucak, ztn simdi adetin 3. Gunundeyim baslamak istesede gec kalmis oldum
Sekreter onden 1bucuk 2 ay vucudu hazirlioruz diince tarihi onemsememistim.

Meraklq takip ediyorum canim insallah hersey cok guzel olacak...Bende adeti bekliyorum bu ay bi kontrol edecekti dünden beri belim karnim ağrıyor hala gelmedi ama her an olabilir...artik gece baslarsa cuma giderim
Öyle kontrole gelmen çok iyi olacak .Bende yakın olsaydım belki bir kaç ay ertelerdim .Bu arada doktor Bugün bana da dhea verdi sanırım yumurtaları eşit büyütmek için.Yumurtası az olanlara birde yumurtaları kaliteli hale getirmek için veriyoruz dedi

Ilk defa gidicem on gorusme olucak, ztn simdi adetin 3. Gunundeyim baslamak istesede gec kalmis oldum
Sekreter onden 1bucuk 2 ay vucudu hazirlioruz diince tarihi onemsememistim.
Ankaradaysan böyle olması çok iyi olmuş , daha emin bir şekilde tedaviye başlarsın canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…