Ocak -Subat Tup bebege baslayacaklar ..

Sorma canim ya valla 3 diyorsun 5 tutuyor bizim de 5 i buldu..gen testide pahali sanirim..ahh bunca emeğe.artik bebisler gelir de bu son olur insallah

Canım hayırlı uğurlu olsun ne güzel hızlı büyümüş yumurtalar evet havuz yontemi mantıklı ama işin maddi boyutu çok fazla ya, Allah kolaylık versin çok zor
Amin canım..Saglik olsun diyorum da hep valla parasiz da olmuyor ya ama sanirim havuz.yontemi bu kadar pahali tutmuyormus biraz olsun icim rahatladi

Evet e2 ye bakacağız ona gore karar vereceğiz demislerdi...aradılar iste
Menagonu kestiler.bugun olmadım
Catlamama iğnesini bugun yarin yap dediler
Bu gece 12 de de 2 tane catlatma iğnesi yapacagim..
Anladim hadi hayirlisi bakalim, benimde yarin baslanir muhtemelen
Yok canim istemedi ben ilk testte sormuştum da 1 kez istiyoruz dedi
Cok sevindim
ben 2 biliodum sanki basta oyle dediler hep aklimda, kimseyle de gorusmuorum tedavi yarim kalcak korkusuna

Son düzenleme:
Anladim hadi hayirlisi bakalim, benimde yarin baslanir muhtemelen

Cok sevindim
ben 2 biliodum sanki basta oyle dediler hep aklimda kimseylede gorusmuorum tedavi yarim kalcak korkusuna
Ozaman sen cumartesi opu olursun canim
Benim 2 yumos hizli cikti bakalim çürük çıkmazlar insallah

Sozde senden onceydim bak belli olmaz demistim

Aynen 200 200 dur canim o da.cebimizde kalsin
Ya hep anestezi alamazsin gozun acik yumurtalar toplanir covid cikarsan die aklimda kaldi, burda oyle okudum sanki en kotu ihtimal gozu acik toplanir yumurtalar die deniliyodu. Bide senden 2 defa esinden 1 defa diince hep su covid testini bekledim resmen benim asil endisem oydu rahatladim simdi 1 defa denildi deyince

Insallah canim guzel haberler ver insallah
Ben de cuma opuya giriyorum ciktigimda guzel haberini görmek nasip olsun
Canım çok güzel haber buuu insaallah yumurtalarinin hepsi çok güzel embriyolar olur ve kızına kardeş gelir. Senin için içimde güzel bi umut var. Rabbimden hayrlisi inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…