Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

aysunayy ne yaptın canım? Başladınız mı
Canim yazamadım yaa..

Yok 1 ay daha bekleyelim dedi anlamiyorum ki 2 ay önce ilk gittiğimde 7 yumurtan var cok guzel demisti..gecen ay 5 dedi simdide 4 dedi nasil oluyor ne oluyor anlamıyorum ilaclar mi iyi gelmedi az mi su içiyorum azcık kilo aldım ondan mi kafam karma karışık...

Onumuzdeki ay artik sayi ne olursa baslayacagiz dedi..yaşın sınırda daha bekleyemeyiz dedi..oyle.iste.

Ya gerçekten ilginç bu doktorlar. 1 ayda acaba ne değişecek. Az ya da çok iyi bir tedaviyle olanların kaliteli olması sağlansa yine yeter. Kısa sürede bu kadar yumurta değişimi olmaz ki

Yumurta kaliteni etkileyecek ne olmuş olabilir ki canım. Bence sayının az olmasına takılma çünkü değişken bir şey Gördüğün gibi. Benim de bu tedavim de sol tarafımdaki yumurtalar ilk baştan hiç yok gibiydi sadece sağda var demişti toplamaya yakın anca 11-12 mm civarına geldiler. Yani aslında sonradan cevap vermiş oldular. Öyle bir şey olmuş olabilir mi acaba senin de.

Bilmiyorum ki..ağustos ayında toplama oldu 6 taneydi..kasımda gitti 7 tane gordu aralıkta 5 ocakta 4 ne oldu anlamadım ki

Bilmiyorum ki..ağustos ayında toplama oldu 6 taneydi..kasımda gitti 7 tane gordu aralıkta 5 ocakta 4 ne oldu anlamadım ki
Canım sen bu ay da beslenme dikkat et ve bir sonraki adetinle bismillah deyip başla. Sayıya da çok takılma sağlıklı kaliteli embriyo olsun yeter

Selam herkese ben de şubat ayında başlayacağım kısmetse.ilk denememden bir kızım var 5 yaşında,ikinci için uğraşıyoruz iki tup bir dondurulmuş yaptık olmadi.Bu son olacak bu da olmazsa bırakacağız.Biz istemesek de bırakmak zorundayız.son değerlerim berbat
Fsh 18
Amh 0.99
Doktor amh değerine göre baslayacagim ama tek atımlık kursunun var dedi.1.5 aydır aslan pençesi dhea kullaniyorum ama bakalım...

@karrtanesiii canım nasılsın? Bir dahaki kontrol ne zaman
İyi olmaya çalışıyorum canin hafif midem bulanıyor iki gündür..Dün gece çok az kahverengi lekelenmem geldi.İnsallah düzgün yerine yerleşmiştir çok şükür ağrım sızım yok.Guzel haberler duymaya çok ihtiyacım var ,kaç gündür araştırmaktan bir hal oldum.Yarin sabah kontrolüm, dua bekliyorum sizden

Rabbim hayırlı güzel sonuç versin canım. Ben bile çok etkilendim. Seni tahmin ediyorum. Dualarım seninle

Rabbim kolaylık versin. İnşallah güzel olur

Canım ne yaptın gittin mi doktora ?

Canım ne yaptın gittin mi doktora ?
Merhaba canım gittim.O kenardaki büyük kesem rahime inmiş, kesenin içi de dolu sadece bir kaç gün geriden gidiyor.Ama alttan bakmadığı için içine tam bakmadı doktor.Haftaya birdaha gel dedi, sadece arkasında az bir kanama alanı varmış.Şimdilik ilerliyor inşallah haftaya kalp atışını duyarız karından.Diğeri gelişmemiş maalesef.

Rahime inmesi güzel bir gelişme canım. Sağlıkla devam etsin inşallah. bu süreç seni biraz yıpratıyor, ama dua edelim canım. Elimizden başka birşey gelmiyor.

Rahime inmesi güzel bir gelişme canım. Sağlıkla devam etsin inşallah. bu süreç seni biraz yıpratıyor, ama dua edelim canım. Elimizden başka birşey gelmiyor.
Aynen canım duadan başka yapacak birşey yok.Sadece geriden gelmesi beni biraz düşündürdü sonra diyorum zaten nasipse her türlü benimle olacak öyle rahatlamaya çalışıyorum.Elimdwn geleni yaptım artık gerisi Rabbime kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…