Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Canimmmmm xok ama cokkkkk sevindim gozun aydinnn saglikla devam etsin saglikla kucakla insallah kuzunuu darısı hepimize olsun insallahhhhh
Çok teşekkür ederim canım, sağlıkla devam eder inşallah.Darısı sizlere olsun inşallah

Çok iyi maşallah ne güzel işe yaramış Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz peki

Canım Ankaradasın zaten , doktor ne zaman dediyse o zaman başlaman daha iyi olur , için rahat eder hem

1 ay kullandın değil mi ilaclari..normalde başlardı demek ilac daha cok etkisini göstersin mi istedi ki
Evet bi ay olcak, biestronu normalde gunluk 2 kullanmam gerekiomus. Eczaci uzerine 1 yazmis bende receteye bakmadim hic. 1 tane icmene ragmen gecen aya gore daha iyi bu ay ilk 10 gun 2 sonraki gunler 3 er ic etkisini katlayalim dedi.

Hadi hayırlısı olsun inşallah geç olsun güç olmasın

Çok iyi maşallah ne güzel işe yaramış Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz peki
Soya ekstresi (en onemlisi buymus, bu gun ustune basa basa buna kesinlikle ara vermek yok dedi)
Biestron
Fenomom
D vitaminleri
Corasprin

Canım Ankaradasın zaten , doktor ne zaman dediyse o zaman başlaman daha iyi olur , için rahat eder hem
Aynen, o yonden rahatim sukur yarim saat surmuyo gitmek. Sonucu guzel olsunda ben bi ay daha raziyim

Canim ne ilaçları onlar neyi takip ediyorsunuz suan
Benim amh 2 defa bakildi bi cok dusuk 0.22 cikti bide 1.75ti galiba oyle cikti. Bana senin ikisi arasinda bi deger ne ilki gb dusuk ne de ikinci gb yuksek dedi. Var olan yumurtalar bu ilaclarla kalitesinin artmasini sagliyomus. Bi yandan da vucudu hazirliyo sanirim.

Anladım canm blmiyordum ben ama değerin çok farklı çıkmış yumurtalıkları izleyip bakmıştır tedbirli gidiyor demekki her tedavi emek çaba maddi manevi zor yavaş gitmekte seçenek

Anladım canm blmiyordum ben ama değerin çok farklı çıkmış yumurtalıkları izleyip bakmıştır tedbirli gidiyor demekki her tedavi emek çaba maddi manevi zor yavaş gitmekte seçenek
Aynen cok fark var, yanilmalar olabiliyomus. Benim iki testimde de yanılma olmus demek ki
Faydasini gormusken birakmak istemem dedi, dedigin gb olcak sanirim. Emeklerimiz bosa cikmasin insallah

Insallah
Bnde ilk defa tanismis oldum gecen ay, sen tedavi goruomusun
Evet bende bir embriyom var dondurulmuş Şubat gibi transfer olacağım inşallah Ama bir tanecik olduğu için allah korusun olmazsa tekrar ne yapılabilir diye araştırıyorum işte şimdiden şimdilik eşim imprily ve evicap e vitaminini kullanıyor bende omega 3 kullanıyorum. Bakalım rabbim hepimizin muradını versin

1 tane die hic olumsuz dusunme, insallah tutunur sımsıkı sizeSonraki asamalarin keseydi kalp atisiydi onlar olsun insallah

Hayırlısı canım, insan biraz bozuluyor ama sonu güzel olsun azıcık daha sabrederiz

Hayırlısı canım, insan biraz bozuluyor ama sonu güzel olsun azıcık daha sabrederiz
Aynen kadin guzel seyler soyledi ama duymak istedigim hadi baslayalim lafiydi sanki o an. Sonra kendime geldim nerdeyse 6 sene olcak bekleyeli 1 ay daha dur die

Aynen kadin guzel seyler soyledi ama duymak istedigim hadi baslayalim lafiydi sanki o an. Sonra kendime geldim nerdeyse 6 sene olcak bekleyeli 1 ay daha dur die
Ben de ekimde gittim doktorla görüşmeye. Rahim alanında iyi bir doktor diye gittim. Gitmeden rahimde problem çıkar diye endişe ediyordum. Bir yanım da hemen tüp bebeğe başlarız diye umut ediyordu. Doktor rahimde problem yok vs anlatıyor, ama takviye kullanmak gerek dedi. O arada detaylı bir sürü şey anlattı. Tabi ben başlamayacağımızı duydum ya diğer anlattıklarını hiç duymamışım eşim anlatıyor sanki ben hiç orada değilmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…