Evet evet onu ben de kullanıyorum 1 ayi bitti bu ay uzun süreden beri ilk kez şeffaf akintim oldu belki de 2 yıldır olmuyordu...o ilaçtan sanirim büyüttü biseyler yaptiÖyle kontrole gelmen çok iyi olacak .Bende yakın olsaydım belki bir kaç ay ertelerdim .Bu arada doktor Bugün bana da dhea verdi sanırım yumurtaları eşit büyütmek için.Yumurtası az olanlara birde yumurtaları kaliteli hale getirmek için veriyoruz dedi
Evet ankaradayim, o yönden sansliyim sukurAnkaradaysan böyle olması çok iyi olmuş , daha emin bir şekilde tedaviye başlarsın canım .
Bana 10 günlüğüne verdi herhalde o süreçte etki eder mi bilmiyorum .Aynen Baya etkili bence de .Bu ay güzel şeyler duyarsın inşallah canımEvet evet onu ben de kullanıyorum 1 ayi bitti bu ay uzun süreden beri ilk kez şeffaf akintim oldu belki de 2 yıldır olmuyordu...o ilaçtan sanirim büyüttü biseyler yapti
Ay ne güzel iğnelere başlamışsınKızlar menagon 75 ünite vurulacağım kalçadan 3 gün boyunca cumartesi randevum var
Ayy bilmiyorum ki bakalım bu ay transfer yapacak mı hiç belli olmazAy ne güzel iğnelere başlamışsıngözü açıp kapatacağız transfer olucaksin
İnşallah hep böyle yolunda gitsin inşallah :)Kızlar Allahtan eşiminde benimde test sonucum negatif .Şimdi ikinci aşama Opu da istiyorlar benden
Cok sukur cnm..cok sevindim...bide transferde istemiyorlar demiKızlar Allahtan eşiminde benimde test sonucum negatif .Şimdi ikinci aşama Opu da istiyorlar benden
Valla hiç bilmiyorum orasını herhalde hemen transfer olursa istemiyorlar ama sonraya kalırsa isterlerCok sukur cnm..cok sevindim...bide transferde istemiyorlar demi
Canim cok sevindim guzel geçmesine...sen de benim gibi bekleyeceksin demek bana da o vitaminleri verdi adeti bekliyorum iste..dünden beri bekliyorum gelmedi tum belirtileri var insallah yarin baslar da cumartesi giderim yoksa.pazartesiye kalicakKizlar görüşme güzel geçti başladım bnde tedaviye. Doktor deninen kadar var, cok sicakti. Avantajim testlerimin tam olmasi oldu. Esime bi test istendi sadece. Simdi vitaminler verdi bunları kullan bi sonraki adette bakalim ne kadar fayda saglamis dedi. 1 ay bunlari kullanicam simdi bakalim
Insallah yaein guzel haberlerle gelirsin cnmValla hiç bilmiyorum orasını herhalde hemen transfer olursa istemiyorlar ama sonraya kalırsa isterlerOff bide bunlarla uğraştırıyorlar ya
İnşallah canım hemen cumartesi olsun istiyorumInsallah yaein guzel haberlerle gelirsin cnm
Çok sevindim canım senin adınaKizlar görüşme güzel geçti başladım bnde tedaviye. Doktor deninen kadar var, cok sicakti. Avantajim testlerimin tam olmasi oldu. Esime bi test istendi sadece. Simdi vitaminler verdi bunları kullan bi sonraki adette bakalim ne kadar fayda saglamis dedi. 1 ay bunlari kullanicam simdi bakalim
Ayy yarin cumartesi değil demi günleri de karistirdimİnşallah canım hemen cumartesi olsun istiyorum
Ben simdi adet oldugumdan bi ay beklemis olucam sanirim, soya ekstresini bulamadim demistin buldun mu. Orda bi eczaneden aldim da tum yazdiklari vardi. Aklima sen geldin :) Bide anlasmali eczane ariyodum. Tedavi baslayinca indirim olsun ilaclarda die. Onu sordum, biz indirim yapioruz dedi oraya devam ederim baslarsak insallah. Beklenen adet gelmez her zaman, yolu gozleniyo yaCanim cok sevindim guzel geçmesine...sen de benim gibi bekleyeceksin demek bana da o vitaminleri verdi adeti bekliyorum iste..dünden beri bekliyorum gelmedi tum belirtileri var insallah yarin baslar da cumartesi giderim yoksa.pazartesiye kalicak
Çok güzel haber canım. Hayırlı olsunKizlar görüşme güzel geçti başladım bnde tedaviye. Doktor deninen kadar var, cok sicakti. Avantajim testlerimin tam olmasi oldu. Esime bi test istendi sadece. Simdi vitaminler verdi bunları kullan bi sonraki adette bakalim ne kadar fayda saglamis dedi. 1 ay bunlari kullanicam simdi bakalim
Tesekkurler canim, evet oda var. Bi kac tane verdi 750 liralik vitamin aldim bugun resmenÇok sevindim canım senin adınaGenelde fenomom veriyor sanada onu vermiştir herhalde .
Tesekkur ederim canim❤Çok güzel haber canım. Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?