Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Kuzuş sanki herkes kalıyor da bir ben kaldım gibi benden sonra evlenip çocuğu olanları yazdım geçenlerde. Büyük bir köy kurulacak kadar bebe olmuş çevremde
Ah ah öyle deme
İşte biz o 10 kişiiden tek kişiler olduk canim imtihan şaşarmi şaşmaz buda bizim hayatımıza kazınmış bir sınav.

İnşallah canım herşey nasip haklısın .Benim bu stresim nasıl bitecek bilmiyorum hiç İnançlı bir insanım ama neden böyle oluyor bilmiyorum
Ben tedaviye nasıl başladım bliyormusun bilincaltim için yumurtalıkların vs için bilinçaltı teknik seansları aldım tek başıma da yaptım.
Heyecan stres tabiki normal olağan şeyler ama aşırısi kimseyi bir yere götürmez

Dur bakayım o seanslara bende bi .Bu tedavi için değil ben genel olarak aşırı takıntılı bir insanım

Ogretmennhanimm canım kafandaki soruları çok iyi anlıyorum.. en heyecanlı bekleyiş belki yumurta döllenme süreci, transferden sonra bile bu kadar beklentiye girmiyor insan.. Benim de 12 yumurta toplandı 7si olgun 7 si de döllendi dediler ama son gün 1 tane kaldı malesef. Doktor detaylı bir açıklama yaptı gittiğimde. Aslında 7 si de döllendiğinde bile yumurta da az da olsa olmamasıngereken şeyler olduğunu (bozukluk yada şekil değişikliği) söyledi. Her gün de hücre bölünmelerine bakıp gününü takip ediyor mu diye bakıyorlar bir de çok daha detaylı bazı şeylere bakıyorlar.. benim ilk tedavimde de yine aynısı olmuştu ilk baş sayı iyiydi ama elinizde 1 tane kalmıştı. Eşimin morfolojisi 0 bazı değerleri de çok iyi değil ama bize takviye bir ilaç için demedi aynı şekilde bana da şunu kullan bunu kullan demedi. Gerçi siz kullanmışsınız bu sefer. İnşallah 5. Güne giden sayın çok olsun emeklerinizin karşılığını alın Ama ben sonraki tedavime kadar hem eşime hem kendime ilaç araştırıyorum ne kullanabilirim diye. Belki faydası olur.

Canım İnan hem önceki tedavimde hem bu tedavimde eşimde bende takviye kullandık ama sonuç değişmiyor .Stres mi etkiliyor yoksa olan bu mu bilmiyorum .Gerçekten çok yoruldum .Yaza kadar ara vermek istiyorum artık , tahammülüm kalmadı .Ya 1 tane olsun benim olsun istiyorum ama o 1 tane kalacak mı oda muallakta şimdi

İçini ferah tut canım. Sayın şu an kötü değil zaten. Stres emin ol etkiliyor. Kendini rahatlacak şeyler yap ve bu işlerin senin elinde %100 olmadığını kabullen rabbimin istediği zamanda olacak o yüzden kendini yıpratma sakın
bir de hangi takviyeleri kullandığını paylaşabilir misin? Kendin için

Canım kendin için prowomen kullanabilirsin en iyisi o gibi .Yumurta kalitesini baya artıyor ama. 3 ay düzenli kullanmak gerek bildiğim kadarıyla .Birde d vitamini damla olarak ek olarak da omega 3 kullan .Sağlıklı beslen yeter inşallah .Imprly diye bir takviye var onu da deneyebilirsin.Ama inşallah gerek olmaz o 1 embriyo tutunur sana

Canım teşekkür ederim Amin inşallah hepimize tutunsun yavrucuklar

Benim de yarın rahim filmim var.
Randevu bulamadım resmen kızlar herkes takipli hastaları ile ilgileniyor sadece..
Rica ettim kirmadilar iyi bı yer buldum.sukur inşallah temiz çıkar sonucum.artik.geriye adeti beklemek.kaliyor bı zeval olmassa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…