Bugün bende doktora gittim. Bana da prowomen, biesteron ve teatrio vitaminlerin verdiBen prowomen kullanıyordum tamam ona devam et o zaman dedi .Birde adetin ilk günü başka bir destek daha ekledi biesteron dhea diye .Omega 3 kullanıyordum zaten birde d vitamini verdi damla olarak onu eski tedavimde de baya kullanmıştım .Ha birde Coraspin verdi bana tsh ilacı bide
Hayırlısı olsun canım , içine sinen yer olması çok önemli .Sperm değerleriniz kötü mü ? Eşinede kullanması için takviye verdi mi ?Merak etme sana verdiği takviyeler baya etkili güçlü takviyeler .Bazı doktorlar bir kaç denemeden sonra pgt öneriyor açıkçası bende istemiyorum çok maliyetli ve sonuçta tanı yöntemi bir tedavi yöntemi değil .Yaşlarımız genç , genetik de normal .Rahimde yumurtalar da sorun yoksa prp neden isteniyor bende anlam veremiyorum .Ha birde yaptırdığın merkezin lab. Kötüyse dondurulmuş embriyo çözülürken bozuluyor .Bizde ciddi sperm sıkıntısı var fakat iki embriyom da çözünürken bozulmadı .Sperm DNA sı genç yaşta da bozulabiliyor yediklerimizden vs. Ama takviye kullansın eşin yine de .Her doktorun görüşü çok farklı yaKızlar bugün doktora gittimdoktor size prp yapılmasına gerek yok. Yan etkisi de çok ve yaşınız çok genç, son seçenek o olur. Hemen yapalım denmez dedi. Eski merkez hemen yapalım demişti. Ayrıca eşime hemen urologa gidiyorsun dedi ve yıgınla kan tahlili verdi, sperm analizi yaptırdı. Kan sonuçları cikinca eşim urologla gorusucek ayrıca geçen merkezde yaptırdığımiz sperm dna fragmantasyon testine gerek yok. Yaşınız genç alkol sigara yok, genetikler iyi, gereksiz tahlil dedi. Üstüne embriyolari genetiğe yollama olayını sordum, sizde hiç gerek yok sizin genetik iyidir, yapmayız dedi. Geçen merkez yeni tedavi olarak bunu önermişti ayrıca en az 2 ay takviye kullanicaz sonra başlayıp başlamayacagimiza karar vericez dedi. Öyle hemen olmaz dedi ayrıca bizim dondurulmuş embriyolar cozulunce gelişmedi dedim. Bazı sperm kaynaklı sorunlarda dondurma yapmak embriyolari negatif etkileyebiliyor size mutlaka taze transfer yapacak dedi içimize sındi başladık kızlar
Bende bir sorun yoktu eşinizin değerleri bize göre gayet iyi, bizde ileri hız 0 morfoloji 0 toplam sayı 4 milyondu. İnşallah siz de ilk denemenizde bebeginize kavuşursunuzMerhaba ben de bu ay bu doktora gitmeyi düşünüyorum eşinizin değerleri nasıldı ve sizde herhangi bir sorun varmıydı ben de amh yüksekliği dışında sorun yok ama eşimin ileri hareket 2m. Toplam sayı 23 m morfoloji 2
Hadi inşallah canım bismillah dedinKizlar görüşme güzel geçti başladım bnde tedaviye. Doktor deninen kadar var, cok sicakti. Avantajim testlerimin tam olmasi oldu. Esime bi test istendi sadece. Simdi vitaminler verdi bunları kullan bi sonraki adette bakalim ne kadar fayda saglamis dedi. 1 ay bunlari kullanicam simdi bakalim
Yani normalde az ise dahada azabilir. Niye skldin canim kötümü çıktı?Kızlar bu yumurta rezervi 4-5 ayda azalır mı ya ?O kadar canım sıkkın ki
İnşallah güzel gelişip dollenirler strese sokma kendini sana tutunacak olan 1 tane4 tane gelişen yumurtam varmış , diğerleri arkadan geliyor dedi .Şaka gibi benim diğerinde 10 yumurtam toplanmıştı.O zaman doktor rezervin çok iyi demişti şimdi bu doktor rezervin sınırda diyor anlam veremiyorum
Rezerve niye bağladın bunu canim o ay okadar vermiştir bunyen. Önemli olan sağlıklı olsunlarHayır rezervim gayet iyiydi , o zaman doktor üstüne basa basa demişti rezervin iyi diye benim şimdi aklım almıyor
Öyle ama başlayabiliriz bu ay demişti Amh 4 küsür çıkmıştı geçen yıl , ilk tedavimde 10 tane olgun yumurtam olmuştu bu niye böyle oldu ben anlamıyorumİnşallah güzel gelişip dollenirler strese sokma kendini sana tutunacak olan 1 tane
Nasip hiç belli olmaz dur bakalım. Şuan moral çok önemli. Bide her ay aynı olmaz
Dur belki daha olacak.. kaçıncı Günundesn ignedeÖyle ama başlayabiliriz bu ay demişti Amh 4 küsür çıkmıştı geçen yıl , ilk tedavimde 10 tane olgun yumurtam olmuştu bu niye böyle oldu ben anlamıyorum
Hayır bu sefer farklı canım .O zaman gonalf 225 kullanmıştım şimdi menagon 300 kullanıyorumRezerve niye bağladın bunu canim o ay okadar vermiştir bunyen. Önemli olan sağlıklı olsunlar
Bir de aynı dozmu oncekiyle ilacın
3 gün kullandım bugün kontrole geldimDur belki daha olacak.. kaçıncı Günundesn ignede
İllaki farklılık olur sen bence şuan moralini yükseltmeye çalış şuan bunları düşünme.. bebeklerim olucak diye olumlama yap bolbolHayır bu sefer farklı canım .O zaman gonalf 225 kullanmıştım şimdi menagon 300 kullanıyorum
Daha önünde zaman var dur bakalım3 gün kullandım bugün kontrole geldim
Aynen canim❤Hadi inşallah canım bismillah dedin
Bilmiyorum Ya moralim çok bozulduDaha önünde zaman var dur bakalım
Bunları düşünüp durma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?