Aynı hastanedemiydin hep4.olacak canim nasipse. Yani bide polip olsa ultrasonda gorulebiliyormus. Bilmiyorm ama cektirmeyecgim gibi
Canım sil baştan başlayacağım inşaallah. Farklı bi merkezde başlıyorum. Transfer olabilecek embriyom olmuyor maalesef. Inşaallah hayrlisyla bu defa olurda transfer olabilirimAynı hastanedemiydin hep
Peki nabicaksin baslayacakmisin dondurulmusun varmi
Olsun inşallah Rabbim büyük erteliyorsa vardır bı sebebi engellerinin kalkar inşallah kucağımıza alırızCanım sil baştan başlayacağım inşaallah. Farklı bi merkezde başlıyorum. Transfer olabilecek embriyom olmuyor maalesef. Inşaallah hayrlisyla bu defa olurda transfer olabilirim
Farklı birşey denedinmi hiç bu ay.Insaallah hayrlisyla hepimize nasip olur
Kur vs ilac yada farklı bı yöntem deneyecekmisinizNe gibi canım ilac takviyesi olarak mi
Bizimki erkek infertilitesi canım. Bende şükür çok bi sorun yok amh biraz düşük. Eşim suan sadece ilac kullanıyor. Çok kür denedim ama bize hiç faydası olmuyor. O yüzden bi tane takviye ilaç kullaniyor sadceceKur vs ilac yada farklı bı yöntem deneyecekmisiniz
Ney tam olarak sorun peki canimBizimki erkek infertilitesi canım. Bende şükür çok bi sorun yok amh biraz düşük. Eşim suan sadece ilac kullanıyor. Çok kür denedim ama bize hiç faydası olmuyor. O yüzden bi tane takviye ilaç kullaniyor sadcece
GlobozospermiNey tam olarak sorun peki canim
İyi akşamlar ben 41 yaşındayım ve 15 yıl önce 3 aşılama ve 1 tüp bebek denememiz var sonuç negatif oldu sonrada bütün tedavileri bıraktık artık alışmıştık bu duruma ama şimdi yeniden denemeye karar verdik ve Kasım ayında ilk muayene oldu sonra adetimin 2. Günü gittik ve kistin kaybolmadığını öğrendik şimdi kist için dkontrol hapı kullanıyorum bu ayın sonunda tekrar gidicez ve kist kaybolmadıysa şırıngayla içi boşaltılacak ve nasipse tedaviye başlanıcak hepimiz için hayırlısı olsun inşaallah umutla yürüdüğümüz bu yolda hüzünle döndürmesin rabbimEvet canlar Kimler ocak şubat tup bebeğe baslayacak hadi gelin :)
Canım Hosgeldin umarım çok güzel sonuçlar alırsınİyi akşamlar ben 41 yaşındayım ve 15 yıl önce 3 aşılama ve 1 tüp bebek denememiz var sonuç negatif oldu sonrada bütün tedavileri bıraktık artık alışmıştık bu duruma ama şimdi yeniden denemeye karar verdik ve Kasım ayında ilk muayene oldu sonra adetimin 2. Günü gittik ve kistin kaybolmadığını öğrendik şimdi kist için dkontrol hapı kullanıyorum bu ayın sonunda tekrar gidicez ve kist kaybolmadıysa şırıngayla içi boşaltılacak ve nasipse tedaviye başlanıcak hepimiz için hayırlısı olsun inşaallah umutla yürüdüğümüz bu yolda hüzünle döndürmesin rabbim
Varikosel değeri çok yüksek değilse ameliyat gerekmeyebilir. İnşallah öyledir.Kızlar dün bizde hastanedeydik. Eşimde gene varikosel çıktı4 yıl önce ameliyat olmuştu, tekrarlamis. Ama sayımız 200 bin olduğu için varikosel ameliyatından sonra sperm sayısı sifirlanabilir dedi urolog. O yüzden şimdi takviye alıyor 2 ay sonra tekrar sperm testi verıcek, eğer hareket biraz attıysa tup bebek yoksa sperm dondurma ve ameliyat olucak. Sımdı bir kaç haber okudum, uzmanlar mutlaka önce varikosel ameliyatı sonra tup bebek diyor. Sizin bu konuda fikriniz var mı, yani tup bebek yapalım mı önce ameliyat mı olalım
Sanırım yüksek canım. Doktor ameliyat olmalısın ama riskli demiş. Ameliyatla değerin sifirlanabilir demişVarikosel değeri çok yüksek değilse ameliyat gerekmeyebilir. İnşallah öyledir.
Tese ile sperm elde etme imkanları yok mu?Sanırım yüksek canım. Doktor ameliyat olmalısın ama riskli demiş. Ameliyatla değerin sifirlanabilir demiş
Ikinci kez olduğu için mi sıfırlanabilirmis. Benim eşimde 2 sene önce olmuştuSanırım yüksek canım. Doktor ameliyat olmalısın ama riskli demiş. Ameliyatla değerin sifirlanabilir demiş
Zaten ameliyat olmadan önce sperm dondurucaz, ne olur ne olmaz diye dondurup saklayacağız ki ilerde teseye gerek kalmasınTese ile sperm elde etme imkanları yok mu?
Bilmiyorum nedenini canım. Sadece çok hassas bir ameliyat, çok ince damarlar var demiş, sanırım damarlarda yanlış bağlanırsa sifirlanabilir gibi bişey demişIkinci kez olduğu için mi sıfırlanabilirmis. Benim eşimde 2 sene önce olmuştu
Birsey sorucam, size tup bebek doktorunuz mu önerdi ameliyatı. İlla ameliyat şart mı acaba yaIkinci kez olduğu için mi sıfırlanabilirmis. Benim eşimde 2 sene önce olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?