- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
Çok teşekkür ederim canım, sağlıkla devam eder inşallah.Darısı sizlere olsun inşallahCanimmmmmxok ama cokkkkk sevindim gozun aydinnn saglikla devam etsin saglikla kucakla insallah kuzunuu darısı hepimize olsun insallahhhhh
Çok iyi maşallah ne güzel işe yaramışKizlar doktordan ciktim bi ay daha vitaminlere devam dedi. Ilaclar etkisini cok guzel gostermis, bi ay daha boyle devam edelim die anlatti. Gecen aya gore daha iyi durumdalarmis minnos yumurtalarimTmm dedik. Sanki kendimi hazirlamistim tedaviye ama olsundu nabalim
Canım Ankaradasın zaten , doktor ne zaman dediyse o zaman başlaman daha iyi olur , için rahat eder hemKizlar doktordan ciktim bi ay daha vitaminlere devam dedi. Ilaclar etkisini cok guzel gostermis, bi ay daha boyle devam edelim die anlatti. Gecen aya gore daha iyi durumdalarmis minnos yumurtalarimTmm dedik. Sanki kendimi hazirlamistim tedaviye ama olsundu nabalim
Evet bi ay olcak, biestronu normalde gunluk 2 kullanmam gerekiomus. Eczaci uzerine 1 yazmis bende receteye bakmadim hic. 1 tane icmene ragmen gecen aya gore daha iyi bu ay ilk 10 gun 2 sonraki gunler 3 er ic etkisini katlayalim dedi.1 ay kullandın değil mi ilaclari..normalde başlardı demek ilac daha cok etkisini göstersin mi istedi ki
Hadi hayırlısı olsun inşallah geç olsun güç olmasınKizlar doktordan ciktim bi ay daha vitaminlere devam dedi. Ilaclar etkisini cok guzel gostermis, bi ay daha boyle devam edelim die anlatti. Gecen aya gore daha iyi durumdalarmis minnos yumurtalarimTmm dedik. Sanki kendimi hazirlamistim tedaviye ama olsundu nabalim
Soya ekstresi (en onemlisi buymus, bu gun ustune basa basa buna kesinlikle ara vermek yok dedi)Çok iyi maşallah ne güzel işe yaramışHangi vitaminleri kullanıyorsunuz peki
Aynen, o yonden rahatim sukur yarim saat surmuyo gitmek. Sonucu guzel olsunda ben bi ay daha raziyimCanım Ankaradasın zaten , doktor ne zaman dediyse o zaman başlaman daha iyi olur , için rahat eder hem
Insallah❤Hadi hayırlısı olsun inşallah geç olsun güç olmasın
Canim ne ilaçları onlar neyi takip ediyorsunuz suanInsallah❤
Benim amh 2 defa bakildi bi cok dusuk 0.22 cikti bide 1.75ti galiba oyle cikti. Bana senin ikisi arasinda bi deger ne ilki gb dusuk ne de ikinci gb yuksek dedi. Var olan yumurtalar bu ilaclarla kalitesinin artmasini sagliyomus. Bi yandan da vucudu hazirliyo sanirim.Canim ne ilaçları onlar neyi takip ediyorsunuz suan
Açıkçası soya estresini ilk defa duydum. İnşallah şifa olurlarSoya ekstresi (en onemlisi buymus, bu gun ustune basa basa buna kesinlikle ara vermek yok dedi)
Biestron
Fenomom
D vitaminleri
Corasprin
Anladım canm blmiyordum ben ama değerin çok farklı çıkmış yumurtalıkları izleyip bakmıştır tedbirli gidiyor demekki her tedavi emek çaba maddi manevi zor yavaş gitmekte seçenekBenim amh 2 defa bakildi bi cok dusuk 0.22 cikti bide 1.75ti galiba oyle cikti. Bana senin ikisi arasinda bi deger ne ilki gb dusuk ne de ikinci gb yuksek dedi. Var olan yumurtalar bu ilaclarla kalitesinin artmasini sagliyomus. Bi yandan da vucudu hazirliyo sanirim.
InsallahAçıkçası soya estresini ilk defa duydum. İnşallah şifa olurlar
Aynen cok fark var, yanilmalar olabiliyomus. Benim iki testimde de yanılma olmus demek kiAnladım canm blmiyordum ben ama değerin çok farklı çıkmış yumurtalıkları izleyip bakmıştır tedbirli gidiyor demekki her tedavi emek çaba maddi manevi zor yavaş gitmekte seçenek
Evet bende bir embriyom var dondurulmuş Şubat gibi transfer olacağım inşallahInsallah
Bnde ilk defa tanismis oldum gecen ay, sen tedavi goruomusun
1 tane die hic olumsuz dusunme, insallah tutunur sımsıkı sizeEvet bende bir embriyom var dondurulmuş Şubat gibi transfer olacağım inşallahAma bir tanecik olduğu için allah korusun olmazsa tekrar ne yapılabilir diye araştırıyorum işte şimdiden şimdilik eşim imprily ve evicap e vitaminini kullanıyor bende omega 3 kullanıyorum. Bakalım rabbim hepimizin muradını versin
Hayırlısı canım, insan biraz bozuluyor ama sonu güzel olsun azıcık daha sabrederizKizlar doktordan ciktim bi ay daha vitaminlere devam dedi. Ilaclar etkisini cok guzel gostermis, bi ay daha boyle devam edelim die anlatti. Gecen aya gore daha iyi durumdalarmis minnos yumurtalarimTmm dedik. Sanki kendimi hazirlamistim tedaviye ama olsundu nabalim
Aminn inşallah allah razı olsun1 tane die hic olumsuz dusunme, insallah tutunur sımsıkı sizeSonraki asamalarin keseydi kalp atisiydi onlar olsun insallah
Aynen kadin guzel seyler soyledi ama duymak istedigim hadi baslayalim lafiydi sanki o an. Sonra kendime geldim nerdeyse 6 sene olcak bekleyeli 1 ay daha dur dieHayırlısı canım, insan biraz bozuluyor ama sonu güzel olsun azıcık daha sabrederiz
Ben de ekimde gittim doktorla görüşmeye. Rahim alanında iyi bir doktor diye gittim. Gitmeden rahimde problem çıkar diye endişe ediyordum. Bir yanım da hemen tüp bebeğe başlarız diye umut ediyordu. Doktor rahimde problem yok vs anlatıyor, ama takviye kullanmak gerek dedi. O arada detaylı bir sürü şey anlattı. Tabi ben başlamayacağımızı duydum ya diğer anlattıklarını hiç duymamışımAynen kadin guzel seyler soyledi ama duymak istedigim hadi baslayalim lafiydi sanki o an. Sonra kendime geldim nerdeyse 6 sene olcak bekleyeli 1 ay daha dur die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?