Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Belirsizlik daha kotu bide biliyormusun
Yıllarca tedavi görmüyorsun ama başlamak isteyince de sabırsızlanıyorsun seninde o misal. İnşallah başlarsın hayırlısıyla canim benm
Kesinlikle..
Ne zaman adim atsam durdu. Su hastane kapisindan içeri bi girebilseydim die dalga geciodum artik. Insallah canim

Bilmem hic soylemediler. Ama birinin yumurta toplama o gun olmasi gerek mutlaka dielim o nolcak. Belkide acik olabilir, bu ihtimaller icin
Canım o durumda kliniği o hasta için açıyorlar. Başka hasta almıyorlar sadece işlemi yapıp çıkıyorlar. Benim de opu öyle denk gelmişti

Canım o durumda kliniği o hasta için açıyorlar. Başka hasta almıyorlar sadece işlemi yapıp çıkıyorlar. Benim de opu öyle denk gelmişti
Denk gelmez insallah diye beklicem o zmn
Bu tatil persembeden mi baslicak acaba, nette 3 gun yazio cuma ve hafta sonu die. Genelde hep 4 gun tatil die konusuluyo ama bilemedim

Denk gelmez insallah diye beklicem o zmn
Bu tatil persembeden mi baslicak acaba, nette 3 gun yazio cuma ve hafta sonu die. Genelde hep 4 gun tatil die konusuluyo ama bilemedim
Gideceğin yer özelse o kadar uzun kapalı kalmaz, onlar devam ederler. Sen hiç endişe etme. Ona göre ayarlama yapıyorlar zaten

Gideceğin yer özelse o kadar uzun kapalı kalmaz, onlar devam ederler. Sen hiç endişe etme. Ona göre ayarlama yapıyorlar zaten
Evet ozel, bi arkadas yilbasi kapanabilirmis yazinca aklima geldi bide adete bakim dedim. Soru isaretleri basladi hemen tabi saol canim

Gerçekten çok pahalıymış canım, ben aylardır folik asit kullanıyorum içinde herşey var ama vitaminler falan.. bu aldıkların tam olarak neler canım yani ne işe yarıyor?
Canım içeriklerini tam bilmiyorum bunlara ek zaten Folik asitte kullanıyorum. Bunlar yumurta kalitem artsın diye verdi doktor. Benim çok yumurtam yok amh düşüklüğü var bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…