- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Ben de ekimde gittim doktorla görüşmeye. Rahim alanında iyi bir doktor diye gittim. Gitmeden rahimde problem çıkar diye endişe ediyordum. Bir yanım da hemen tüp bebeğe başlarız diye umut ediyordu. Doktor rahimde problem yok vs anlatıyor, ama takviye kullanmak gerek dedi. O arada detaylı bir sürü şey anlattı. Tabi ben başlamayacağımızı duydum ya diğer anlattıklarını hiç duymamışımeşim anlatıyor sanki ben hiç orada değilmişim
Benim ilk tüp denemem negatif. 2.denemeyi farklı bir yer ve şehirde yapacağım inşallah. 3 ay takviye verdi. Eşimde sperm dna hasarı çıktı. O da ilaç kullanıyor. Ocak sonu test verecek ona göre başlama durumumuz netleşecek. Geçen ay korona olduk, doktorla görüştük biraz daha ertelenebilir dedi. Üzüldüm ama ne yapalım hayırlısı artık.Ayni oldu vallahi. esimde bana dio guzel seyler soyledi nie boylesin, sanki duymadim oralari. Ufak capli bi afallama oluyo olmuyo deil
Bide ben simdiye kadar tedaviye baslayamayanlardanim. Her seferinde bisi cikti. Su hastaneye bi adim atabileyim diodum artik. Bura baslayinca hem basladigima hem baslayabildigime sevindim ya, 1 ay takviyeden sonra tupede baslicaz sandim
Sen simdi hangi asamadasin
Hayirlisi olsun vardir bi hayir, herşey güzelce ilerlesin insallah baslayinca❤Benim ilk tüp denemem negatif. 2.denemeyi farklı bir yer ve şehirde yapacağım inşallah. 3 ay takviye verdi. Eşimde sperm dna hasarı çıktı. O da ilaç kullanıyor. Ocak sonu test verecek ona göre başlama durumumuz netleşecek. Geçen ay korona olduk, doktorla görüştük biraz daha ertelenebilir dedi. Üzüldüm ama ne yapalım hayırlısı artık.
Canım bugünkü sonucun nasillKızlar sonucumu aldım .925,86
Canım artışım iyi çok şükür , haftaya ultrasona gideceğim bana dua edinCanım bugünkü sonucun nasill
Bı suru ağladın bakCanım artışım iyi çok şükür , haftaya ultrasona gideceğim bana dua edin
Etmez miyizzz? Çok şükür canımCanım artışım iyi çok şükür , haftaya ultrasona gideceğim bana dua edin
Evet yaaa kendime kızıyorum şimdi niye ağladım diyeBı suru ağladın bak
Hayata neler olacağını biliyormuyuz..
Sıra sana geldi canım , ocakta başlayacaksın dimi tedaviye ?Etmez miyizzz? Çok şükür canım
Pürüz ler kötü olsa da onlarda da vardır hayır.Evet yaaa kendime kızıyorum şimdi niye ağladım diyeRabbim nasip edecekse bir yumurtadan bir spermden oluyor İnşallah sağlıkla devam eder , korkuyorum yine bir pürüz olursa diye
Amin canım inşallahPürüz ler kötü olsa da onlarda da vardır hayır.
Sağlıklısı.hayirlisi diyelim inşallah.
İnşallah saglijla kucağına alırsın
Belli değil canım tam, eşimin değerlerine göre netleşecekSıra sana geldi canım , ocakta başlayacaksın dimi tedaviye ?
Sanmıyorum canım. Iğnelerdendir büyük ihtimalle. Güzel güzel yumoş ve embriyoların olsun inşallahKızlar bişey soracağım. 2 ocakta opu işlemi var Allah nasip ederse. Bugün gece çatlama iğnesini vuracağım. Kafama takılan bişey var. Ben yumurtladığımı akıntı gelince anlıyordum. Cetrotide kullanıyordum.çatlama olmamasına rağmen niçin benden akıntı geliyor. Acaba çatlayan yumurtalar mı var. Bilgisi olan varmı
Aminnnn çok teşekkür ederim. İlk tecrübemiz olacak. Korkuyorum İnşaAllah sonu hayırlı olurSanmıyorum canım. Iğnelerdendir büyük ihtimalle. Güzel güzel yumoş ve embriyoların olsun inşallah
1 haftaya kadar normal deniliyo bisi olmaz. Soylemediler mi perhiz uygulayip gelin opu gunu dieKızlar ben bişey daha soracağım. Normalde sprem örneği verdiğimizde 3 4 günlük cinsel perhiz uygulanıyor. Hastane bişey demedi.bir haftadır ilişki olmadı. Yumurta toplama günü eşimi de seslediler. Sıkıntı olurmu.
Merhaba sonucunuza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallahSevinmez mi çok sevindi ama o keseleri görmeden inanamıyor halaAllah nasip edecek Ya ani bir kararla gitmiştik Ankara’ya
Hangi vitaminleri kullanıyorsunuzKizlar doktordan ciktim bi ay daha vitaminlere devam dedi. Ilaclar etkisini cok guzel gostermis, bi ay daha boyle devam edelim die anlatti. Gecen aya gore daha iyi durumdalarmis minnos yumurtalarimTmm dedik. Sanki kendimi hazirlamistim tedaviye ama olsundu nabalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?