Ay inşallah. 2nci kez cekilicem bakalim ama heyecanlandım ,İnşallah güzel sonuç alırsın canım
Anestezili mi canımAy inşallah. 2nci kez cekilicem bakalim ama heyecanlandım ,
Evet canim öyle yaptırmıştım oncedende şimdide öyle yapacagim riske atmak istemiyorum. Acıya dayanikliyim ama yinede olsunAnestezili mi canım
İnşallah canim..bence guzel çıkacakBenim de yarın rahim filmim var.
Randevu bulamadım resmen kızlar herkes takipli hastaları ile ilgileniyor sadece..
Rica ettim kirmadilar iyi bı yer buldum.sukur inşallah temiz çıkar sonucum.artik.geriye adeti beklemek.kaliyor bı zeval olmassa
Morali bozuldu sanırım o yüzden hesabi Pasifledi..insallah guzel haberlerle gelirKızlar maalesef ki bence olumsuz durum oldu.gitti..
İnşallah nasip neyse o olur ben cekineyim deİnşallah canim..bence guzel çıkacak
İnşallah ya bizi görüyorsa dışardan söylemiş olalım. Hicbirsey onun sağlığından önemli değil inşallah emekleri boşa gitmezMorali bozuldu sanırım o yüzden hesabi Pasifledi..insallah guzel haberlerle gelir
Benim de gün boyu aklımdan çıkmadı. Burada birbirimizi tanımasak da kalpten dua ediyoruz. İnşallah öğretmennhanım arkadaşımız da bebeğini kucağına alınır.İnşallah ya bizi görüyorsa dışardan söylemiş olalım. Hicbirsey onun sağlığından önemli değil inşallah emekleri boşa gitmez
Ocağa az kaldı kuzum, inşallah güzel olacakİnşallah nasip neyse o olur ben cekineyim desonrada ocağı bekleyeceğiz artık bı zeval olmassa
İnşallah ya canim aminnnnBenim de gün boyu aklımdan çıkmadı. Burada birbirimizi tanımasak da kalpten dua ediyoruz. İnşallah öğretmennhanım arkadaşımız da bebeğini kucağına alınır.
İnşallah hep beraber olsunOcağa az kaldı kuzum, inşallah güzel olacak
Morali bozuldu sanırım o yüzden hesabi Pasifledi..insallah guzel haberlerle gelir
Canım bende meraklanmaya başladım. Yarın transfer olacaktı. Inşaallah iyidirrrrBütün gece Ogretmennhanimm gördüm rüyamda. İnsallah sağlığı ve kendi iyidir
Canım çektirdin mi. Nasıl cıktı sonucun. Doktor benden de tekrar istedi 1 sene olmuş cekileli. Gerek var mi anlamadımBenim de yarın rahim filmim var.
Randevu bulamadım resmen kızlar herkes takipli hastaları ile ilgileniyor sadece..
Rica ettim kirmadilar iyi bı yer buldum.sukur inşallah temiz çıkar sonucum.artik.geriye adeti beklemek.kaliyor bı zeval olmassa
Çektirdim canim sonucum temiz çıktıCanım çektirdin mi. Nasıl cıktı sonucun. Doktor benden de tekrar istedi 1 sene olmuş cekileli. Gerek var mi anlamadım
Yok canim öyle birseylerim olmadı. Polip olabilir cektir dedi. Ama oda ultrasonda görülür diyolar. O yüzden bi kararsız kaldim cektirmekte. Sevindim canim temiz gelmesine ocakta transfer olacaksin inşaallahÇektirdim canim sonucum temiz çıktı
Senin çok erkenmis neden istedii hemen düşük kürtaj vs mi oldun? Benm 3 4 sene olduğu için cekineli birde kürtaj vs geçtiği.icin başımdan tekrar çekildim.
Öyle düşünüyorum canım ama bakalım diğer herşey yolunda giderse inşallahYok canim öyle birseylerim olmadı. Polip olabilir cektir dedi. Ama oda ultrasonda görülür diyolar. O yüzden bi kararsız kaldim cektirmekte. Sevindim canim temiz gelmesine ocakta transfer olacaksin inşaallah
Canim polipte yokÖyle düşünüyorum canım ama bakalım diğer herşey yolunda giderse inşallahpolip var madem histereskopi yapsin
Kaçıncı denemen peki bu? 1 senelik rahim filmi gayet taze bı tektik yani sürekli evrim geçirmiyor rahim benceCanim polipte yokyani bana sen cektir bi bakalım diyor. Çünkü kadinlarda olabiliyormuş. Şükür başıma boyle bisey gelmedi ama 1sene olmus daha cektir demesi tuaf geldi biraz
4.olacak canim nasipse. Yani bide polip olsa ultrasonda gorulebiliyormus. Bilmiyorm ama cektirmeyecgim gibiKaçıncı denemen peki bu? 1 senelik rahim filmi gayet taze bı tektik yani sürekli evrim geçirmiyor rahim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?