Canim dusunme şansım var mı kiSen ne düşünüyorsun canım peki
Sorma canim ya valla 3 diyorsun 5 tutuyor bizim de 5 i buldu..gen testide pahali sanirim..ahh bunca emeğe.artik bebisler gelir de bu son olur insallahAyy biz de gen testine bissuru para vereceğiz, eşimle 5. Gune 4-5 tane çıkarda kaç tanesine yaptırsak diye düşünüyoruz..ilaçlarda fazla tuttu, herkes 3 bin civarı ödemişneyse sıkma canını şimdi buna, bu opu’ya bi odaklan bakalım, güzel yumurtaların toplansın
Amin canım..Saglik olsun diyorum da hep valla parasiz da olmuyor yaCanım hayırlı uğurlu olsunne güzel hızlı büyümüş yumurtalar evet havuz yontemi mantıklı ama işin maddi boyutu çok fazla ya, Allah kolaylık versin çok zor
Süreç olarak zor ama en azından sonradan da düşünürsen kenarda yumoşun olur canım. Güzel olacak inşallahCanim dusunme şansım var mı ki
Mecbur yaptiricam havuzu yoksa bitecek belki de yumurta..
Aminn hepimizin insallahHakkında hayırlısı canım güzel yumurtaların olup döllensin inşallah
Hayırlı olsun sağlıklı yumurtaların olup döllenir inşallah
Anladim hadi hayirlisi bakalim, benimde yarin baslanir muhtemelenEvet e2 ye bakacağız ona gore karar vereceğiz demislerdi...aradılar iste
Menagonu kestiler.bugun olmadım
Catlamama iğnesini bugun yarin yap dediler
Bu gece 12 de de 2 tane catlatma iğnesi yapacagim..
Cok sevindimYok canim istemedi ben ilk testte sormuştum da 1 kez istiyoruz dedi
Ozaman sen cumartesi opu olursun canimAnladim hadi hayirlisi bakalim, benimde yarin baslanir muhtemelen
Cok sevindim
ben 2 biliodum sanki basta oyle dediler hep aklimda kimseylede gorusmuorum tedavi yarim kalcak korkusuna
Gelisleri de boyle kolay olsun insallah bekletmedenOzaman sen cumartesi opu olursun canim
Benim 2 yumos hizli cikti bakalim
Aynen 200 200 dur canim o da.cebimizde kalsinAnladim hadi hayirlisi bakalim, benimde yarin baslanir muhtemelen
Cok sevindim
ben 2 biliodum sanki basta oyle dediler hep aklimda kimseylede gorusmuorum tedavi yarim kalcak korkusuna
Ya hep anestezi alamazsin gozun acik yumurtalar toplanir covid cikarsan die aklimda kaldi, burda oyle okudum sanki en kotu ihtimal gozu acik toplanir yumurtalar die deniliyodu. Bide senden 2 defa esinden 1 defa diince hep su covid testini bekledim resmenAynen 200 200 dur canim o da.cebimizde kalsin
Ay evet yaaa benimkiler 2 tane ya rahat rahat.buyuduler yer.genisSozde senden onceydim bak belli olmaz demistim
GalibaAy evet yaaa benimkiler 2 tane ya rahat rahat.buyuduler yer.genissenin sayın cok sıkıştılar tabi
Canım cuma test günüm 5.gün evde yaptım negatifti ama Rabbim büyük beklemedeyim insaallah hayrli haberler verebilirim
5.gün çok erken canım. Inşallah güzel haberler verirsinCanım cuma test günüm 5.gün evde yaptım negatifti ama Rabbim büyük beklemedeyim insaallah hayrli haberler verebilirim
Inşaallah canım benim hepimiz pozitifi görürürüz inşaallah5.gün çok erken canım. Inşallah güzel haberler verirsin
Insallah canim guzel haberler ver insallahInşaallah canım benim hepimiz pozitifi görürürüz inşaallah
Canım çok güzel haber buuu insaallah yumurtalarinin hepsi çok güzel embriyolar olur ve kızına kardeş gelir. Senin için içimde güzel bi umut var. Rabbimden hayrlisi inşaallahInsallah canim guzel haberler ver insallah
Ben de cuma opuya giriyorum ciktigimda guzel haberini görmek nasip olsun
İnşallah güzel yumoşların olsun canımInsallah canim guzel haberler ver insallah
Ben de cuma opuya giriyorum ciktigimda guzel haberini görmek nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?