- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Bende sendenimİnşallah başlarsın canım. Sizler başladıkça, pozitif gördükçe ben de kendi adıma umut doluyorum
Şişli memorial 12.000 tl mi? ocakta da ayrıca artacak mı?Ben de şişli memorial da tedaviye başladım. Rabbim hepimizin muradını versinhayırlı haberler paylaşalım inşaallah
Hayırlı olsun canm inşallah sağlıkla.al kucağınaKızlar sonucumu aldım .925,86
inşallah canım önemli olan o .Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canm inşallah sağlıkla.al kucağına
Nasıl heyecanlizin çok dimiİnşalla
inşallah canım önemli olan o .Çok teşekkür ederim
Evet heyecan var canım ama insanın aklına geliyor acaba keseyi görür müyüm .Dış gebelik mi , boş gebelik mi felan diyeNasıl heyecanlizin çok dimi
Gecicek endişelerin inşallah içini ferah tutEvet heyecan var canım ama insanın aklına geliyor acaba keseyi görür müyüm .Dış gebelik mi , boş gebelik mi felan diye
İnşallah canımGecicek endişelerin inşallah içini ferah tut
Evet 12 bin tabi kullanılacak ilaçlara göre toplam fiyat değişiyor . Biz testleri de ordan yaptırdık tek bi yerde olsun diye . Sadece testlere 8 bin verdikŞişli memorial 12.000 tl mi? ocakta da ayrıca artacak mı?
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah hangi testleri yaptırdınız acaba ne kadar çok tutmuş rabbim kolaylıklar versinEvet 12 bin tabi kullanılacak ilaçlara göre toplam fiyat değişiyor . Biz testleri de ordan yaptırdık tek bi yerde olsun diye . Sadece testlere 8 bin verdik
Amin inşaallah canımTedaviniz hayırlı olsun inşallah hangi testleri yaptırdınız acaba ne kadar çok tutmuş rabbim kolaylıklar versin
CanimmmmmKızlar sonucumu aldım .925,86
Hayirli olsun tedavin cnm sonu pozitif olsun insallahhhhBen de şişli memorial da tedaviye başladım. Rabbim hepimizin muradını versinhayırlı haberler paylaşalım inşaallah
Merhaba cnm hosgeldin...insallah pozitif olsun...Ben de adeti bekliyorum haftaya gelecekHanımlar merhaba, ben de nasip olursa ocak sonu adetimle başlayacağım. Tabi tahliller vs dr a haftaya göstereceğiz. Bir akalik çıkmazsa Meryem kürek ekenle başlayacağım.Hisar İntercontinental da kendisi. Bu dr ile devam eden yada süreç tamamlayan var mı?
Amin inşaallah canımHayirli olsun tedavin cnm sonu pozitif olsun insallahhhh
1 ay kullandın değil mi ilaclari..normalde başlardı demek ilac daha cok etkisini göstersin mi istedi kiKizlar doktordan ciktim bi ay daha vitaminlere devam dedi. Ilaclar etkisini cok guzel gostermis, bi ay daha boyle devam edelim die anlatti. Gecen aya gore daha iyi durumdalarmis minnos yumurtalarimTmm dedik. Sanki kendimi hazirlamistim tedaviye ama olsundu nabalim
Ben kızıma İstanbul memorialde kavuştum cok güveniyorum oranin labratuvarina...icin rahat olsun kacinci tedavinAmin inşaallah canım
Ben kızıma İstanbul memorialde kavuştum cok güveniyorum oranin labratuvarina...icin rahat olsun kacinci tedavin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?