- 26 Mart 2018
- 28.479
- 128.090
- 598
Çıkınca haber et bizeSimdi geldim sira bekliyorum bakalım hersey yolunda ise baslayacagiz
Kötü şeyler aklına getirme hemen canım. İnşallah sıkıntısız ilerler. Rabbim korusun canlarını. Dualarımız seninleKızlar merhaba 2 gündür çok kötüydüm yazamadım .Dualarınızı bekliyorum .Riskli bir durumdayım şu an .2 tane kesem var ama biri tüplerin boynuzlarına çok yakınmış , boyufelan da iyi içinde yolk da var ama şekli de düzensiz gibi dedi doktor .Diğeri için çok güzel yerde dedi , şekli de güzel ama biraz küçük geldi bana , doktor normal dedi .2 gün önce keseyi bile zor gördü doktor , korktum dış gebelik mi diye.Biraz Farklı yerde olduğu için zor gördü .Bugün başka doktora da gittik o da aynısını dedi bekleyip göreceğiz dedi .O kesenin ortaya doğru gitmesini bekliyoruz dedi4 gün sonra yine gideceğim.
Bir ara kornual gebelik bile dedi doktor , dış gebeliğin em riskli ve en az görülen tipiymiş .Tüpe yakın biryerde oluyormuş düşün yani .Sonra dış gebelik değil dedi , çok korkuttu beni .Zaten ağrım yok , kanamam yok , 2 gün çok zor geçti banaKötü şeyler aklına getirme hemen canım. İnşallah sıkıntısız ilerler. Rabbim korusun canlarını. Dualarımız seninle
Doktorlar bazen gereksiz korkutuyorlar canım. İnşallah sıkıntı olmaz. Çok zor biliyorum ama elinden geldiğince stresini azaltmaya çalış ki bebekler de etkilenmesinBir ara kornual gebelik bile dedi doktor , dış gebeliğin em riskli ve en az görülen tipiymiş .Tüpe yakın biryerde oluyormuş düşün yani .Sonra dış gebelik değil dedi , çok korkuttu beni .Zaten ağrım yok , kanamam yok , 2 gün çok zor geçti bana
Teşekkür ederin canım çok sağol .2 gün önce çok kötüydüm ama şu an daha iyiyim .Sonuçta hiç birşeyin garantisi yok .Çok sağlıklı olup Birden bebeğe birşey olabiliyor .Kendimi sakinleştirdim biraz daha ılımlıyım .Ama kendimi hamile gibi mi hissedeyim , umutlu mu olayım ne yapayım bilmiyorum .Çok karışım duygular içindeyimDoktorlar bazen gereksiz korkutuyorlar canım. İnşallah sıkıntı olmaz. Çok zor biliyorum ama elinden geldiğince stresini azaltmaya çalış ki bebekler de etkilenmesin
Biz tedbirimizi alıp takdiri Rabbime bırakcz. Kendini hiç üzme pozitif düşün bir her zaman herseyin hayırlısını istiyoruzTeşekkür ederin canım çok sağol .2 gün önce çok kötüydüm ama şu an daha iyiyim .Sonuçta hiç birşeyin garantisi yok .Çok sağlıklı olup Birden bebeğe birşey olabiliyor .Kendimi sakinleştirdim biraz daha ılımlıyım .Ama kendimi hamile gibi mi hissedeyim , umutlu mu olayım ne yapayım bilmiyorum .Çok karışım duygular içindeyim
Canim duamdasin. Aklina kötü seyler getirme. Insaallah hersey güzel olacakKızlar merhaba 2 gündür çok kötüydüm yazamadım .Dualarınızı bekliyorum .Riskli bir durumdayım şu an .2 tane kesem var ama biri tüplerin boynuzlarına çok yakınmış , boyufelan da iyi içinde yolk da var ama şekli de düzensiz gibi dedi doktor .Diğeri için çok güzel yerde dedi , şekli de güzel ama biraz küçük geldi bana , doktor normal dedi .2 gün önce keseyi bile zor gördü doktor , korktum dış gebelik mi diye.Biraz Farklı yerde olduğu için zor gördü .Bugün başka doktora da gittik o da aynısını dedi bekleyip göreceğiz dedi .O kesenin ortaya doğru gitmesini bekliyoruz dedi4 gün sonra yine gideceğim.
İnşallah canım çok teşekkür ederimCanim duamdasin. Aklina kötü seyler getirme. Insaallah hersey güzel olacak
Öyle canım haklısın , elimizden geleni yaptık gerisi Rabbimin bileceğiBiz tedbirimizi alıp takdiri Rabbime bırakcz. Kendini hiç üzme pozitif düşün bir her zaman herseyin hayırlısını istiyoruz
Gayet iyi canım , inşallah hepsi devam ederBende aralığın sonunda başladım tedaviye. Dun opu oldum . Bugün 10 yumurtadan 6sı dollenmis yarin transfer gününü haber vermek için arayacaklar.
İnşallah canım çok teşekkür ederim@karrtanesiii canım hiç üzülme oradan Rahime doğru da geçebilir sen bol dua et. Allah korusun kötü bir şey oldu diyelim en azından diğeri normal şekilde Rahime yerleşmiş sakin kalıp beklemek en güzeli
Ben anlamadım canim iki kesedede yolk varmı kaç haftaliksin şuan pekiİnşallah canım çok teşekkür ederimBekleyip göreceğiz stres olmayıp sakin kalmaya çalışıyorum
Birinde var birinde yok canım daha o geriden geliyor .5+2 adete göre ama bana küçük geldi biraz doktor normal dediBen anlamadım canim iki kesedede yolk varmı kaç haftaliksin şuan peki
Himm inşallah hakkinda hayırlısı olsun Mevla görelim neyler bakalımBirinde var birinde yok canım daha o geriden geliyor .5+2 adete göre ama bana küçük geldi biraz doktor normal dedi
Anen canım hayırlısı bekleyip göreceğizHimm inşallah hakkinda hayırlısı olsun Mevla görelim neyler bakalım
Doktor kucukte gorse, kucuk geriden geliyo derdi. Dua et kendini ferahlatmaya calis. Insallah ikisinin birden kalp atislarini da duycaksinBirinde var birinde yok canım daha o geriden geliyor .5+2 adete göre ama bana küçük geldi biraz doktor normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?