Bence en doğru karar. Canim sen sigarayi biraktinmi? Buda yumurta azalmasinda bir etken çunkuCuma yada cumartesi opu var kizlar....2 tane var.womdo 2 si gerilemis...embriyo havuzu yapabiliriz sana sayın cok az dedi.benim osler yaza.kadar sürecek sanirim 1 2 kez daha toplama yapmak isteriz senin gibi hastalarda dedi..yasin ileri sayın az dedi
Belki daha iyi sonuc alirsin havuz yontemiyle, hayirlisi olsun insallah gec olsun guc olmasin. Senin opuda benle ayni olcak gbCuma yada cumartesi opu var kizlar....2 tane var.womdo 2 si gerilemis...embriyo havuzu yapabiliriz sana sayın cok az dedi.benim osler yaza.kadar sürecek sanirim 1 2 kez daha toplama yapmak isteriz senin gibi hastalarda dedi..yasin ileri sayın az dedi
Insallah canimBende ciktim doktordan guzel dedi. E2 degerine bakildi ona gore cuma yada cumartesi opu var, aricaklar.
Endometrium kalinligi 12 normal sanirim bisi demedi. En buyuk yumurtam 17bucuk olmus. 15liklerde o zmna kadar bu degeri bulur sanirim. Yolun yarisina yaklastik insallah hersey guzel gider
Ayyy oyle de aslinda ben de istiyorum da gene çıkmaza girdim valla..Para bulmak için arabayi satmistik en son bu son tedavi olur artik diye...simdi gene biseyler oluyor..Ne bileyim bi daha mi satsak valla boyle giderse akil sağlığımı da korumam gerekecekBelki daha iyi sonuc alirsin havuz yontemiyle, hayirlisi olsun insallah gec olsun guc olmasin. Senin opuda benle ayni olcak gb
Seninkilerin hizli cevap veresi gelmis iste ne guzel, igne 1 tane bile az olsa kârdir artik acitiyo ust uste oldugundanInsallah canimbenim biri 19 biri 17 olmus hizli büyüdüler..ilaclarda senle ayni aslinda ama büyüyesileri gelmis demek ki
Ya bide isin maddi boyutu var cok para harcandi testti onden vitamin hazirligiydi simdide hastane parasi. Tek tutunsunda insallah gidene acimayizAyyy oyle de aslinda ben de istiyorum da gene çıkmaza girdim valla..Para bulmak için arabayi satmistik en son bu son tedavi olur artik diye...simdi gene biseyler oluyor..Ne bileyim bi daha mi satsak valla boyle giderse akil sağlığımı da korumam gerekecek
Aynen canim keske tutsaYa bide isin maddi boyutu var cok para harcandi testti onden vitamin hazirligiydi simdide hastane parasi. Tek tutunsunda insallah gidene acimayiz
O zmn sen gobekten igneleri bugun mu olcaksin.Ve aradılar cuma 10.30 da hastanede olacağım opu var...
Tutucak Allah in izniyleAynen canim keske tutsa
Cetrodite bugun ve yarin ol dediler catlamama iğnesi o neden yarin da olacağız acaba
İyi diyor doktor,7-8 iyi çıkar gibi, haftaya cuma cumartesi toplarız dediNasil gecti görüşme
Sen ne düşünüyorsun canım pekiCuma yada cumartesi opu var kizlar....2 tane var.womdo 2 si gerilemis...embriyo havuzu yapabiliriz sana sayın cok az dedi.benim osler yaza.kadar sürecek sanirim 1 2 kez daha toplama yapmak isteriz senin gibi hastalarda dedi..yasin ileri sayın az dedi
Ayy biz de gen testine bissuru para vereceğiz, eşimle 5. Gune 4-5 tane çıkarda kaç tanesine yaptırsak diye düşünüyoruz..ilaçlarda fazla tuttu, herkes 3 bin civarı ödemişAyyy oyle de aslinda ben de istiyorum da gene çıkmaza girdim valla..Para bulmak için arabayi satmistik en son bu son tedavi olur artik diye...simdi gene biseyler oluyor..Ne bileyim bi daha mi satsak valla boyle giderse akil sağlığımı da korumam gerekecek
Canım hayırlı uğurlu olsunCuma yada cumartesi opu var kizlar....2 tane var.womdo 2 si gerilemis...embriyo havuzu yapabiliriz sana sayın cok az dedi.benim osler yaza.kadar sürecek sanirim 1 2 kez daha toplama yapmak isteriz senin gibi hastalarda dedi..yasin ileri sayın az dedi
Hakkında hayırlısı canım güzel yumurtaların olup döllensin inşallahBende ciktim doktordan guzel dedi. E2 degerine bakildi ona gore cuma yada cumartesi opu var, aricaklar.
Endometrium kalinligi 12 normal sanirim bisi demedi. En buyuk yumurtam 17bucuk olmus. 15liklerde o zmna kadar bu degeri bulur sanirim. Yolun yarisina yaklastik insallah hersey guzel gider
Hayırlı olsun sağlıklı yumurtaların olup döllenir inşallahVe aradılar cuma 10.30 da hastanede olacağım opu var...
Evet e2 ye bakacağız ona gore karar vereceğiz demislerdi...aradılar isteO zmn sen gobekten igneleri bugun mu olcaksin.
Benide aradilar yarin yine kontrol varmis, sonuca gore bugun olabilir bu igneler diyerek yazmisti hemsire
Yok canim istemedi ben ilk testte sormuştum da 1 kez istiyoruz dediTutucak Allah in izniyle
Bilmiorum ki banada 3 kutu yazdi onu, 2 kutuyu kesin olcaksin 1 tanesi kalabilir elinde dendi. Gobek ignesini bugun olsaydim bende onu kullanmis olucaktim yani.
Bide covid testi istendi mi tekrar senden. Bana hic soylemedi unuttu mu acaba diorum
Sayın cok guzel canim masallahİyi diyor doktor,7-8 iyi çıkar gibi, haftaya cuma cumartesi toplarız dedisonra gen testi yapılacak, Mart’ta da histeroskopi yapacak.. Benim transfer Nisan sonu anca.. Sağlıklı olsun, güzelce tutunsun da, beklemeye değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?