- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Kesinlikle..Belirsizlik daha kotu bide biliyormusun
Yıllarca tedavi görmüyorsun ama başlamak isteyince de sabırsızlanıyorsun seninde o misal. İnşallah başlarsın hayırlısıyla canim benm
Canım o durumda kliniği o hasta için açıyorlar. Başka hasta almıyorlar sadece işlemi yapıp çıkıyorlar. Benim de opu öyle denk gelmiştiBilmem hic soylemediler. Ama birinin yumurta toplama o gun olmasi gerek mutlaka dielim o nolcak. Belkide acik olabilir, bu ihtimaller icin
Denk gelmez insallah diye beklicem o zmnCanım o durumda kliniği o hasta için açıyorlar. Başka hasta almıyorlar sadece işlemi yapıp çıkıyorlar. Benim de opu öyle denk gelmişti
Güzel haberler gelir inşallah canımYok canım aramadılar .Pazartesi arayacağız demişlerdi
Ayın kacina denk geliyor tam olarak kızlar.Denk gelmez insallah diye beklicem o zmn
Bu tatil persembeden mi baslicak acaba, nette 3 gun yazio cuma ve hafta sonu die. Genelde hep 4 gun tatil die konusuluyo ama bilemedim
Gideceğin yer özelse o kadar uzun kapalı kalmaz, onlar devam ederler. Sen hiç endişe etme. Ona göre ayarlama yapıyorlar zatenDenk gelmez insallah diye beklicem o zmn
Bu tatil persembeden mi baslicak acaba, nette 3 gun yazio cuma ve hafta sonu die. Genelde hep 4 gun tatil die konusuluyo ama bilemedim
31 i cumaAyın kacina denk geliyor tam olarak kızlar.
Sen ne zaman düşünüyorsunGideceğin yer özelse o kadar uzun kapalı kalmaz, onlar devam ederler. Sen hiç endişe etme. Ona göre ayarlama yapıyorlar zaten
Evet ozel, bi arkadas yilbasi kapanabilirmis yazinca aklima geldi bide adete bakim dedim. Soru isaretleri basladi hemen tabiGideceğin yer özelse o kadar uzun kapalı kalmaz, onlar devam ederler. Sen hiç endişe etme. Ona göre ayarlama yapıyorlar zaten
Sadece 1 inde kapalı olur benceEvet ozel, bi arkadas yilbasi kapanabilirmis yazinca aklima geldi bide adete bakim dedim. Soru isaretleri basladi hemen tabisaol canim
İnşallah canımGüzel haberler gelir inşallah canım
Daha 1 aylık takviye ilacım var canım. Eşim de ocakta tekrar hasar testi yaptıracak. Ocak sonu başlamayı umut ediyorumSen ne zaman düşünüyorsun
Memnunmusun cnm hangi asamadasin fiyat ne aldininCanım ben şu an medicalpark Bahçelievler de tedavi görüyorum
Canım içeriklerini tam bilmiyorumGerçekten çok pahalıymış canım, ben aylardır folik asit kullanıyorum içinde herşey var ama vitaminler falan.. bu aldıkların tam olarak neler canım yani ne işe yarıyor?
Hadi inşallah hayırlısı olsun canımDaha 1 aylık takviye ilacım var canım. Eşim de ocakta tekrar hasar testi yaptıracak. Ocak sonu başlamayı umut ediyorum
Karantinam yarın bitiyor. Çarşamba başlıyorum inşallahHadi inşallah hayırlısı olsun canım
Gözlerim seni arıyor yürüyüşe gelsene
Canım benim üzülme demek manasız biliyorum. İnşallah olan yumurtalar güzel ilerler. Sen elinden geleni yaptın, bundan sonrası takdir.Kızlar aradılar ama pek iyi değil malesef .İnşallah 5.güne gidebilirler pek keyfim yok
Hadi ya kaç tanesi peki. Dur hemen üzülme yahuKızlar aradılar ama pek iyi değil malesef .İnşallah 5.güne gidebilirler pek keyfim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?