Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Canım üzüldüm senin adına neden öyle olduğuna dair doğru düzgün bir şey de demiyorlar malesef. Hangi takviyeleri kullanıyorsun peki
bunlari kullanıyorum canim bir de solgar soya ekstresi..bu gittiğimde 1 ilac daha yazdi ek olarak ama almadık daha adını hatırlamıyorum hic.

Anladim 10 da 2 oldu yani bakalim simdi kac olacak insallah cok daha fazla olur..

Merhaba canim hosgeldin..dondurulmuş kalmasi büyük şans.. insallah sıkı sıkı tutunur bu kez melegin

Gerçekten çok pahalıymış canım, ben aylardır folik asit kullanıyorum içinde herşey var ama vitaminler falan.. bu aldıkların tam olarak neler canım yani ne işe yarıyor?

Arkadaşlar merhaba, Ben de geçtiğimiz aylarda tüp bebek sürecine başladım, şu an hamileyim. :) Umarım herkesin süreci olumlu olur, olmasa da yılmak yok inşAllah. Süreç maddi manevi zor gerçekten, benim tedavim bitti ama elimde açılmamış iki kutu Crinone Jel ve bir kutu Oksapar kaldı. Hem dolapta yer kaplamasın, hem de bir başkasına bir faydam olsun diye aldığım fiyatın aşağısına vereceğim. İsteyen olursa mesaj atabilirsiniz.

Deme öyle şeyler kız zaten bekleyip duruyoruz

Evet canım nasip olursa 4.ye başlayacağım. Senin dondurulmuştu değil mi ? Rabbim sana tutunmayı nasip etsin insaallah
Bende 4ncu işte canim.
Aynen dondurulmuş benimde son artık bitiyorlar dondurulmuslarim.. nasib.nabalim inşallah bu sefer tutunur sağlıkla gelirler annesine

Bende 4ncu işte canim.
Aynen dondurulmuş benimde son artık bitiyorlar dondurulmuslarim.. nasib.nabalim inşallah bu sefer tutunur sağlıkla gelirler annesine
Insaallah canım bir umutla bekliyoruz. Rabbim insaallah guzellestiriyordur. Inşaallah tutunur sana bebeğin insaallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…