Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Muane ederken bizde gorelim die karsimizda ekran var. Saydin mi. Ben doktor demeden bile anladim 4u cok guzel buyuktu 3te kucuk vardi. Oda aynini dedi. Ilacla ne kadar artiriyoruz bakalim dedi. Stres yapma ve unutma bize tek bi saglikli yumurta yeterli. 4tane olgun varmis ne guzel

Bilmiyorum Ya moralim çok bozuldu
yanlış..
Niye böyle sayılara takıyorsunuz ben başlarken hiçbirini düşünmedim bunların.
Elimden geleni yaptım nasibimde ne var sa o olacak dedim heycanli olsamda oturup üzülmedim hiç hatta kendimi okadar meşgul ettimki... 29 yumurta ve 3 transferde 2 şer embriyo ile 4 kayıp.
Herkesin bünyesi skntisi farklıdır elbet ama lütfen bunu bukadar erkenken henüz kendine dert edip sürecini olumsuza çekme.. oturup şu kadar bu kadar düşünme kendini meşgul et surekli

Ortalama 4 tane büyük gördüm bende diğerleri daha küçüktü .Ama neden böyle her ay değişiyor ben anlam veremiyorum

Stres yapma canim. Sonuçta biz erkek infertilitesi ile mücadele ediyoruz. Sayılara takilma sana 4 tanesini dölleyecek sperm lazım. Kendin sağlam dur ki eşinin de morali bozulmasın düşünsene 4 embriyon olsaa daha ne istersin ki
Ortalama 4 tane büyük gördüm bende diğerleri daha küçüktü .Ama neden böyle her ay değişiyor ben anlam veremiyorum

Hormonlarimiz bile oyle deilmi. 2 bucuk ay once tsh prolaktin yuksek cikti. Ilk defa yukselmis die test tekrari istedi. Simdide normal seviyede cikti. Dun aradilar sonuclar guzel ilaca baslamaya gerek yok dediler. Sayiya takilma. Gelisimleri guzel olsun dollenmesi olsun daha baska sey dusunme

Benm arkadaşım eşinden 2 sperm çıktı ikiz tutundu..
Sayı o bu okadar boş ki.. kimininde bölünüyor okadar değişik seyelr oluyor ki.. moral çok onemli

Benm arkadaşım eşinden 2 sperm çıktı ikiz tutundu..
Sayı o bu okadar boş ki.. kimininde bölünüyor okadar değişik seyelr oluyor ki.. moral çok onemli
Kesinlikle benim eşim son tedavimizde tese oldu ve ben ona rağmen negatifi görmeyi birak transfer bile olamadım. Nasip böyleymiş demek ki. Rabbim hepimiz için guzellestiriyordur inşaallah

Kesinlikle benim eşim son tedavimizde tese oldu ve ben ona rağmen negatifi görmeyi birak transfer bile olamadım. Nasip böyleymiş demek ki. Rabbim hepimiz için guzellestiriyordur inşaallah
Onunda tese ile alınmıştı..
Ya hep bu işler bı standarta bağlanmış herkesin beklentisi olabilir anlıyorum ama bebek işi nasibin seni götürdüğü engebeli veya ve dümdüz götürmek istediği çeşitli bir yoldur.
Ben ilk tedavimde 26 yumurtam tedaviye alındı ama diğerinde aynısı olucak diye beklentim yok cnku bunu bliyorum değişecek illlaki benim dunumle bugün ruh halim bir değil bu ay ile obur ay bir olurmu?
Geçen ay da 29 çıkmış diğer ay 1 tane çıkarsa oturur üzülürüm. Ama geçen ay 8 tane bu ay 7 tane olması çok supriz değil
Rabb herkesin emeklerinin karşılığını versin

Amiiinn canım inşaallah. Rabbim çabalayan herkese o güzel duyguyu tattırır inşaallah

Amiiinn canım inşaallah. Rabbim çabalayan herkese o güzel duyguyu tattırır inşaallah
Aminn.. bende düşürmekten kaybetmekten okadar yoruldum ki.. yine keşke demiyorum
Rabbim bende nasibi oakdar kılmış ne gelir elimden.. benm için okadar zor ki yeniden denemek.. ama bunları topladım bı kenara attım izin vermiyorum beni meşgule etmesine..
Anladım ki ne yapsam da nasibim kadar elimde kalan. Amin inşallah canim

Bu düşüncelerin sana bebeğini getirir insaallah. Senin yaşadığın bambaşka bişey. O tadı alıyosun, o fikre alisiyosun.. eminim ki bu çok aci biseydir. Rabbim sabrini bol versin. Inanmaktan denemekten hiç vazgeçme. Rabbim bir yoluna koymustur insaallah. Hepimizin kanayan yarasi ayrı hepimizin imtihanı ağır. Buna bin şükür. Yıllar sonra geriye dönüp baktığımızda tebessümle anarız inşaallah ❣

Yine Rabbim dilerse olacak canim. Ama elimizden gelen bu.. nabalim hayat devam ediyor yeni ümitler yeni tedaviler o kalbi atan tek bir bebiş için...
Yani hiç olmassa bu süreçleri güzel geçirmeye çalışalım olmassada nasip nabalm
Amin amin inşallah seneye hepimiz.burda daha güzel müjdeler paylaşırız.

Insaallah canim insaallahh. Rabbimin izniyle arka arkaya verelim bu hayrli güzel haberi inşaallah

Reactions: H M
Insaallah canim insaallahh. Rabbimin izniyle arka arkaya verelim bu hayrli güzel haberi inşaallah
Bende Ocak ayında düşünüyorum
Geçen ocak ayinda düşük yaptım bu Ocak ayı inşallah güzel olur ama nasıl olcak muallak tabi uçağı filan nasıl ayarlicaz. Bide rahim filmi var sknti cikicakmi o meçhul

Evet kızlar çok haklısnzu , 1 tane yumurta bir tane sperm yetiyor bize ama ne yapayım elimde değil .Ben zaten takıntılı bir insanım , ister istemez üzülüyorum .Hziranda 10 olgun yumurtam varken bu ay en fazla 6 tane olacak .Birde eşimde sorun var , embriyolar nasıl olacak bilmiyorum .Daha önceki tedavimde 10 yumurtadan 1 tane blast olabilmişti gerçi onu da sperm kalitesine bağladılar .İnanın hiç bilmiyorum , kafam Allak bullak

İşte sperme de kalıyor is biraz.. ama dur bakalım kontrolün son günü bana artacak gibi geldi.

Nerde baslayacaksin canim. Seninde erkek kaynaklı idi degil mi. Bende nasip olursa ocakta başlayacağım. Kapanmasin diye dua ediyorum Sürekli

Nerde baslayacaksin canim. Seninde erkek kaynaklı idi degil mi. Bende nasip olursa ocakta başlayacağım. Kapanmasin diye dua ediyorum Sürekli
Ben dondurulmusumu deneyecegim canim son dondurulmuslarimi.
Gerekirse sora biraz dinlenip yeniden başlayacağım. Şuan yeniden başlamayacagim İstanbul'da görüyorum tedavimi canim

Ben dondurulmusumu deneyecegim canim son dondurulmuslarimi.
Gerekirse sora biraz dinlenip yeniden başlayacağım. Şuan yeniden başlamayacagim İstanbul'da görüyorum tedavimi canim
Çok iyi dondurulmuş embriyon varmış ne güzel. Hayrlisyla can olur inşaallah.

Böyle küçük foliküller de sonradan atak yapabiliyor mu kızlar ?İnanın ağlamaktan helak oldum eve geldim geleli .Annemle babamın moralini ayrı bozdum , eşimi aradım onun moralini ayrı bir bozdum , hala daha da ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…