Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın yumurta toplama ne zaman belli mi belki sona doğru baktırır. Benim cuma yumurta toplama kan felan istemedi
Tam günü belli değil canim c.tesi tekrar kontrol var nasipse o gün söyler belki hafta ortası toplarız demişti ama bugün. Nerde tedavi görüyosun canım

Tam günü belli değil canim c.tesi tekrar kontrol var nasipse o gün söyler belki hafta ortası toplarız demişti ama bugün. Nerde tedavi görüyosun canım
Benim normalde bugün olucaktı ama yumurtalar geç büyüyünce 2 gün daha erteledik pekte bişey değişmedi ama kısmet. İstanbul ali osman koyuncuoğlunda sen canım?

Herkese selam bnm de geçen ay 1 negatıf denemem oldu 1 embriyomz vardı bu ay tekrar başlıcaz inşallah biz de şubatta adet olunca yumurta toplama işlemlerine filan bu sefer Dr umu kendm seçtim bu sefer daha önce eşimden kaynaklı olduğu için momartta erbil yağmur da yaptırdık ilkinde eşim tese oldu bulundu embriyo gelişmedi dediler yine yumurta toplama oldu onda da 1tane embriyo olştı o da negatif oldu eşimn son 2tüp spermi kaldı inşallah bu son olur Allah herkese nasip etsin inşallah

Sonuclara gore mi 1 adet daha beklememiz gerekicek ki. Bana basta 1bucuk 2 ay bunlari kullanirsin dedi. Sonra adetinle geldiginde bi bakariz ona gore baslariz demisti
Canım aygül hoca böyle dedikten ne kadar sonra tedaviye başladı kaç ay kullandın vitamin benim de yumurtam gelişmiyor

Canım aygül hoca böyle dedikten ne kadar sonra tedaviye başladı kaç ay kullandın vitamin benim de yumurtam gelişmiyor
Daha baslayamadim. Toplam 2 ay kullanmis olucam vitaminleri. Gecen ki adetle gttigimde bi ay daha devam demisti. Bu seferki adetle baslicaz

Söylüyor mu acaba boyutu vs birde tedaviye başlamak tüp bebek ilacı değil mi canım? Acaba ne kadar tutuyor
Vitaminler pahalıydı çünkü
Gecen sefer ekran karsimdaydi kendim gordum 4u buyuk ayni boydu 3u yine ayni boy ve kucuktu. Bi tarafta 2 bi tarafta 5 var demisti boylarini soyledi. Bu ay kinde 2 olan tarafta 3 olusmus. Baska odada muane olmustum orda ekran yoktu goremedim, guzel durumda diincede sormadim. 750 vermistim galiba. Bitenleri tekrar aldim asil pahali olani 2 kutu yazmis bi bu kadar daha odedim

Kızlar bebeğimin kalbi durmuş ne yazık ki Genetiği bozukmuş.zaten hep hissediyordum birşey olacağını.Yakın zamanda kürtaj olacağım.Yazın sil baştan başlayacağız
Cok uzuldum canim☹
Genetigin bozuk olusu transfer oncesi belli olmuyo mu yani

Hayır canım en kaliteli embriyoydu ikisi de ama NGS ye göndermeden belli olmuyor oda çok maliyetli
Anladim canim, genetik bozuklugu olanlari ayiklioruz diolar ya ben direk yapıyolar diye dusunuyodum. Ayri bi test oldugunu bilmiodum.
Tek emriyonun kalp atisini duymustunuz dimi

Anladim canim, genetik bozuklugu olanlari ayiklioruz diolar ya ben direk yapıyolar diye dusunuyodum. Ayri bi test oldugunu bilmiodum.
Tek emriyonun kalp atisini duymustunuz dimi
Evet duymuştuk ama durmuş.Bu haftalarda bebekte genetik bozukluk oldupundsn duruyormuş

Kızlar bebeğimin kalbi durmuş ne yazık ki Genetiği bozukmuş.zaten hep hissediyordum birşey olacağını.Yakın zamanda kürtaj olacağım.Yazın sil baştan başlayacağız
Ne kadar üzüldüm ya, kıyamam sana ben. Rabbim hayırlısını versin canım. Bunu kalbine anlatmak zor da olsa canınız sağ olsun canım.

Canım çok üzüldüm hep senin için tamam bu iş demiştim ama nasipten öte yol yok. Hiç üzülme bak hamile kalabiliyorsun, bunu bilmekte çok güzel. İyice dinlen ve yaza harika bir tedaviyle bebeğine kavuş inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…