Bizi habersiz bırakmaaaaaaİnşallah canım benim .Bugün test günüm 2 saate kan vereceğim
Canimmm gözün aydın. Masaallahh ya ikiz olabilirrKızlar sonucumu aldım .925,86
Teşekkür ederim canımCanimmm gözün aydın. Masaallahh ya ikiz olabilirr
Insaallah canim darısı bizlere artık. Senin gibi bizde güzel haberlerimizi yazabiliriz insaallahTeşekkür ederim canımYa keşke olsa ama hiç farketmez tek ikiz sağlıklı devam etsin de Tekrar test istediler perşembe günü
İnşallah canım hepimiz için dua ediyorumInsaallah canim darısı bizlere artık. Senin gibi bizde güzel haberlerimizi yazabiliriz insaallah❣
canımmmmmmmmmmm bu ne güzel haber yaaa. Sağlıkla ilerlesin inşallah. İnan sevinçten gözlerim doldu.Kızlar sonucumu aldım .925,86
Ayy canımmm benim çok teşekkür ederimcanımmmmmmmmmmm bu ne güzel haber yaaa. Sağlıkla ilerlesin inşallah. İnan sevinçten gözlerim doldu.
İyi ki Ankara'ya gitmişsin canım. Enişte isabetli karar verdi. Eşin de çok sevinmiştir.Ayy canımmm benim çok teşekkür ederimDaha geçen yumurtam az diye ağlıyordum ama Rabbim zamanı gelince nasip ediyormuş .Sıra sizde bakalım
Sevinmez mi çok sevindi ama o keseleri görmeden inanamıyor halaİyi ki Ankara'ya gitmişsin canım. Enişte isabetli karar verdi. Eşin de çok sevinmiştir.
Harika bi deger, masallah canim. Gozunuz aydinKızlar sonucumu aldım .925,86
Teşekkür ederim canım .Darısı sana olsunHarika bi deger, masallah canim. Gozunuz aydin
Amin insallahTeşekkür ederim canım .Darısı sana olsun
Ay inşallah canım ikiz çok istiyorum ama bakalım sağlıklı olsun da farketmez@karrtanesiii kuzu ikiz bence
Vee beklenen adet geldi, bakalim aygul hoca baslicak mi tedaviye. Hadi bismillahTeşekkür ederim canım .Darısı sana olsun
Başlar canım bir sorun yoksa başlar merak etmeVee beklenen adet geldi, bakalim aygul hoca baslicak mi tedaviye. Hadi bismillah
İnşallah başlarsın canım. Sizler başladıkça, pozitif gördükçe ben de kendi adıma umut doluyorumVee beklenen adet geldi, bakalim aygul hoca baslicak mi tedaviye. Hadi bismillah
Verdigi guven bile insani rahatlatiyo ztn, insallah emeklerimiz bosa cikmasin hicbirimizin❤Başlar canım bir sorun yoksa başlar merak etmeAygül Hocaya güven işini biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?