merhabalar bende 2. tedavime 9 ocakta başladım menopur iğne kullanıyorum dünden itibaren ovitrelle iğnesine başladım erken menopoz olduğu için ancak 4 yumurta büyümüş umarım boş vs çıkmaz 4üde kaliteli şekilde 5. güne kadar gider benim doktorum 5. güne kadar bekletiyor. rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın
amh çok karışık benim 3.00 dı geçen sene şimdi 2.20 fln çıkıyor ama ultrasonla bakıldığında kan tahlili yanlış gözüküyor :)Amh kac?
amh çok karışık benim 3.00 dı geçen sene şimdi 2.20 fln çıkıyor ama ultrasonla bakıldığında kan tahlili yanlış gözüküyor :)
evet her doktor şaşırıyor ama maalesef geçen seneki tedavimde 6 yumurta toplanmıştı tabi 1 sene geçince şuan gözüken 4 yumurta .amin inşallah rabbim nerde varsa isteyenYani bu amh göre yumurta sayının fazla olması gerekir. Inşallah yumurtalarının hepsi güzel çıkıp dollenir bebisini kucağına alırsın
Evet yeni adetle tedaviye başlanırher transferde yeniden adet olmak mı bekleniyor .
çok şükür ya. Rabbim o canı sana bağışlasın canım benimKızlar kalp atışını duydum şükürler olsun,
çok şükür ya. Rabbim o canı sana bağışlasın canım benim
Amin canım inşallah.12 hafta olana kadar rahat olamayacağım herhalde onu anladımçok şükür ya. Rabbim o canı sana bağışlasın canım benim
evet her doktor şaşırıyor ama maalesef geçen seneki tedavimde 6 yumurta toplanmıştı tabi 1 sene geçince şuan gözüken 4 yumurta .amin inşallah rabbim nerde varsa isteyen
Ay gözün aydın canımŞimdilik yolunda canım kalp atışları da iyiydi çok şükür.Diger kese de büyümüş ama içinde yolksac yok doktor belli olmaz haftaya bakmak lazım dedi ona
Çok teşekkür ederim canım.Hala yüreğim ağzımds birşey olur mu diye ama rahatlamaya çalışıyorum.Biliyorum sizde pozitifi göreceksiniz,Ay gözün aydın canımresmen seninle beraber yüreğimiz agzimizdaydi bizim de, umarım ikinci için de güzel haberler alırsın grubun ilk pozitifi geldi darısı başımıza
Canimmm tebrik ederim insaallahh hayrlisyla kucagina alırsın. Bizlerde dua et insaallahÇok teşekkür ederim canım.Hala yüreğim ağzımds birşey olur mu diye ama rahatlamaya çalışıyorum.Biliyorum sizde pozitifi göreceksiniz,
İnşallah canım hep dualarımdasınız.Rabbim sizlere de nasip edecek inşallahCanimmm tebrik ederim insaallahh hayrlisyla kucagina alırsın. Bizlerde dua et insaallah
Canim sen başladinmi tedaviye? Ne yaptin?Bencede asilama bizim icin zaman kaybi hic korkma. Bizim doktor 7 senelik evliyim 5bucuk senedir istioruz hic ona takilmadan 7 senedir defalarca yumurta ve sperm bi araya geldi ama dollenme olmuyo, asilama hic denemeyelim dedi. Sonucta yikanmis sperm enjekte ediliyo, tupte oyle mi bizde olusmayan sureci disarda halledicekler ve tutunmasini beklicez. Insallah guzel sonuclar aliriz
Adeti bekliorum, 15 gune baslarim. Sen naptinCanim sen başladinmi tedaviye? Ne yaptin?
CAnim hayırlı olsun bebişin sağlıkla.kucagina gelsin inşallahEvet yeni adetle tedaviye başlanır
Sağol canım Perşembe tekrardan kontrolüm var ama hala korkularım var kalp sesini iki gün arayla tekrar duydum ama yine de İçim rahat etmiyorCAnim hayırlı olsun bebişin sağlıkla.kucagina gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?