Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

İnşallah başlarsın canım. Sizler başladıkça, pozitif gördükçe ben de kendi adıma umut doluyorum
Bende sendenim
Insan tedaviye sanki onunla basliyo, onunla sonuc buluyo gb değişik bi mutluluk oluyo :)
Hepimiz tek tek hamilelik takvimlerini burda acalim insallah
Amin

Evet 12 bin tabi kullanılacak ilaçlara göre toplam fiyat değişiyor . Biz testleri de ordan yaptırdık tek bi yerde olsun diye . Sadece testlere 8 bin verdik
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah hangi testleri yaptırdınız acaba ne kadar çok tutmuş rabbim kolaylıklar versin

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah hangi testleri yaptırdınız acaba ne kadar çok tutmuş rabbim kolaylıklar versin
Amin inşaallah canım 15 tüp benden 5 tüp eşimden kan aldılar aklınıza gelen bütün testleri yaptırdık. Ne var ne yok öğrenelim dedik. Şekerden tutun sperm testine kadar rahim filmi vs. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Kimsenin emekleri boşa çıkmasın inşaallah

Kizlar doktordan ciktim bi ay daha vitaminlere devam dedi. Ilaclar etkisini cok guzel gostermis, bi ay daha boyle devam edelim die anlatti. Gecen aya gore daha iyi durumdalarmis minnos yumurtalarim Tmm dedik. Sanki kendimi hazirlamistim tedaviye ama olsundu nabalim

Merhaba cnm hosgeldin...insallah pozitif olsun...Ben de adeti bekliyorum haftaya gelecek

1 ay kullandın değil mi ilaclari..normalde başlardı demek ilac daha cok etkisini göstersin mi istedi ki

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…