Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Geriden gelip de sonra normale dönen çok kişi var canım. Onu hiç kafaya takma.

Çok şükür canım inşaallah çok daha güzel haberler verirsin bize. Hersey Allah'tan sen hiç stres yapma. Inşaallah istediğin gibi ilerler

@karrtanesiii canım çok sevindim Rahime yerleşmesine. İnşallah daha da iyi olsun. Gelişmesi için hiç kafana takma benim de son gebeliğim öyle oldu. Hep düştü düşecek dedi doktorlar kanamam da vardı ama sonra normale dönmüştü. Ben başka bir sepebten dolayı ileriki haftalarda kaybettim ama ilk süreçlerdeki yok kese küçük yok geriden falan diyen doktorlara çok sinir oluyorum insan kendini yiyip bitiriyor çünkü. Ama sen kalbini ferah tut inşallah her şey güzle olacak

İnşaallah canım benim.Tüp bebekte geç tutunma oluyor mu bilmiyorum ben burda başkanlarıyla karşılastırıyorım kendimi biraz ondan dert ediyorum kendime.Ama bunu yapmamam lazım kendimd

İnşaallah canım benim.Tüp bebekte geç tutunma oluyor mu bilmiyorum ben burda başkanlarıyla karşılastırıyorım kendimi biraz ondan dert ediyorum kendime.Ama bunu yapmamam lazım kendimd
Canım senin tutunmayla ilgili sorunun yok şu an sadece kesenin boyutuyla ilgili o da ilk etapta tam olarak Rahime yerleşmediği için. Tabi bence sen bol dua et rabbim hakkında en güzelini nasip etsin

Geriden geliyor derken ne kadar geriden canim mesela kaç haftaliksin şuan kaç haftalık gözüküyor. Hakkında hayırlısı olsun insallah canim

Canım senin tutunmayla ilgili sorunun yok şu an sadece kesenin boyutuyla ilgili o da ilk etapta tam olarak Rahime yerleşmediği için. Tabi bence sen bol dua et rabbim hakkında en güzelini nasip etsin
İnşallah öyledir canım muhtemelen ilk başta rahime yerleşseydı dediğin gibi daha büyük olacaktı ama olsun en azından dış gebelik riskinden kurtuldum

Geriden geliyor derken ne kadar geriden canim mesela kaç haftaliksin şuan kaç haftalık gözüküyor. Hakkında hayırlısı olsun insallah canim
Canım 3-4 gün geriden gibi geliyor.Yani doktor da sınırda dedi daha doğrusu keseye göre hafta takibi yapılmazmıs

He bebek gözükmedi daha dimi. Evet bebeğe göre yapılıyor
Benmki tam uyumlu gidiyordu gene kalbi durdu sen bakma kısmet işleri bunlar canim
Haklısın canım içi dolu dedi.Yani yolk kesin var zatnr bende gördüm beyaz nokta kadar.Ama bebek var mı bilmiyorum.Alttan bakmadı söyledim ama gerek yok dedi.Cuma başka doktora daha gideceğim alttan bakmasını rica edeceğim bakalım ne diyecek

Bak üstten ile alttan çok farklı oluyor.
Benm 2 aylıkken üstten gözüktü daha net şekilde..
Yani kanaman filan yoksa baksınlar üstten bakmak yeterli olmaz. Ultrason fotoğrafın varmı bı bakayim

Kızlar adetim 7 gün gecikti. Bu ay başlayacaktık tedaviye simdi bnde de bi sorun çıkarsa Allah korusun yaa. Sabah test yaptım negatif. Ara ara karnıma az bi ağrı giriyor ama olmuyor. Iyice korkmaya basladim

Kızlar adetim 7 gün gecikti. Bu ay başlayacaktık tedaviye simdi bnde de bi sorun çıkarsa Allah korusun yaa. Sabah test yaptım negatif. Ara ara karnıma az bi ağrı giriyor ama olmuyor. Iyice korkmaya basladim
Yok kuzum endişe etme, tedavi ayı inatla geç geliyor regl. Sanırım psikolojik olarak gecikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…