- 25 Ekim 2019
- 781
- 789
- 103
- 31
Sonradan dahil oluyorum ama kaç mm folikullerin hergun doktorum bana 2 4 cm arası buyur demisti kaçıncı günün bugün birde bana doktorum 4 günlük bi iğne vermişti baktı ki tam istediği gibi değil aynı iğneden 4 daha ayriyeten vermiştiBöyle küçük foliküller de sonradan atak yapabiliyor mu kızlar ?İnanın ağlamaktan helak oldum eve geldim geleli .Annemle babamın moralini ayrı bozdum , eşimi aradım onun moralini ayrı bir bozdum , hala daha da ağlıyorum
Inan kendine eziyet ediyorsun. Benimde 3 tedavimde de öyleydi geriden gelen yumurta var demişlerdi ve ona göre bi uygulama yaptı doktor. İlaçların dozunu arttrdi ve süreci biraz fazla tuttu. Senin için önemli olan sperm. Yumurtanin azlığına çokluğuna takılma. Suan çok yumurtan olup dölleyecek hic spermin olmadiktan sonra neye yarar kiiBöyle küçük foliküller de sonradan atak yapabiliyor mu kızlar ?İnanın ağlamaktan helak oldum eve geldim geleli .Annemle babamın moralini ayrı bozdum , eşimi aradım onun moralini ayrı bir bozdum , hala daha da ağlıyorum
12 küsür 1 tane 10 küsür 1 tane .7,5 2 tane .Bunlar en büyükleri .Diğerlerinin boyutlarını söylemedi .Küçükler dedi.2 gün daha aynı şekilde kullanacağım zaten doz yüksek , sonra dozum düşüyorSonradan dahil oluyorum ama kaç mm folikullerin hergun doktorum bana 2 4 cm arası buyur demisti kaçıncı günün bugün birde bana doktorum 4 günlük bi iğne vermişti baktı ki tam istediği gibi değil aynı iğneden 4 daha ayriyeten vermişti
Bilmiyorum canım hemşireyi aradım az önce tedaviyi iptal mi etsek bu ay dedim .Doktorla görüştürecek beni .Inan kendine eziyet ediyorsun. Benimde 3 tedavimde de öyleydi geriden gelen yumurta var demişlerdi ve ona göre bi uygulama yaptı doktor. İlaçların dozunu arttrdi ve süreci biraz fazla tuttu. Senin için önemli olan sperm. Yumurtanin azlığına çokluğuna takılma. Suan çok yumurtan olup dölleyecek hic spermin olmadiktan sonra neye yarar kii
Niye böyle oldu anlamıyorum Ya .Kendimi toparlayamıyorum .Keşke bu ay başlamaSaydım diyorum kendi kendimeCanım bence çok fevri davranıyorsun biraz sabret bekle Rabbim yeterki ol demiş olsun bu kadar gelmişsin bence tedavini iptal etme zaten öyle bir durum olsa doktorun söylerdi sana
Neden yumurtanin cok olmasını istiyorsun ki. Sonucta 1yumurta sperm yeter. Sen en iyisini bilirsin ama o kullandığın ilaçlar boşa gidecek. Ve bir sonraki tedavi de daha kötüsünün olmayacağı ne malûmNiye böyle oldu anlamıyorum Ya .Kendimi toparlayamıyorum .Keşke bu ay başlamaSaydım diyorum kendi kendime
Sanki ne kadar az yumurta o kadar az embriyo hatta hiç embriyo olmama ihtimali diye düşmüyorum .Yanlış mı düşünüyorumNeden yumurtanin cok olmasını istiyorsun ki. Sonucta 1yumurta sperm yeter. Sen en iyisini bilirsin ama o kullandığın ilaçlar boşa gidecek. Ve bir sonraki tedavi de daha kötüsünün olmayacağı ne malûm
Bence yanlış düşünüyosun. Sperm olmadıktan sonra fazla yumuurtanin ne önemi var ki. Tamam dölleme oluyor sizde ama eşinin değerleri çok düşük. Ilerletmiyor. Bi önceki tedavinde o kadar toplandı da ne oldu. Sadece 2 kez transfer olabildin. Bence yumurtayi at bi kenara. Şunu anla sizde sperm daha önemli. Bak daha kötüleri var. 3 tedavimde sadece 1 defa transfer oldum süreçlerimi biliyorsun. Bana şuan tedaviye baslayacaksin 1 yumurtan oluşacak ama eşinin 1tane re olsa canlı sperm çıkacak deseler ve tutacağını bilsem zerre üzülmem.Sanki ne kadar az yumurta o kadar az embriyo hatta hiç embriyo olmama ihtimali diye düşmüyorum .Yanlış mı düşünüyorum
Böyle deme olumlu olarak bak durumlara canım düşün ya o kadar igneye rağmen ya oluşmasaydı onu düşünüp kendini üzmek yerine kaliteli olsun benim olsun az olsun deNiye böyle oldu anlamıyorum Ya .Kendimi toparlayamıyorum .Keşke bu ay başlamaSaydım diyorum kendi kendime
Ah canım keşke tutacağını bilsem üzülür müyüm hiç ..Ama işte ne bileyim eşimin spermleri iyileşti dedik bu seferde benim yumurtalar azalmış .Vardır Allah’ın bir bildiği tabi ama ben hiç böyle hesap etmemiştim .Belki bende hiç transfer olamayacağım hiç bilmiyorumBence yanlış düşünüyosun. Sperm olmadıktan sonra fazla yumuurtanin ne önemi var ki. Tamam dölleme oluyor sizde ama eşinin değerleri çok düşük. Ilerletmiyor. Bi önceki tedavinde o kadar toplandı da ne oldu. Sadece 2 kez transfer olabildin. Bence yumurtayi at bi kenara. Şunu anla sizde sperm daha önemli. Bak daha kötüleri var. 3 tedavimde sadece 1 defa transfer oldum süreçlerimi biliyorsun. Bana şuan tedaviye baslayacaksin 1 yumurtan oluşacak ama eşinin 1tane re olsa canlı sperm çıkacak deseler ve tutacağını bilsem zerre üzülmem.
Bence olumsuz herşeyi at bir kenara. Vardır bir hayr. Inan moralini yüksek tut. Gör bak daha iyi ilerler süreç.Ah canım keşke tutacağını bilsem üzülür müyüm hiç ..Ama işte ne bileyim eşimin spermleri iyileşti dedik bu seferde benim yumurtalar azalmış .Vardır Allah’ın bir bildiği tabi ama ben hiç böyle hesap etmemiştim .Belki bende hiç transfer olamayacağım hiç bilmiyorum
Canim biliyorum ne kadar uzulme desek te uzuleceksin ben de senin gibi takarım kafama herseyi...ama ya hic olmasaydi bak hem 4 tane guzel gelişiyor arkadan da 1 2 tane gelir bence hepsini de alırlar daha ilk kontrole gittin dur bakalım birden büyürler belki de..bir daha ne zaman cagirdiKızlar bu yumurta rezervi 4-5 ayda azalır mı ya ?O kadar canım sıkkın ki
Cok sevindim csnim insallah her sey cok guzel olacakKızlar bugün doktora gittimdoktor size prp yapılmasına gerek yok. Yan etkisi de çok ve yaşınız çok genç, son seçenek o olur. Hemen yapalım denmez dedi. Eski merkez hemen yapalım demişti. Ayrıca eşime hemen urologa gidiyorsun dedi ve yıgınla kan tahlili verdi, sperm analizi yaptırdı. Kan sonuçları cikinca eşim urologla gorusucek ayrıca geçen merkezde yaptırdığımiz sperm dna fragmantasyon testine gerek yok. Yaşınız genç alkol sigara yok, genetikler iyi, gereksiz tahlil dedi. Üstüne embriyolari genetiğe yollama olayını sordum, sizde hiç gerek yok sizin genetik iyidir, yapmayız dedi. Geçen merkez yeni tedavi olarak bunu önermişti ayrıca en az 2 ay takviye kullanicaz sonra başlayıp başlamayacagimiza karar vericez dedi. Öyle hemen olmaz dedi ayrıca bizim dondurulmuş embriyolar cozulunce gelişmedi dedim. Bazı sperm kaynaklı sorunlarda dondurma yapmak embriyolari negatif etkileyebiliyor size mutlaka taze transfer yapacak dedi içimize sındi başladık kızlar
Olqbilir tabi bende de hep farklı idi büyüklükleri en büyüğü en küçüğü hepsi 6 taneydi önden 2 tanesi hızlı gelişti ama opuda hepsi toplandi hic belli olmuyor cnm birden buyuyuverirlerBöyle küçük foliküller de sonradan atak yapabiliyor mu kızlar ?İnanın ağlamaktan helak oldum eve geldim geleli .Annemle babamın moralini ayrı bozdum , eşimi aradım onun moralini ayrı bir bozdum , hala daha da ağlıyorum
Merhaba hosgrldin cnm..insallah ilk denemede kavuşursun kuzuna kac yaşındasın nerde başlayacaksın tedaviyeMerhaba kızlar bende bi sonra ki adet döneminde başlamayı düşünüyorum nasıl anlatayım çok farklı ben çok bekledim bugünleri çok çaba sarfettim tedavi için para biriktirmemz gerekiyodu borclarımız vardı 1 senedir tüp bebekden başka çarem olmadığımı bile bile bekledim sonra ise girdim hergun 5 saatim yollarda gidiyo sabah 6 da çıkıp akşam 10 da girdim eve ama biseyler yaptığım için çok mutluydum hergun bir adım daha yaklaşıyo hissediyordum bebeğime bu biriktirme olayını hızlandırmamiz gerekiyodu istediğime ulaşabilmek için şimdi ıyi kötü toparladık parayı benim çok mutlu olmak gerekmiyor mu niye böyle endişeliyim niye korkuyorum. Bilmiyorum bi yanım on hazırlık yap diyo tedaviye başlamadan sağlıklı beslen spor yap araştır ne iyi gelirmiş ne kolaylaştırırmıs diye sonra alıyorum telefonu elime Allah ne demisse o olur nasip de varsa zaten olur derken buluyorum kendimi 1
Kuzum doktor aradı görüştüm.Salıydı kontrolüm pazartesi gel dedi .Daha yumurta sayısı hakkında kesin birşey diyemeyiz dedi .Arkadan gelenlerden büyüyenler olabilir felan dedi .Ama senin psikolojin çok önemli bırakmak istersen birşey diyemem dedi .Daha önce 10 tane olmuş ama sonuç alamayınca sayını bir önemi kalmıyor dedi .Bilmiyorum çok kararsızımOlqbilir tabi bende de hep farklı idi büyüklükleri en büyüğü en küçüğü hepsi 6 taneydi önden 2 tanesi hızlı gelişti ama opuda hepsi toplandi hic belli olmuyor cnm birden buyuyuverirler
Salıydı canım pazartesiye aldılar .Ben böyle konuşuncaCanim biliyorum ne kadar uzulme desek te uzuleceksin ben de senin gibi takarım kafama herseyi...ama ya hic olmasaydi bak hem 4 tane guzel gelişiyor arkadan da 1 2 tane gelir bence hepsini de alırlar daha ilk kontrole gittin dur bakalım birden büyürler belki de..bir daha ne zaman cagirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?