Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Canım sil baştan başlayacağım inşaallah. Farklı bi merkezde başlıyorum. Transfer olabilecek embriyom olmuyor maalesef. Inşaallah hayrlisyla bu defa olurda transfer olabilirim
Olsun inşallah Rabbim büyük erteliyorsa vardır bı sebebi engellerinin kalkar inşallah kucağımıza alırız

Kur vs ilac yada farklı bı yöntem deneyecekmisiniz
Bizimki erkek infertilitesi canım. Bende şükür çok bi sorun yok amh biraz düşük. Eşim suan sadece ilac kullanıyor. Çok kür denedim ama bize hiç faydası olmuyor. O yüzden bi tane takviye ilaç kullaniyor sadcece

Evet canlar Kimler ocak şubat tup bebeğe baslayacak hadi gelin :)
İyi akşamlar ben 41 yaşındayım ve 15 yıl önce 3 aşılama ve 1 tüp bebek denememiz var sonuç negatif oldu sonrada bütün tedavileri bıraktık artık alışmıştık bu duruma ama şimdi yeniden denemeye karar verdik ve Kasım ayında ilk muayene oldu sonra adetimin 2. Günü gittik ve kistin kaybolmadığını öğrendik şimdi kist için dkontrol hapı kullanıyorum bu ayın sonunda tekrar gidicez ve kist kaybolmadıysa şırıngayla içi boşaltılacak ve nasipse tedaviye başlanıcak hepimiz için hayırlısı olsun inşaallah umutla yürüdüğümüz bu yolda hüzünle döndürmesin rabbim

Canım Hosgeldin umarım çok güzel sonuçlar alırsın

Kızlar dün bizde hastanedeydik. Eşimde gene varikosel çıktı 4 yıl önce ameliyat olmuştu, tekrarlamis. Ama sayımız 200 bin olduğu için varikosel ameliyatından sonra sperm sayısı sifirlanabilir dedi urolog. O yüzden şimdi takviye alıyor 2 ay sonra tekrar sperm testi verıcek, eğer hareket biraz attıysa tup bebek yoksa sperm dondurma ve ameliyat olucak. Sımdı bir kaç haber okudum, uzmanlar mutlaka önce varikosel ameliyatı sonra tup bebek diyor. Sizin bu konuda fikriniz var mı, yani tup bebek yapalım mı önce ameliyat mı olalım

Varikosel değeri çok yüksek değilse ameliyat gerekmeyebilir. İnşallah öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…